Vyhledávání
Drop-Shot na dírkách
27.12.2010 | michal94 | 8.327 zobrazení | 88 odpovědí
Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 5. ledna 2011 ve 23:23 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Tak já si taky zahraju na wikileaks – tady je vidět hotová zátěž na Carolina Rig, na kterou se pak přidělá ta „guma“ – http://www.cabelas.com/…3/737371.uts?… . Za přežití odkazu neručím, kdyžtak jděte na www.cabelas.com a napište do hledání Carolina Rig, v seznamu to bude.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 22:20 ® džigit
-
osprey> teď jsi to provalil
reagovatTakhle to zavánělo pro mnohé tajemstvím a vyjímečností mladého rybáře,šlapajícího na paty JV
a což teprve prozrazením know how německých kolegů Dietmara Johannese a Davida
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:16 ® osprey reakce na …
-
Kubajs> Texas Rig a Carolina Rig jsou sestavy, kde je gumová nástraha na nezatíženém háčku a na vlasci před ní je zátěž plus korálky.
Používají to Amíci na Bassy a mají to celkem vychytané. Velmi vulgární zjednodušení obojího by by bylo, že si dáš gumu na strímrový háček a kousek před ni brok. U nás se to chytá takhle – je to variabilní a levné. A funguje to taky.
Teď jsem viděl, že se k nám začaly dovážet originální sestavy na obojí, takže to koupím, porovnám a příští rok o tom možná i napíšu, protože psát je mým údělem a tohle aspoň bude o něčem.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 22:14 ® candatek18 reakce na …
-
Já sem si je zachytal v zahraničí uvedu to tam…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 21:19 ® LeoC
-
candatek18> prosím Tě, prozraď, kde chytáš svojí oblíbenou rybu, black bass? Já, neználek, jsem netušil, že by se v našich zeměpisných šířkách hojně vyskytoval nebo máš oblíbenou zahraniční destinaci?
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 21:11 ® LeoC
-
džigit> ne to není, u tebe aspoň nemusím přemýšlet, co nám vlastně básník chtěl říct…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:28 ® sus1 reakce na …
-
džigit>
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:24 ® džigit
-
sus1> no na to co tu je níže psáno je to hezké obojí
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:19 ® sus1 reakce na …
-
džigit> mohou je hezčí.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:18 ® džigit reakce na …
-
Kubajs> moct
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:13 ® Kubajs
-
JAKUBMILANPAVLU@seznam.cz ale myslím že když to napíšeš tady budou si to přečíst i ostatní co to zajímá
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:47 ® candatek18 reakce na …
-
Kubajs> pošleš mi mail skype nebo něco takového tam ti to vysvětlím rád..
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:43 ® Kubajs
-
candatek18:můžeš mi prosim tě vysvětlit či i poslat sem nějaký ten obrázek co je to ta carolina nikdy jsem o tom neslyšel o drop shotu tak nějak něco málo vím ale nechytám s tím takže jen pro rozšíření obzorů
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:43 ® Robur
-
hlavu a patu to nemá po obsahové stránce. Zcela evidentně máš na klávesnici písmeno m. Hned vedle něj je čárka, tak ji používej k oddělování myšlenk. Ještě o kousek dál najde tečku, takže myšlenku můžeš ukončit.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:39 ® candatek18 reakce na …
-
nemá to hlavu ani patu že píšu že sem si ten werkzeug koupil na celoroční lov a né na dírky a že Techniky DS a Texas Rig(Carolina) lze použít i na dírkách…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:38 ® candatek18
-
.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:37 ® Robur
-
candatek, sorry, ale to nemít hlava ani pata
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:36 ® candatek18 reakce na …
-
né všechno na dírkách už jsem to psal ale na dírkách lze používat techniku DS Texas Rig( Carolinu)
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:35 ® candatek18
-
a ten werkzeug je všechno na lov dravců né na dírkách ale mám taky pár prutů na dírkách na které to lze provozovat ale to co jsem psal před tím o té carolíně sem myslel stima prutama jenom v létě a když se vyprávím na ryby po celou sezonu kromě zimy to už nelze provozovat protože ti zamrznou očka a ty ryby nejsou tolik aktivní…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:33 ® candatek18
-
no nevídíme že ty okouni jezděj za rybičkama to né ale carolina a DS lze využít na dírkách to v každém případě… a to stěma okounam sem myslel v létě na jaře nebo na podzim…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:31 ® LeoC
-
candatek18> a to všechno na dírkách…??? Tož to si borec, že by Ti i sám velký Kuba záviděl
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:25 ® candatek18
-
a těďka jak se nesmí chytat dravci tak si nakoupím 2pruty na DS 2 na Carolinu a jeden na Jigging od DAIWI a to ostatní asi od 2pruty na DS od Cormoranu a dva od Daiwi ale to ostatní taky… ale oba dva styly jako je DS a Carolina sou pro mě už 2roky dost atraktivní že sem do toho vložil vše učil sem se od speicalistů sice sem rozuměn jenom kamarádovi který bydlí v německu a vše mi to překládal do češtiny ale tam sme tolik okounů nachytali na DS to jich bylo asi ve dvou sme jich nachytali okolo 35 za celej jden a největší byl 42cm a průměr byl 27–30cm a na Carolinu tam se chytá s dlouhýma nástrahama jako je žížala,Babby Shad,Texas Rig """"Gummykoder"""" dost mě to nadchlo můžu to jen doporučit v dnech kdy okouni jdou po rybičkách několikrát za sebou…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:21 ® Robur reakce na …
-
kerob> tak nějak
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:20 ® candatek18 reakce na …
-
a eště takhle DS se přišlo před 4roky jako ta nová technika ale před pěti lety sem se o to mdozvěděl a to nebyl úplný DS jak ho znám já aleˇteď spíž se snažím využívat Carolinu to je Texas Rig ale i Drop Shot ale ten je z loďe …
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 18:19 ® candatek18 reakce na …
-
jo to ti veřím to i můj děda ono to stim DS je taklhe ze pred několika lety to bylo třebas že se tomu takhle neříkal oale s dobou přišla nová technika montáže nový smáčči vyloženě na DS pruty an DS a tak ale věřím ti že to se tomu říkalo jinak…
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 17:49 ® kerob reakce na …
-
candatek18> ono to je spis tak, ze DS se tomu tak tech 5 let rika, ruzny varianty tohohle zpusobu budou znamy dost dlouho – stejne jako feeder, clovek by rek, ze to je relativne mlada technika, ale „na spicku“ chytal uz muj deda pred 50ti lety.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 15:29 ® candatek18
-
nechci nikomu nic říkat ale DS tu byl pred 5lety a to je rozdíl…
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:09 ® inspo reakce na …
-
LuboO>
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:06 ® LuboO reakce na …
-
Robur> ty si s tym zacinal az v 40-tke?
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:58 ® Robur
-
před 15lety
reagovat