Vyhledávání
Drop-Shot na dírkách
27.12.2010 | michal94 | 8.326 zobrazení | 88 odpovědí
Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. ledna 2011 ve 20:45 ® candatek18 reakce na …
-
robur ty si už zkoušel Drop Shot?,Carolinu(Texas Rig)?
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 20:12 ® Robur
-
jsem téhož názoru, prachy posílejte mně
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:39 ® candatek18 reakce na …
-
poradit můžu zkušenosti mám ale máš pravdu říct že to umím na 100% říct nemůžu ale už asi 3–4 roky na to chytám ale až poslední dva roky sem se o to začal zajímat ešte víc ale zkoušel si takovýto lov někdy????
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:36 ® candatek18
-
za mistra se nepovažuji ale poradit můžu spoustu ryb sem na to nachytal i trofenjních a nevím komu je ze zlé že mu chci poradit..... stačí napsat do osboky koho to zajímá a já mu to na jeho email postupně vysvětlím..
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:36 ® Sander reakce na …
-
candatek18 > to jsem rád, že jsi do toho takhle zapálenej.
reagovat
Celý ten můj příspěvek byl něco jako zdvižený ukazovák, že by jsi měl své sebevědomí malinko přibrzdit. Za těch asi sedmnáct let (možná déle) co chytám, jsem si ani jednou nedovolil tvrdit, že to umím. Tobě se to povedlo už v patnácti letech, aniž by jsi o tom kohokoliv z nás přesvědčil.
Takže se nediv, že si i takové nemehlo jako já udělá svůj názor. - Úterý 4. ledna 2011 v 19:27 ® candatek18 reakce na …
-
OK
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:25 ® Jak.novi reakce na …
-
candatek18> Můžu si rýpnout? Vážně je tenis tvé zaměstnání?
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:11 ® candatek18
-
á za mistra se nepovažuju nikde sem to nepsal tak to tady nerozvádějte..
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:10 ® candatek18 reakce na …
-
Sander> hmmm článek sem opsal ale chytat na to umím kamarád z německa mě k tomu doved chytal sem tam na místních jezerách povídal si Dietmarem Issiachem o DS ví svý a s Carolinou sem se setkal taky tam nás informoval Johannes Dietel a David Wenzel. prachy si za rady fakt brát nebudu a co sem se začal zajímat o DS a Carolinu jsem se dal do foceni a dělání vlastního článku poradil sem už mnoha kamarádům i cízím lidem a všichni mi řekli že je to dobrý způsob lovu a že na to chytají…
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 19:07 ® kerob reakce na …
-
LuboO> mozna jsem obcas presprilis jizlivy, ale jeho dovednosti neznam a ani jsem je nikde nepoprel.
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 18:29 ® LuboO reakce na …
-
Sander> kerob> chlapi, vy ste taki protivni, mozno je v tom naozaj dobry, mozno si na osobke od vas vypyta za radu prachy, ktovie…
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 17:31 ® Sander reakce na …
-
kerob > he
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 17:30 ® kerob reakce na …
-
Sander> opsal o tom dokonce clanek
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 17:23 ® Sander reakce na …
-
candatek18 > už jsi na to vůbec někdy chytal že se považuješ za mistra, anebo jen psal s nějakým němcem?
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 v 15:40 ® candatek18
-
kdyby někdo poteboval proadit s DS či Carolinou ať mi napíše do osobní pošty a tam by sme se domluvily na dalším kontaktu.
reagovat - Pondělí 3. ledna 2011 v 9:11 ® tucnak11
-
Jisou ružne spusoby na dirky.Drop- Shot,neni špatny jen tam použivam jen oluvka do 5 gr, nej jisou smačcy a nymfy Berkly,někdy i dam mikro tvistra ot Berklyho jen to neni ono.Stiymry take použivam napodobenina rybiček.
reagovat - Neděle 2. ledna 2011 ve 22:01 ® candatek18
-
hele s DS bych ti mohl dost poradit pred tydnen sem byl s kamaradem na rybách a vyprávěl všechno co mu Dietmar Isaiasch on je taky kamarád z Německa tak sme našli spojeni na nej a psali sme si snim tak nám to tady vysvětloval tak bych ti mohl poradit kdyžtak do osobní pošty mohl bych ti z něčim poradit..... kdyžtak se ozvi…
reagovat - Neděle 2. ledna 2011 ve 20:26 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Co jsem viděl v reálu, tak na typickém soukromáku s povolením dvou dírek to většina lidí celkem logicky řeší tak, že na jeden prut dají splávek a na druhý marmyšku/smáčka/atd. Osobně se na rozdíl od loňska na dírky chystám více (ale ne nějak systematicky, prostě pár návštěv) a budu asi postupovat taky takhle.
reagovat - Neděle 2. ledna 2011 v 19:30 ® lowend
-
Chvilku jsem tuhle techniku na dirkach zkousel, vcetne much a dalsich potvor. Nakonec jsem ji uplne opustil. Zabery sice byly, ale nedarilo se mi je casto seknout. Snad chvili po nasazeni se jedna o techniku, kterou lze s uspechem pouzit, ale na druhou stranu proc, kdyz vim, ze twister nebo umela larva zatizena jemnym brockem udela daleko vetsi sluzbu. Prisuzuji to predevsim pomalosti promrzlych ryb, ktere nejsou schopne dobrat nastrahu a tak je jim nutne dat trosku prostoru a casu. To je vsak u Drop-Shotu trosku problem, tedy pokud to ryba nebasti na miste.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 13:29 ® Jak.novi
-
No vida, CeP smazal svůj příspěvek a teď vypadám, že píšu kraviny.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 13:29 ® Jak.novi
-
CeP> Ne, to ta lama v mém profilu je ožralá.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 10:06 ® michal94
-
Já jsem zatím spokojený moje nej nástraha na dírky je twistr a smáček a tech se držím .....
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 2:01 ® osprey reakce na …
-
Jak.novi> Já vím, že to jde a je mi jedno, jak se k tomu kdo staví. Já beru dírky jako takový zajímavější způsob jak si koupit pstruha. Taky jim moc nedám. Letos jsem nebyl a pokud mě nepozve nějaký kamarád, nejspíš ani nepůjdu.
Ale když už tam jsem, prostě si to musím u té díry „odcukat“.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:25 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Mě občas dostává, jak nějací ťip ťop sportovní rybáři tvrdí, že by pstruha na dírkách na splávek nechytali, jedině přívlačí, ale to, že navážou marmyšku, na kterou dají nějakou živočišnou nástrahu a ploží ji na dno jim nevadí.
Tady by se dalo diskutovat nad tím, jak je to moc přívač.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:09 ® Mr. Vydra
-
osprey> tot se pužívá pro lov okounů ze břehu i z lodě
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:40 ® osprey reakce na …
-
michal94> Proč by nedaly? Sežera smáčka, sežere i mouchu. Jde o to jak bude vypadat a jak se nabídne. Na lehké DS montáži se dá ta moucha udat celkem dobře. Zátěž bych nedával velkou – jen abych s jistotou cítil, že jsem na dně.
A pro zajímavost – zatím mě nic nedonutilo hodit do dírky splávek. Pro mě je lov pstruhů spojený jen s přívlačí a muškařinou.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:10 ® michal94 reakce na …
-
osprey> To slyším poprvé že se dají použít na dírky mouchy, já hlavně provozoval lov se splávkem a s twistrem nebo smačkem..... ale díky za novou techniku
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:03 ® osprey
-
Já to nikdy nedělal (chytám na dírkách dost málo), ale krom těch smáčků zkus i mouchy (lury, strímry, větší nymfy). Možná se budeš divit.
reagovat