Chytej.cz

Drop-Shot na dírkách necteno

27.12.2010 | michal94 | 8.325 zobrazení | 88 odpovědí

Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Sobota 8. ledna 2011 v 11:40 ® džigit reakce na …

osprey> ono nejde o aktivní mládí,jako takové.Jen si myslím,že když chce něco sdělit,tak bude muset zvolnit a taky po sobě přečíst. A způsob jakým jsem to napsal?No já už jsem takový „jedovatý“,ale muše bym křydla neoderval :-D Ostatně,co bys čekal od někoho kdo vypada,jak čert :-)

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 ve 22:44 ® candatek18
candatek18

jj já kombinuji DS a Carolinu ale teď už jen DS nebo UL s smáčkama ale v jeden den jsem měl záběrů víc na Carolinu,ale DS jak sám vým je ůčinější v hloubkách:pře­visy,lavice,ská­ly atd…

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 ve 22:39 ® osprey reakce na …
osprey

candatek18> Vidíš, na hloubce by mi víc seděl DS nebo naopak těžší jigovka. Se zátěžemi mimo nástrahu radši chytám v mělčí vodě – abych to táhnul naležato.

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 ve 22:34 ® candatek18 reakce na …
candatek18

jo určitě,jsem tu každý den.a mimochodem jak si se ptal v čem jsou ty veci jiné???? tak ti to tady pokusím napsat ..... Texas a Carolina Rig jsou pro mě lepší v hloubkách třebas 13+m u skal,převisů atd… jak sem si mohl všimnout tak ty ryby v těch hloubkách nejsou zvyklí na malé rybky,korýše a žížaly,červi atd. tak ten atraktivní chod je pro mě lepší v těch hloubkách ale v mělčinách jsme taky na to chytnul pár okounů a štik…

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 ve 22:25 ® osprey reakce na …
osprey

candatek18> Což gramatika. Mě chybí logika věci.

Zajímalo mě, v čem jsou ty věci lepší zrovna u tebe na přehradě. V mělčí vodě je mi to jasné. A jsem tak strašně zvědavej, že jsem dokonce chlapům smazal pár narážek, aby neutekl dřív než to tu napíšeš:-))

Mimochodem, koukni zítra na čtenářské články.

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 19:49 ® candatek18 reakce na …
candatek18

hmmm že o tom nevím......

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 19:48 ® candatek18 reakce na …
candatek18

ok příště až sem dám nějaký ten zápis,budu se snažit o více gramatiky.

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 19:21 ® LeoC
LeoC

osprey> O.K. od Tebe to beru.

Vždy se rád něco nového dovím, ať to píše kdokoliv, ale ať to má hlavu a patu.

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 18:52 ® osprey
osprey

Chlapi, zkuste candátka chvilku nechat. On je docela snaživý, i když čeština není jeho hobby. Když tady s námi ještě dva tři roky vydrží, možná budem rádi, že ho tu máme.

A do té předchozí hromádky zápisů trochu sáhnu, nemá smysl kopat do kluka, který se snaží někde projevit.

Autory zmizelých zápisů prosím o prominutí.

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 18:50 ® džigit reakce na …

pepos.93> tož to mi uniklo,i když už aj mně do teho fejsbůka zatahli.Enem mně to nějak nebere a moc často tam nesem,stači,že prudim tu! :-)) Už su stary cyp :-D

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 18:46 ®  reakce na …

džigit> omlouvám se, to mi nedošlo.. někdo možná pochopí- používá se to na sociální síti Facebook- je možné pod cizí komentář přidat značku LIKE THIS- vysvětleno jako- to se mi líbí…

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 17:41 ® džigit reakce na …

pepos.93> piš česky,já jsem dysanglik :-D

reagovat
Pátek 7. ledna 2011 v 16:23 ® 

Oškliví jsou, ale kdybych mohl, dám obou LIKE THIS :-D

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:56 ® LeoC reakce na …
LeoC

candatek18> Prooha začni už psát něco co má hlavu a patu a trošku si hleď gramatiky a větných souvislostí. Po tobě něco číst je skoro detektivní práce…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:55 ® džigit reakce na …

candatek18> teď nevím.Dle Tvého projevu jsi buď dyslexik dysgrafik,nebo dysrybář…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:51 ® osprey reakce na …
osprey

candatek18> Jenže to je ten tvůj problém – já se přece ptal na něco úplně jiného.

Za jakých podmínek je to lepší – hloubka, roční nebo denní doba, jaká aktivita ryb…

Ty mi popisuješ, že to jinak vypadá a jinak se to chová. To je ale jasné.

Už jsem tahal gumy nastražené na spoustu způsobů, dokonce používám jeden, který jsem zatím nikde neviděl a celkem mi to vyhovuje.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:24 ® candatek18
candatek18

cho té nástrahy a ty perličky se na normálního twistra asi nedají???? ta perlička dělá twistera docela realistického nebo rybky které nastražím vypadá to jak ovelké oko které je vidět mnohokrát víc něz mini na nakždé straně…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:21 ® candatek18 reakce na …
candatek18

ok že si psal jakej je rozdíl tak to je takhle pro mě to je že styl nastřažení nástrahy, a chod nástrahy která má úplně jinej pohyb než normálně na vláčku…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:08 ® osprey reakce na …
osprey

pepos.93> Já bych ho úplně nepodceňoval. Takové ryby jsou a znám lidi, co mají i větší. S focením se neobtěžovali, u nás tloušť není ceněná ryba.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:06 ® osprey reakce na …
osprey

candatek18> Vždyť ti nikdo nebrání, abys něco napsal. Zatím sem píšeš všelijaké jinotaje, s kým si tykají tví kamarádi, co bys kdybys a tak dál, takže se nediv, že jsi neudělal žádný zásadní dojem.

Až si tady lidi všimnou, že fakt něco umíš, budou reagovat jinak. Ale to jim musíš dát šanci, aby si toho všimli.

Já se klidně zeptám – za jakých podmínek se ti zdá Texas nebo Carolina Rig výrazně účinnější než twister klasicky nastražený na jigové hlavě?

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:06 ® inspo reakce na …

pepos.93> Tak to jsme minimálně dva. :-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:02 ®  reakce na …

candatek18> že jsem tak smělý a drzí, směl bych vidět fotku tlouště 69cm? moc mě tato ryba fascinuje a rád bych viděl v takovýhlech rozměrech její obrovské tělo..a samozřejmě bych rád věděl i techniku ulovení.. děkuji mnohokrát

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:54 ® candatek18 reakce na …
candatek18

hmm to samozřejmě vím ale že tu píšete že sem nic nechtel napsat az ste se museli podivat na internet tak to je docela divny kdyby to sem nedk onapsal nebo tu bylo tema Texas Rig ci Carolina napsal bych si sve..

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:33 ® džigit reakce na …

candatek18> holt takový je život.Musíš počítat s tím,že jsou tu starší,co už něco zažili a vyzkoušeli…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:01 ® candatek18
candatek18

já bych vá sem vše poslal ale když to sem nikdo nenapsal budiž..

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:00 ® candatek18
candatek18

velice pěkně akorát že já sem tady nedostal názor na to abych ván něco říkal ale k tomu že sem se to dozvěděl do kamaráda z německa ktšrý si potikal s Dietmarem Issiachem, Johannes a David mu to vysvětlovali na jezeře takže jak vidím tak tu jsou chytří kolegové co si to najdou an netu a hned tu píšou jak si to vymýšlím OK jak chcete.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 7:21 ® džigit

tomashr> ale jo,jen už mi to nezavání tajemstvím :-D
Když o tom mluvil mladý a „velmi protřelý“ rybář,nechtěl prozradit a kdo chtěl znát,musel použít strejdu gůgla :-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 0:34 ® timbab
timbab

osprey> To byla jen připomínka ;-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 0:27 ® osprey reakce na …
osprey

timbab> A co chceš poslat?

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 23:43 ® timbab
timbab

Můžu vám sem jako V. Burian poslat mašinou napřed???

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1