Chytej.cz

Pomoc necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | 2.560 zobrazení | 20 odpovědí

Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. prosince 2010 v 16:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Mr. Vydra> použij malý areátor, pokud to máš převalený velkou obsádkou.Jinak stačí co tři dny obnovovat metrovou díru udělanou co nejblíže zimoviště – to je kousek od největší hloubky.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 0:13 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

mckvak8> vožralý ryby !!! :-D :-D :-D :-) :-> pivo

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:54 ® ART
ART

Ve zpávách řikali, že zabavili kolik tun lihu, co přesvědčit celníky aby ti dali třetinu zabaveného majetku. Tim by to tálo jedna radost. Ryby by si taky užily pěknýho silvestra

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 23:43 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

osprey> to jo

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 23:36 ® osprey reakce na …
osprey

LuboO> A hodně rychle…:-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:38 ® LuboO
LuboO

džigit> ved o tom hovorim, ze aj slama zamrzne. Jedine keby sa Ivo Slama obetoval a ceril by vodu v diere, ale pochybujem. Asi by aj jemu steblo zamrzlo…:)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:36 ® džigit

LuboO> ono ta sláma zamrzne taky.Kdysi se dával větrník,který měl udělátko na čeření vody-ovšem bez větru =-| a nečerti se ,nesluší Ti to :-))

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:32 ® LuboO reakce na …
LuboO

1Mara> raz sme u nas na rybniku robili diery, poslal nas rano sef, tak sme prisli, nejak sa mi nezdala teplota, zacali sme kopat, urobil som dieru cca 50×50cm, vybral drt, zapalil si, hodil vajgla do vody a on cink na lad… Za necelych 5 minut zamrzla na 2 mm. Ked sme prisli o 11:00 do kanclu, zistoval som teplotu a ono bolo rano –28 stupnov. O 14:00 sme to boli skontrolovat a lad aj so slamou bol hruby 3 cm. Takze robota nahovno.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:24 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> no moment, ja som pisal prispevok Marovi z 18:41, niekde zmizol, tam som pisal presne k tomu, co je v teme, ja citat viem, nemaj strach, a ten posledny, to som si robil prdel, v tom zmiznutom prispevku som pisal, ze sme to tak robili, davali sme slamu alebo cecinu (chvoji), ale ze mu to bude zamrzat aj tak a vzhladom na roztaznost ladu mu to tie stebla upcha, to by tam musel nastrkat nejake pevne trubky, voda zamrzne aj v steble. Takze klidek, ako vravim, citat viem.

Mr. Vydra> kamarat, najprv si pozri moj profil, nie som holka, a ked to ty povies, ze som uplne vedle, no, neda sa len pousmiat…

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:18 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

LuboO> luba je úplně vedle :-O :-D :->

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:17 ® džigit reakce na …

LuboO> Lubo Lubo,přečti téma :-))

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 22:04 ® LuboO reakce na …
LuboO

1Mara> to som zvedavy, ako bude cez to steblo nahadzovat:DD

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 21:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Mr. Vydra> Ale zahraje ti na cestu :-)) Né zkusto , stébla slámy jsou duté a zkrz ně by to mnělo dejchat :-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 21:08 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

Sander> jo hned mu napíšu :-D ale asi nepojede:-(

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 20:37 ® Sander
Sander

Mr. Vydra > tady můžeš Slámu kontaktovat: http://www.chytej.cz/…kdo/671/ivo/

Určitě pojede rád s tebou.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 20:31 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

1Mara> díky to vyzkouším jestli seženu slámu

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:41 ® 1Mara
1Mara

No někde jsem slyšel že uděláš do ledu větší díru a tu zasypeš slámou a ta propouští vzduch :-) Ale jen jsem to někde dříve slyšel nemám to osvědčený :-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:14 ® Char
Char

seká se sekerou na dlouhém topůrku nebo řeže motorovou pilou, bohužel pokud hodně mrzne zamrzá to rychle

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:03 ® osprey
osprey

To je normální, že v mrazu voda zamrzá. Děje se to i při lovu na dírkách i při sekání oken, aby ryby mohly dýchat.

Na dírce se tříšť vybírá (třeba cedníkem), okna se musí pravidelné obnovovat. Když mrzne hodně, je to na mrtvici. V mládí jsem vysekal spoustu oken, teď už nemám čas.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 18:59 ® noba
noba

fridex

reagovat