Vyhledávání
Pomoc
26.12.2010 | Mr. Vydra | 2.560 zobrazení | 20 odpovědí
Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. prosince 2010 v 16:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mr. Vydra> použij malý areátor, pokud to máš převalený velkou obsádkou.Jinak stačí co tři dny obnovovat metrovou díru udělanou co nejblíže zimoviště – to je kousek od největší hloubky.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 0:13 ® Mr. Vydra reakce na …
-
mckvak8> vožralý ryby !!!
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:54 ® ART
-
Ve zpávách řikali, že zabavili kolik tun lihu, co přesvědčit celníky aby ti dali třetinu zabaveného majetku. Tim by to tálo jedna radost. Ryby by si taky užily pěknýho silvestra
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 23:43 ® Mr. Vydra reakce na …
-
osprey> to jo
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 23:36 ® osprey reakce na …
-
LuboO> A hodně rychle…
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:38 ® LuboO
-
džigit> ved o tom hovorim, ze aj slama zamrzne. Jedine keby sa Ivo Slama obetoval a ceril by vodu v diere, ale pochybujem. Asi by aj jemu steblo zamrzlo…:)
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:36 ® džigit
-
LuboO> ono ta sláma zamrzne taky.Kdysi se dával větrník,který měl udělátko na čeření vody-ovšem bez větru
reagovata nečerti se ,nesluší Ti to
- Neděle 26. prosince 2010 ve 22:32 ® LuboO reakce na …
-
1Mara> raz sme u nas na rybniku robili diery, poslal nas rano sef, tak sme prisli, nejak sa mi nezdala teplota, zacali sme kopat, urobil som dieru cca 50×50cm, vybral drt, zapalil si, hodil vajgla do vody a on cink na lad… Za necelych 5 minut zamrzla na 2 mm. Ked sme prisli o 11:00 do kanclu, zistoval som teplotu a ono bolo rano –28 stupnov. O 14:00 sme to boli skontrolovat a lad aj so slamou bol hruby 3 cm. Takze robota nahovno.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:24 ® LuboO reakce na …
-
džigit> no moment, ja som pisal prispevok Marovi z 18:41, niekde zmizol, tam som pisal presne k tomu, co je v teme, ja citat viem, nemaj strach, a ten posledny, to som si robil prdel, v tom zmiznutom prispevku som pisal, ze sme to tak robili, davali sme slamu alebo cecinu (chvoji), ale ze mu to bude zamrzat aj tak a vzhladom na roztaznost ladu mu to tie stebla upcha, to by tam musel nastrkat nejake pevne trubky, voda zamrzne aj v steble. Takze klidek, ako vravim, citat viem.
Mr. Vydra> kamarat, najprv si pozri moj profil, nie som holka, a ked to ty povies, ze som uplne vedle, no, neda sa len pousmiat…
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:18 ® Mr. Vydra reakce na …
-
LuboO> luba je úplně vedle
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:17 ® džigit reakce na …
-
LuboO> Lubo Lubo,přečti téma
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:04 ® LuboO reakce na …
-
1Mara> to som zvedavy, ako bude cez to steblo nahadzovat:DD
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 21:33 ® 1Mara reakce na …
-
Mr. Vydra> Ale zahraje ti na cestu
reagovatNé zkusto , stébla slámy jsou duté a zkrz ně by to mnělo dejchat
- Neděle 26. prosince 2010 ve 21:08 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Sander> jo hned mu napíšu
reagovatale asi nepojede
- Neděle 26. prosince 2010 ve 20:37 ® Sander
-
Mr. Vydra > tady můžeš Slámu kontaktovat: http://www.chytej.cz/…kdo/671/ivo/
Určitě pojede rád s tebou.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 20:31 ® Mr. Vydra reakce na …
-
1Mara> díky to vyzkouším jestli seženu slámu
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 19:41 ® 1Mara
-
No někde jsem slyšel že uděláš do ledu větší díru a tu zasypeš slámou a ta propouští vzduch
reagovatAle jen jsem to někde dříve slyšel nemám to osvědčený
- Neděle 26. prosince 2010 v 19:14 ® Char
-
seká se sekerou na dlouhém topůrku nebo řeže motorovou pilou, bohužel pokud hodně mrzne zamrzá to rychle
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 19:03 ® osprey
-
To je normální, že v mrazu voda zamrzá. Děje se to i při lovu na dírkách i při sekání oken, aby ryby mohly dýchat.
Na dírce se tříšť vybírá (třeba cedníkem), okna se musí pravidelné obnovovat. Když mrzne hodně, je to na mrtvici. V mládí jsem vysekal spoustu oken, teď už nemám čas.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 18:59 ® noba
-
fridex
reagovat