Chytej.cz

ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-( necteno

26.12.2010 | wallys | 4.648 zobrazení | 4 odpovědi

předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. července 2012 v 9:30 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Tak mne se naštěstí nic takovýho nestalo jenom si vedle mne sedl rom a ptal se jestli nemam cigaretu jka mu odpovjedel že nekouřim a potom mne začelo brát a ja se soustredil na čihatko.A on popadl moje pití co jsem mnel sebou řekl zdar ja taky a nevsimal jsem si ho.To byla chyba :-(( bylo hrozný teplo a ja cely den nemnel co pit.Tak ted uz si davám pozor tak si davejte i vy!!! ;-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:46 ® LuboO
LuboO

Ja ti neviem, ci to bude mat nejaky uspech, bodaj by malo, doprial by som tebe aj druhym, aby sa im ich veci vratili a potom 10 minut so zlodejom v tichej, kludnej slepej ulicke…

Skor by som ti chcel povedat, ze presnym opisom tvojich veci si presne dal navod zlodejom, co maju na paliciach odstranit, upravit, aby si to nemal lahke pri identif. Chapes, co myslim, ak nepovies tuna, co je poznavaci znak, aktualny majitel to nepozna, ak to napises, bud zlodej, alebo majitel si to najde a upravi, aby si to nepoznal ty. Teda ak je majitel clovek, ktory sa s tym cajkom nechce rozlucit. Otazka znie, kolko je takych poctivcov, co sa priznaju? Dufam, ze dost, ale iluzie si nerobim…

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 18:02 ® wallys
wallys

vlevo ten sportex s omotávkou a na druhém obrázku to barevné označení prutů

reagovat
foto/forum/2010/th-img15975.jpgfoto/forum/2010/th-img15976.jpg
Neděle 26. prosince 2010 v 15:35 ® wallys
wallys

mě se jedná o 2 ks prutů Waller Kalle Dream fish 3m,2 ks Waller Kalle Dream fish 2,70m( u všech prutů od Sangeru je spodní a horní díl omotám buď žlutou nebo červenou reflexní páskou ),Sportex Magnus 30–50lbs (k němu jsem si dodělával z opletu na řídítka kol rukojeť přímo na nápisu sportex ), multíky 2ks Shimano TLD 25 s návinem zelené Tuf line na 91kg , penn GLD 30 2speed s návinem 320 m červené tuf line na 91kg ( je tam ještě na začátku cca 20m zelené tufky – ten multík byl max 3× využit takže vypadá jak nový ) obal na pruty Uni Cat Six pack ( dole na středu je dírka a na karabině přivázané žlutou gigafishkou je klička na multík od shimana a pennu ) .. a pak pár dalších blbůstek … Do teď jsem nazjistil co tam vlastně všechno bylo :-((

reagovat
foto/forum/2010/th-img15972.jpgfoto/forum/2010/th-img15973.jpgfoto/forum/2010/th-img15974.jpg