Chytej.cz

Co vás na tom bere ??? necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | 6.729 zobrazení | 45 odpovědí

Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 26. prosince 2010 v 18:52 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

Char> někdy v krámě strávím i hodinu a půl a někomu to přijde divné prej sem jako ženská v obchodě s oblečením :-D

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 18:37 ® Char
Char

Já se při rybaření dostávám do zcela jiného světa, přestávám vnímat realitu a soustředím se na lov, odreaguji se, druhá příjemná věc je nákup různých nástrah a náčiní takže mnohdy strávím v obchodě spostu času aniž bych ho vnímal a do reality mě vrátí až výsledná cena :-o

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 17:14 ® Piranha reakce na …
Piranha

cormoran> ty masařko, ja to dycky rikal ze ses rybožrout :-P

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 15:53 ® cormoran
cormoran

Těší mě pocit, když nejdu domů s prázdnou a u vody se moc nezdržím. Nejlepší je to u vody po vysazování, to je pak radost mít povolenku a moct chytat ryby:-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 13:06 ® kubajzs
kubajzs

maso

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 12:08 ® noba reakce na …
noba

Piranha> no tak to bych měl taky dost těžký, ale deti zatím nemám a přítelkyně je velmi chápavá. A hlavně jsem ji na to na začátku vztahu upozornil, že se stává ženou rybáře:-)

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:50 ® Piranha reakce na …
Piranha

noba> ja si nedokazu predstavit to, kdyby mi žena polozila nuz na krk a rekla.Vyber si, bud ja a deti, nebo rybarina. To je moje nocni mura.Rekl bych rodina, ale potají bych jezdil na ryby stejne.Jsem nevylecitelne nemocen.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:47 ® noba reakce na …
noba

Piranha> tak takhle nějak to tu mají myslím si všichni.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:38 ® Piranha
Piranha

Je to pro mne droga a vášeň.Jediny konicek z mnoha co jsem mel u ktereho jsem zustal 20 let a neminim skončit.Jakmile sednu k vode a je fuk co je to zrovna za metodu, udela se mi hrozne dobre, asi jako kdyz feťák si pichne a je v blahu :-)) :-)) Myslim si ze u mne uz to ani tak neni konicek jako uchylka.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:37 ® noba
noba

nejvíc mě baví vytahovat auto ze závěje cestou na ryby. naposledy včera. jinak diskuze samozřejmě opět o h…ě

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:02 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

kapr1> to jo ale on si kupuje v zemědělství třeba pytel šrotu a tak a míchá si to doma

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 10:59 ® kapr1

Mr. Vydra> no kdybych měl kupovat o pytel víc sensasu na každej rybolov, tak jsem brzo na mizině.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 10:49 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

kapr1> mám kamaráda který už má syna a ten musí kupovat o pytel krmení více když ho bere sebou pořád se v tom matlá a říká že peče dort a prej vezmi si ochutnej :-D

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 10:42 ® kapr1

Nejvíc mě baví zdolávat kapra. A taky příprava krmení k lovu.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 10:12 ® hraji
hraji

Už se těším, jak někdo slovně popíše vášeň. Já to vzdávám.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1