Chytej.cz

Co vás na tom bere ??? necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | 6.727 zobrazení | 45 odpovědí

Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 7. ledna 2011 v 18:34 ® fishman123
fishman123

No rybačka je super věc… když zrovna nechytam tak si něco na ryby vyrábim nebo vylepšuju. A jdyž už chytam tak je to asi pohyb swingeru,zapí­pání,hlásiče, pohyb špičky feederu..... :-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:15 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

feederxxx> proč :-D :-D :-D :-D :-D :-1 :-/

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:19 ® feederxxx
feederxxx

Mr. Vydra> Hlavně to neber tak vážně ;-) :-D

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:55 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

Kubajs> každá ryba je chytřejší ne že by si byl hloupej ale ty ryby to mají vyzkoušený

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 12:56 ® Kubajs
Kubajs

Baví dá se říct celá čast od záběru po vytažení:-D ba ne.U vody jsem celkem rád pořád,ale nejvíc mě třeba baví,když to opravdu nejde a přijdu na to co bylo špatně že si pak můžu říct že jsem chytřejší než ty ryby,ale bohužel občas i ty ryby nedaj ani drba

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 12:19 ® tucnak11
tucnak11

Pro mě neni to zabava ja MILUJI RYBAŘENI:-) ten klid u vody,tou dryřkovou co udělam o pařez jak hodim křovami kolem vody,te divočaky na ktere jisem trafil a malem sem se neposral:-D ten krasny pohled na rybařku jak se ohne aby pustila rybičku a vylezou ji krasne dudy jen tam dat rohy a mužeme hrat:-D je to nadhera

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 22:28 ® feederxxx reakce na …
feederxxx

Kdybych si měl vybrat, jestli třeba na týden do Norska,nebo např na Lipno tak bych jel radši na to Lipno, všechna ta příroda kolem, svatý ticho…jak to už každý zná, to je prostě nádhera a když do toho zabere ryba tak to už je taková třešnička na dortu :-)

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:37 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

Kantik> jak se ta ryba brání co :-> to jsme dva

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:32 ® Kantik reakce na …

Kantik> Také zdolávání úlovků, ten tah je tak ohromující…

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:32 ® Kantik

odpočinu si a na chvíli zapomenu na všechny starosti

reagovat
Sobota 1. ledna 2011 v 15:42 ® andy5695

Tak mě se na rybaření nejvíc líbí ten klid od všeho ( teda pokud se nenajdou blbci co kolem vody jezdijou na motorkách a řádijou jak chřipka ).Dokonce jsem si koupil i dalekohled a to co se dá pozorovat je paráda.Kolikrát se dívám i 10minut v tahu na srnčí, co se jde napít,nebo kačeny jak ve vodě sbírají co se dá.Pryč od lidí,aut,tele­vize,pc,zmatků a starostí,určitě to i léčí.Už se mi stalo,že tam byli lidi co se doma nemůžou pohnout a u vody jsou jak rybyčky-hlavně když něco chytím a nebo je omylem přehodím a když jim sednu na místo,tak to se teprve dějou zázraky.viz Znojmo pod přehradou nad splavem.

reagovat
Sobota 1. ledna 2011 v 15:04 ® Mrakoš

Chytání mě chytlo koncem loňského léta. Kamarád má malý rybník v lese a tam jeho synek chytal a pouštěl karásky. Bylo tam nádherně, seděl jsem tam po práci v lese a koukal na ten sluncem zalitej kousek krajiny. Dřív jsem trávil spoustu hodin na kole a najezdil ročně tisíce kilometrů. Teď s novou prací už to nejde, vyrazil jsem se projet jen 3× za celý rok. Ale nebe nad hlavou mi chybělo a rybaření mi přišlo jako dobrá záminka. Tak jsem se jeden večer rozhod a ráno pak vyrazil do krámku. Tam jsem nakoupil co mi prodavač dal, doma u kompíku se naučil pár uzlů a vyrazil k rybníčku. Dal jsem na háček žížalu, na vlasec spláveček a olůvko a nahodil. Rybky byly při chuti, jen zaseknout se mi nikdy nepodařilo…
První rybku jsem vytáh o pár dnů později. Koupil jsem si povolenku na zapadlý lesní rybník. Moc lidí tam nepřijde, možná o něm ani neví. Tak jsem tam to sychravý ráno byl sám. Vítr fičel a na hladině byly velký vlny, byl to mrazivý vítr, ale to mi vůbec nevadilo. Navázal jsem na vlasec třpytku a prvně nahodil. Doufal jsem že tahám správnou rychlostí, nikdy jsem nikoho vláčet neviděl. Po pár hodech se na třpytku cosi pověsilo, srdce jsem měl až v krku. Poprvý jsem ucítil tah ryby. Nespadla mi a tak jsem za chvilku držel v ruce nádherný tečkovaný tělo. Vím z fotek jak pstruh vypadá, ale to co jsem tam držel v ruce bylo něco co se vymykalo mým předtstavám. Byl to nádherný tvor jako z jiného světa. Chytil jsem to dopoledne ještě dva pstruhy, jeden byl celkem velký a toho jsem si vzal domů. Ten den se ze mě stal rybář…

reagovat
Sobota 1. ledna 2011 ve 13:48 ® Carp62

Co mě na to baví,hlavně ty dobré vztahy s kamarádama a ta ryba na konci je jen odměna za vše to dobré a hezké,kdyby se mě někdo zeptal před 20-ti lety jestli bych chodil na ryby tak bych se mu vysmál díky klukům jsem dnes štastný že mne k tomu dostali je to něco co se slovy nedá popsat díky kluci dí ky díky Michal.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 20:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Mr. Vydra> Pokusím se ti odpovědět,protože je to v podstatě nepopsatelný pocit........­.............­....... . …Já nevím,co ti mám na to napsat,protože se mi vybaví spousta krásných vzpomínek na nespočet zážitků a výprav za rybami,že jsem už teď v rauši z toho nadbytku vyplaveného adrenalinu a vzrušení.Víš,každý chodí k vodě pro něco jiného a pokaždé je to jiné…Rybářův rok utíká neskutečně rychle.V zimě,když voda zamrzne,mám absťák a těším se na jaro.Když roztaje sníh,vyrážím k vodě s plavačkou,jsem rád za každé zachvění splávku,za každou rybku,kterou chytím.Voda se otepluje,den se prodlužuje a už myslím na květen,na tu sílu v prutu,kterou vyvine kapr zaseklý pod nohama na jemnou plavačkovou sestavu,na ječící brzdu-to je snad ten nejhezčí zvuk na světě…myslím na kroužek stoupající k prutu,když berou úhoři-to si vzpomenu na Otu Pavla a jeho Zlaté úhoře a říkám si,že takové braní bych chtěl taky zažít.Sotva začne květen už myslím na 16.červen,na dravce,na ránu do prutu,když dokážeš přelstít dravce,na cinknutí plíšku ve tmě,na svítící oči candátů…Uběhne léto,začíná podzim a začíná se vkrádat myšlenka,co bych chtěl ještě stihnou,kam bych si ještě chtěl zajet na ryby.Myslím na zlátnoucí těla kaprů,na nádherné mlhy nad hladinou po ránu…Začíná přituhovat a začínají výlovy rybníků,i na to se těším,to už je doslova nirvána a já jsem v sedmém nebi.Pak pomalu přichází zima,zkouším co se dá,zajedu si na revír,který neznám,vemu vláčák a prozkoumám reliéf.Když se mi revír líbí už se zase začínají rojit myšlenky-co bych,kdybych,jak bych a pomalu se začíná formovat plán na příští jaro…Přichází zima,za chvíli tu jsou vánoce,už cítím v puse chuť bramborového salátu a vůni smaženého kapra a pečených ryb,ale taky se vkrádá pocit melancholie a cítím blížící se konec sezóny…Zase se rojí vzpomínky na uběhlou sezónu,začínám bilancovat......

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 20:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Mr. Vydra> Pokusím se ti odpovědět,protože je to v podstatě nepopsatelný pocit........­.............­....... . …Já nevím,co ti mám na to napsat,protože se mi vybaví spousta krásných vzpomínek na nespočet zážitků a výprav za rybami,že jsem už teď v rauši z toho nadbytku vyplaveného adrenalinu a vzrušení.Víš,každý chodí k vodě pro něco jiného a pokaždé je to jiné…Rybářův rok utíká neskutečně rychle.V zimě,když voda zamrzne,mám absťák a těším se na jaro.Když roztaje sníh,vyrážím k vodě s plavačkou,jsem rád za každé zachvění splávku,za každou rybku,kterou chytím.Voda se otepluje,den se prodlužuje a už myslím na květen,na tu sílu v prutu,kterou vyvine kapr zaseklý pod nohama na jemnou plavačkovou sestavu,na ječící brzdu-to je snad ten nejhezčí zvuk na světě…myslím na kroužek stoupající k prutu,když berou úhoři-to si vzpomenu na Otu Pavla a jeho Zlaté úhoře a říkám si,že takové braní bych chtěl taky zažít.Sotva začne květen už myslím na 16.červen,na dravce,na ránu do prutu,když dokážeš přelstít dravce,na cinknutí plíšku ve tmě,na svítící oči candátů…Uběhne léto,začíná podzim a začíná se vkrádat myšlenka,co bych chtěl ještě stihnou,kam bych si ještě chtěl zajet na ryby.Myslím na zlátnoucí těla kaprů,na nádherné mlhy nad hladinou po ránu…Začíná přituhovat a začínají výlovy rybníků,i na to se těším,to už je doslova nirvána a já jsem v sedmém nebi.Pak pomalu přichází zima,zkouším co se dá,zajedu si na revír,který neznám,vemu vláčák a prozkoumám reliéf.Když se mi revír líbí už se zase začínají rojit myšlenky-co bych,kdybych,jak bych a pomalu se začíná formovat plán na příští jaro…Přichází zima,za chvíli tu jsou vánoce,už cítím v puse chuť bramborového salátu a vůni smaženého kapra a pečených ryb,ale taky se vkrádá pocit melancholie a cítím blížící se konec sezóny…Zase se rojí vzpomínky na uběhlou sezónu,začínám bilancovat......

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:43 ® ART
ART

Na ryby chodim abych si zvedl osobku. :-D Na každou výpravu se pořádně snažím připravit, ikdyž je to chvilková cca na hodinku. Chtěl jsem napsat pár řádků co mě na tom opravdu bere, ale nějak mi to nejde napsat do pár řádků i po důkladném zapřemýšlení

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:06 ® sus1 reakce na …

LuboO> :-D

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 16:53 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> ja sa pri mojich citim mlady, inak, pockaj na zraz, tam ich spoznas, teba osobne im dam do pozornosti…:DDD

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 16:48 ® sus1 reakce na …

LuboO> Hm,já už mam velké,ale ty???.:-))

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 15:14 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> nesud ma podla seba, nie vsetci musia dopadnut ako ty…:))

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:27 ® sus1 reakce na …

LuboO> Tet seš na tom dobře,ale až tě budou nejvíc potřebovat,tak z tebe bude starej děda a budeš jim prd platnej.:-))

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:29 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

kerob> přesně tak děti ještě nemám je mi čtrnáct mám na to čas ale celý život tě na to připravý omezit rybařinu je někdy správná věc nechat ryby trošku odpočinout

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:27 ® LuboO reakce na …
LuboO

Piranha> tak toto mam nastastie vyriesene, zena ma sama posiela na ryby, a mam dve pidideti, proste som si vybral to najlepsie pre mna…

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:25 ® kerob reakce na …
kerob

Piranha> kvuli detem jsem ochoten pripadne aktivity omezit, ale nikdy zrusit :-D Deti jsou nevratnej proces narozdil od zensky.

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:18 ® Piranha reakce na …
Piranha

kerob> jj to jde dokud nejsou deti, az je mit budes, tak to muze klidne rict a uz s tim nic neudelas.Kdyz odejdes od zeny a deti kvuli rybarine, budes u kazdyho sobec.Kdyz skoncis s rybarinou budou sobci oni, ale srat je to nebude :-))

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 11:50 ® kingkubik

jelikoz za 90%chytam privlaci nejkrasnejsi jsou toulky prirodou s ul prutem nejakym batuzkem jen tak lehky kalhoty tricko mikina a 5 hodin stravenech u vody.s nejakym tezsim vlacakem uz to neni ono preci jen hazet 5 hodin s 15cm wobem neni az takova legrace:Dkolikrat domu prijdu zbytej jak pes…zbytej ale stastnej:D

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 10:36 ® kerob
kerob

Piranha> ja jiz na zacatku taktne upozornil, ze pokud nekdy vyrkne toto ultimatum – ja nebo ryby – tak at si moc nefandi. Chape, ale obcas samozrejme prska…

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 ve 20:35 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

LuboO> Baví mě když si sednu k vodě nahodím acelý svět hodím za hlavu čas se zastavil a já jen vyčkávám na záběr ryby, zdolávání ryby je velice zábavné a když se vypustí trošku adrenalinu tak to je to pravé rybaření miluju ro jako sport i jako zábavu baví mě si v zimě sednout domu a dělat si návazce na jednotlivé druhy ryb odlévání olůvek doplnění výbavy.V rybářství trávím snad více času než doma. TAK PETRŮV ZDAR A HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘI LOVU

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:24 ® LuboO
LuboO

Mr. Vydra> a co bavi teba na rybareni? Prezrad namn.

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 19:05 ® cici13
cici13

Vášeň se opravdu popsat nedá!!!Snad jen , že s rybařením je život mnohem mnohem a mnohem krásnější!!!!!

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1