Chytej.cz

Rybaření na Labi necteno

23.12.2010 | timbab | 64.338 zobrazení | 193 odpovědí

Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vy­měnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 31. prosince 2010 ve 21:25 ® osprey reakce na …
osprey

Mr. Vydra> U nás je jich málo a já na živou skoro nechytám. Jezdím i na Orlík, kde je jich víc, ale protože tam vláčím, jdou mimo mě. Ale jednoho jsem i uvláčel. Na smáčka.

reagovat
Pátek 31. prosince 2010 v 17:50 ® timbab reakce na …
timbab

Mr. Vydra> Co na ty ježdíky chytáš?

reagovat
Pátek 31. prosince 2010 v 17:22 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

osprey>Ježdíka jsem ještě nezkoušel a asi ho ani zkoušet nebudu ale je to fakt strašně se zažírají ale dají se použít jako nástražní rybky dlouho vydrží docela v pohodě a i po několika hodinách lovu jsou stále čilé

reagovat
Pátek 31. prosince 2010 ve 14:15 ®  reakce na …

osprey> :->

reagovat
Pátek 31. prosince 2010 ve 12:32 ® osprey reakce na …
osprey

Mr. Vydra> Ježdík se žrát dá. Je dobrý, jenom malý. Vyzkoušel jsem jednou – moc se zažírali. V rusku, kde dorůstají nevím proč větší velikosti je na ně spousta receptů.

Ale nepoměřoval bych ryby tím, jak jsou dobré k jídlu. Já nejradši lovím ryby, které nejím. Když už potřebuju něco sežrat, odnese to dvou až tříkilový kapr nebo vysazení duháci (podle typu revíru) a to je blesková záležitost.

reagovat
Pátek 31. prosince 2010 v 11:56 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

mannice> tak co třeba ježdík :-D :-D :-D je to jako sumeček akorát že se to nedá žrát

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:35 ® 

Tak už dost se sumečkama am. je tu i dost jiných ryb přece,takhle si každej bude myslet že tu sou jen trůmeni..Ikdyž to je možná i dobře :-)

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:58 ® timbab reakce na …
timbab

JKemr> Je to s nima děsný,Ale letos jsme tady na pískovně chytaly kousky přes třicet cm a ty už jsou slušný.

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 13:35 ® JKemr reakce na …
JKemr

timbab> Máš pravdu, když v září vidím kolik se vykulilo plůdku sumečků, je naprosto zbytečný pokoušet se o nějakou regulaci. Dokonce mi přijde, že trumani nemají přirozeného nepřítele a žádnej dravec je nežere. Snad jen člověk pěkně vyuzený. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že jsou vynikající, troufnu si říct, lepší než úhoř.

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 13:31 ® JKemr reakce na …
JKemr

MP-E65mm> Naprosto souhlasím, na jedno chytání udělám tak 10–15 návazců. Chytám na červi takže většinou nejsou zažraný, ale mají to za koutek, ale jak je člověk doluje ze dna z podkamenů, návazec se hrozně rychle opotřebuje.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 17:51 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

MP-E65mm> přesně tak

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 17:34 ® timbab reakce na …
timbab

mannice> Tak jasný :-)

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 17:32 ®  reakce na …

timbab> tak příroda si musí poradit sama,ale když sem přidal ruku k dílu tak sem ničemu určitě neuškodil.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 17:07 ® timbab reakce na …
timbab

mannice> Tím to stejně nijak výrazně nezreguluješ.Tady se s tím takhle perou na dvou a půl hektarovým rybníčku už tři roky-k ničemu.A co teprv na Labi.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 16:55 ® 

timbab> Když se udělaj městský hody :-)) . U nás byla grilenzí párty,lidem chutnali tak vlastně byli i užitečný.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 16:28 ® timbab reakce na …
timbab

mannice> To se stejně jentak nepodaří :-)

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 16:26 ®  reakce na …

timbab> jenom jednou,ale mám :-))

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 16:07 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

JKemr> občas zajedu zachytat mezi Nymburk a Poděbrady a krom slušných lopat se mi tam pověsí poměrně dost trumenů, řekl bych jedna ku jedný. Člověk aby si sebou bral plnou zásobu návazců bo to maj opravdu až v pr.....

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 16:02 ® timbab reakce na …
timbab

mannice> Zdar,máš s regulací zkušenosti?:-))

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 15:07 ® 

JKemr> Tak to tam zregulujte ;-) timbab> Zdravim kámo..

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 15:03 ® timbab reakce na …
timbab

JKemr> Tak to je slušný.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 14:56 ® JKemr
JKemr

timbab> Opravdu máme. Za dopoledne se jich dá bezproblému 50 nachytat.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 2:57 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

timbab> je to podle toho kde chytáš

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 2:53 ® timbab reakce na …
timbab

Mr. Vydra> Jj,tady jen sumci.Nejčastěji do 50-ti cm.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 0:17 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

timbab> já chytám mezi zdymadly v hradišťku a nejbližšímy zdymadly směrem po proudu labe a tam je sumečků jak na…no

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:49 ® timbab reakce na …
timbab

Mr. Vydra> Nejvíc Přelouč až Pce a pak u Hradce.

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:46 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

timbab> kde chytáš ???

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:44 ® timbab reakce na …
timbab

Mr. Vydra> Tady jsou na Labi jen sumci-o trumana málokdy zavadíš.A neboj vím jak vypadá ježdík.

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:37 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

timbab> jo je jich tam mraky ale dá se chytat na žížalu v pohodě jdou tam cejni perlíni ale i ježdíci je to něco jako sumeček taky to píchá do ruky :-D :-) :->

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:44 ® mig61

souhlas s JKemrem…na žížalu raději na Labi ani nechytám, je to samej truman, pravda jsou kolem 20–25cm větší ne… a často jdou i na kukuřici.

reagovat