Vyhledávání
Rybaření na Labi
23.12.2010 | timbab | 64.592 zobrazení | 193 odpovědí
Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vyměnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:32 ® timbab reakce na …
-
JKemr> To tam máte vážně tolik američanů?Přímo na Labi?
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 22:30 ® JKemr reakce na …
-
osprey> Pokud si chceš zachytat sumečky, přijeď v léťe, ideálně v červenci do Nymburka na Labe. Je jich tady tolik, že si jich užiješ dositosti, to ti můžu téměř zaručit.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 18:53 ® Mr. Vydra reakce na …
-
timbab> asi jo
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 15:50 ® timbab reakce na …
-
Piranha> Jo to je dost možný.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 15:08 ® Piranha reakce na …
-
timbab> posledni informaci, kterou jsem mel ohledne sumecka bylo to, ze za to muze Sumec velky.pri povodnich se od nejakych sadek bo jak to bylo, dostali do labe, kde se pak rozmnozili a jakoz to pro rybu kanibala to byl snadny ulovek.Sumecek neumi plavat dyt se na toho vola podivej.Je jak ženska.Mele prdeli a hovno z toho
reagovatTak je sumci požrali.A ja bych dal krk za to, ze je to tak.
- Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:14 ® timbab reakce na …
-
kerob> Je pravda že jich ubývá.Na hlavním toku téměř nejsou a na ramenech jich je méně.Ale tady se někomu úspěšně podařilo je zavléct do rybníků.Vůbec nerostou a neúnosně se množí.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 11:03 ® kerob reakce na …
-
neprijde mi, ze by jich bylo nejak moc a ze by to byl problem. Je jich min, nez jich byvalo. Chytam jak na rece, tak na tunich a piskovnach a obcas se nejakej chyti. A letos se mi ho konecne podarilo uvlacet na gumu na piskovne
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 0:32 ® Mr. Vydra reakce na …
-
hering> ty potvory se chytěj všude
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:06 ® hering reakce na …
-
Piranha> Tam by nevydrželi.Nejdou z Labe do Kamenice ve Hřensku ani za velké vody.Studili by je ploutvičky
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 21:54 ® Piranha
-
hering> par jich mam v sudu asi 20, co je hodit do Kamenice
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 21:48 ® hering
-
osprey> Buď rád,že je tam u Vás nemáte.Je to prevít,kterého se už nezbavíš.Kór když se najde nějakej ko..t a převeze je z Labe na nějakej rybník.Jedině vypustit a nechat vymrznout,ale když je to nebešťák tak smola
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 18:56 ® Fídrlídr
-
Amíka jsem za poslední dva roky chytil jen jednoho na tom profláknutym místě mezi LT a Lovosicema ,jinak vůbec nic a to mám fakt hodně prutohodin po celých SČ.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 12:18 ® paalo
-
To ja mam jednoho amika chycenyho loni na Labi pod Lovosicema
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 12:12 ® timbab reakce na …
-
Mr. Vydra> Diskuze nebo fórum-vždyť je to jedno.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 11:45 ® Piranha reakce na …
-
superweb> na to tady neni moc prispevku.My na Usti a okoli jsme taky zacali jen tak jako forum.A to nas tam nebylo ani tolik co ted.Proste jsme magori
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 ve 23:06 ® Mr. Vydra reakce na …
-
superweb> nechcete založitel fóra požádat aby jsme byli zařazeni do diskuze
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 ve 14:49 ® superweb
-
pred tou prvni velkou povodni posledni doby(tusim 2002) byvali ty americti sumecci ve slusnych velikostech(do 30cm) i na Berounce – i tak ale dost zneprijemnovali cileny lov uhore, respektive znekolikanasobili spotrebu rousnic
reagovatTo co je ted v tunich kolem tynce je hruza – nespocetne mnozstvi sumecku kolem 15cm, vetsinou vyhublych. Tim ze jsou hladovi zneprijemnujou i lov na kukurici ci cokoliv jineho. Casto clovek ani nepozna ze uz tam vysi a pak ma hacek az v zaludku.
- Sobota 25. prosince 2010 ve 13:14 ® timbab reakce na …
-
Piranha> Tady jsou sumečci jen na ramenech,na hlavním toku jak říkaš jen sumci.
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 v 9:43 ® Piranha reakce na …
-
Mr. Vydra> Ja jsem sumecka nevidel od povodni 2002, myslim tim okoli ustecka.Ted je to tam spis samej pravej sumec.Tahaj se na zizalky jako ti sumecci.Ale taky to neni vsude.
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 v 1:50 ® Mr. Vydra reakce na …
-
stump> to jo děda mi vyprávěl jak chytali sumečky okolo tak 40 cm a teď je to samej krypl do 15 cm
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 v 1:49 ® Mr. Vydra reakce na …
-
timbab> to jo sumeček má výborné maso a stáhneš ho jako pstruha prostě v něm nejsou kosti a dají se i udit je to taková ryba na vše
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 23:01 ® stump
-
Já jsem svého prvního sumečka chytil někdy v 70-tých letech na tůni Řehačka u Lysé n.L. Měl 35cm a já ho pustil. Zkušenější soused mi povídal: Toho jsi měl vzít, tak velkýho už nechytíš. A měl pravdu. Dnes už je jich v polabí daleko méně.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 18:23 ® timbab reakce na …
-
Mr. Vydra> Záleží jak je likviduješ.Pokud normálně k jídlu tak o.k. ale najdou se i tací co je hážou za sebe do křoví.Takoví by potřebovali přes hubu.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 18:19 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Vidíš, já chytil v životě kdeco, ale sumečka amerického nikdy. už tři roky se chystám, že zajedu někam k Labi, nějaké nachytám a nafotím a pořád prd.
Jednou jsem tam i byl, dřepěl někde u Čelákovic asi dvě hodiny a pak mě to přestalo bavit. Ne, že by tak brali, nebralo vůbec nic.
A vlasec 0,35 mm je u přívlače jen na jerkování nebo na sumce anebo na štiky do vázek. Pokud uvažuješ o prutu do 20 g, tak vlasec 0,20 mm stačí.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 18:18 ® reakce na …
-
Mr. Vydra> U nás to zas tak hrozný nebylo a když už tak jenom lokálně.Ale taky už mě nebavilo,překvapení v podobě téhle nepůvodní fishky.Navíc bylo mi řečeno,že maso má dobrý a taky že jo.Tak sem udělal svym způsobem i dobrej skutek,tak co
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 18:07 ® Mr. Vydra reakce na …
-
mannice> je to hrozný jdeš na úhoře dáš tam 4 rousnice nejmíň 2 háček a ten malej blbec (americký sumeček) to má zažraný až někde v jícnu prostě hrůza jsou ve všech okolních tůnícha začínají vytlačovat ostatní ryby
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 17:58 ®
-
Já se přiznám,že jednou sem takovou očistu udělal taky.To byl neskutečnej den,co nához to ryba.Měl sem jich opravdu kolem 7kg,párkrát to udělali i známý a už jich tu tolik neni
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 13:13 ® Mr. Vydra reakce na …
-
timbab> prostě je chytíš a sežereš když se vytřou ryby tyhle ty fousatý mrchy ten potěr z větší části sežerou
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 12:57 ® timbab reakce na …
-
Mr. Vydra> Proč je likvidujete?A jak?
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 11:07 ® Mr. Vydra
-
Ryby spíše vracímná vodě ale Americké suměčky likviduju naše místní organizace se jich snaží zbavit tak jsem vlastně takovej pomocník
reagovat