Vyhledávání
Poradíte ??
23.12.2010 | Mr. Vydra | 35.727 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lovem na dírkácha jesli by mi mohl poradit nějaké dobré vybavení ??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:35 ® ladamaj
-
Mr.Vydra>zajdi do rybářské prodejny kup set-proutek,navijáček,vlasec pro používání rybolovu v zimě cca 400–500kč a máš celou sestavu.Jinak se dá proutek udělat osobně jsem jeden koupil a další 2 jsem si udělal ale koupíš i proutek levnější.Zadalší se prodávaj nástrahy na dirky gumové pro zimní lov mužeš použít marmišku v různé gramáži do 200kč nástrahy seženeš,vrták koupíš rovněž ale myslím že kde je lov na dirkách je i organizátor a vrták bude mít tam jde jen o dohodu nikdy sem se nesetkal žeby mě dirku na požádání někdo odmít udělat.Jinak ti dokážu sehnat ten komplet i nástrahy přes známého s rybářskejma potřebama pošle klidně dobírku nebo mě písni na osobku a dám ti kontakt jinak jde o prodejnu v Teplicích klidně řekni že máš odkaz odemne.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:35 ® šimpik
-
Zdravím ,ja si zatím vystačil s klasickou ruskou balalajkou koupenou z internetu a setem od berkley a musím říct že hlavně u balalajky je to velmi jemné chytání
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 ve 20:02 ®
-
Ahoj, mi ke štěstí a úlovkům na dírkách dostačuje nádobíčko viz fotka. Prut, který je nahoře jsem si vyrobil z mého prvního proutku, trochu tvrdší, ale super. (už má na kontě jesetera
reagovatTy spodní dva používám na marmyškování na duháky. Záleží jakým způsobem a co chceš chytat..
- Pátek 24. prosince 2010 v 11:35 ® hraji
-
Když odhlédneme od skutečnosti, že zde existuje samostatná diskuze věnovaná pouze lovu na dírkách, je potřeba si říct, že přes řekněme širokou nabídku speciálních proutků na chytání pod ledem, je potřeba se držet jediného parametru. Proutek by měl být vybaven velkými vodicími očky, aby snadno nezamrzaly. Zda je pevnější nebo naopak měkčí nehraje při běžném lovu duhových pstruhů a sivenů podstatnou roli. Stejně tak nehraje rozhodující roli, zda je upevnění navijáku šroubovací a nebo pouze na objímky. Co se týče výběru navijáku, jsou dvě cesty, kterými lze jít. Buď si pořídíš speciální navijáčky po lov pod ledem, malé až malinké, nevhodné pro normální chytání. A nebo použiješ normální naviják velikosti 20 či 25, které ovšem budeš moct použít i pro normální lov během letních měsíců. To bych to doporučil. Co se týče použití vlasců, nepoužívám žádné speciální, naopak, běžné plavačkářské vlasce, které používám přes rok použiji i v zimě.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 9:46 ® Jak.novi reakce na …
-
Mr. Vydra> Nestraš
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 0:43 ® Mr. Vydra reakce na …
-
za nové fórum jich moc nedostaneš na fishbony je lepší článek
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 0:01 ® sus1 reakce na …
-
Mr. Vydra> Diskuze jsou pořád na stejném místě,ty hledat nemusíš.
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 23:59 ® Jak.novi reakce na …
-
sus1> Hlavní je, že fishbony se jen sypou, né?
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 23:56 ® Jak.novi reakce na …
-
Mr. Vydra> Šmankote, mezi hlavními diskuzemi a tam to není těžký najít.
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 23:55 ® Mr. Vydra
-
díky sus1 kdo to má najít je tu toho moc
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 23:47 ® sus1
-
Proč se nezeptáš rovnou tady??Kolik ještě for založíš do konce roku??!!!
reagovat
http://www.chytej.cz/diskuze/dirky/