Chytej.cz

K zamyšlení.... necteno

20.12.2010 | Bulldog.o | 2.757 zobrazení | 9 odpovědí

http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 24. prosince 2010 v 1:56 ®  reakce na …

Bulldog.o> Souhlasim,důležitý je to ten chov,přechovávání a usmrcení.Kolikrát největší problém je v těch posledních dvou.Když vidim jaký sou to utlučený ryby neni mi z toho zrovna dvakrát hej hoj.

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 17:04 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Předpokládám, že ten převoz kaprů autobusem je kvůli ušetření 50kč… Každý ať si jí maso dle chuti,.. krávy, kočky, slepice, veverky, prasata,kapry, .....atd.. ,ale jde o usmrcení zvířete… (a i o samotný chov, nebo případné přechovávání).. to by měl „člověk“, dělat jako ČLOVĚK…

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 14:12 ® CeP
CeP

Zrovna jsem hledal tema kam by se hodil muj prispevek a ono je zde. Tedy mam take neco k zamysleni. viz Převoz kaprů >
http://kutilska.poradna.net/…prevoz-kapru?…

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 10:23 ® tucnak11
tucnak11

Maso jako maso,Hlad na nas a neuvidime řadneho psa běhat volně.Jepice ma pravdu,kapr před svoim exsitus žije jak v raji,jinne zviřata je to smutne a k plači:-(

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 10:12 ® Robur
Robur

celkem by mně zajímalo, jakou alternativu autoři akce nabídli. Aby třeba za rok nekřičeli, že zabíjíme obilí a zrní při mletí pláče.

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 9:18 ® hraji reakce na …
hraji

jepice> souhlas, je potřeba vidět geografické a sociální souvislosti. Takto odtrženě je to blbost a jen to ukazuje na nedomyšlenost takové akce.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:04 ® jepice-zruseno

No v Ásii je normální jíst psy, tak proč by v čechách nemohlo bejt normální jíst kapry? Kdo někdy viděl, jak žijou a končí život ostatní hospodářská zvířata, jedl by právě o to víc ty kapry. Ty si totiž v čechách vesele plavou tři roky v nějakém rybníku, než je sníme. Myslím, že toto je naopak jedinečná možnost městského člověka seznámit s procesem zvíře – pokrm. Jasný je, že kdybych měl ochočenýho kapra, tak bych ho asi taky nesněd. Naopak kdyby psi běhali po lese místo divočáků a někdo by mi dal místo kančího guláše psí, asi bych se nebránil (pokud by mi to chutnalo).

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 21:52 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Abych věděl co mě čeká :-))

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 21:08 ® Robur
Robur

kdyby to napsal někdo jiný, tak bych to chápal, ale s tvým nickem je to provokace:-D

reagovat