Vyhledávání
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | 4.285 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. prosince 2010 ve 22:05 ® stump
-
Loni mi zeť nadělil pod stromek Rod pod. Sestavil jsem ho pouze po rozbalení balíku. Od té doby je ve skříni. Letos na tradiční vánoční rodinné sešlosti, z níž mám vždy velkou radost jsem prohlásil, že nebýt tohoto dárku, neměli jsme stědrovečerního kapra. Zeť jen zářil.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 14:43 ®
-
Jak.novi> Dostal sem z 80% dárky na rybařinu,což považuju za úspěch.Dostal jsem toho víc než dost,ani sem si to nezasloužil
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 14:36 ® Jak.novi reakce na …
-
mannice> Dostal jsi něco, co sis přál?
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 14:25 ® reakce na …
-
Jak.novi> Sem zrovna přemejšlel,co najdu letos..A musim říct,že mám báječnou rodinu.Snad sem se jim udělal stejnou radost jako oni mě..
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 8:32 ® Piranha
-
Ja, jelikoz jsem nejaky rok zenaty, tak dostavam, resp. dostavame spolecny darek.Byva to bud financni darek, nebo jako letos povleceni na postel a peřiny a nejake drobnosti do naseho noveho, konecne vlastniho bytu.Se zenou jsme se kdysi dohodli, ze si darky dvat nebudem.Poridime si behem roku to, co kazdy potrebujem a spis se zamerime na nase deti. Jinak pokud bych dostal osobni darek, tak mam radost z kazdeho darku.Ja potrebuju vsechno
reagovatJednim slovem tedy, šťastný.
- Úterý 28. prosince 2010 v 0:02 ® Jak.novi reakce na …
-
mannice> Máš to hezky popsané.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:50 ® ART
-
Vánoce nejsou jen o obdarování věcnýma darama ale i o lásce odpouštění a soucitu. Tento semestr jsem měl filozofii, tak jsem si něco zapamatoval
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 1:52 ®
-
nečekaný nepotřebný – kolikrát sem i překvapenej kam až dokáže dojít fantazie druhých (závidim)
nečekaný potřebný – kolikrát sem překvapený jak se může někdo takhle trefit (vysněný)
tušený nepotřebný – Kolikrát jsem takových dárků dával do šuplíku a nikdy je nevytáh (zbytečný)
tušený potřebný – Kolikrát sem jim to musel říkat aby mi to koupili (efektivní)
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 21:20 ® andy5695
-
Tak já třeba nedávám znát,že se mi dárek nezamlouvá a i když je to blbost,tak se snažim to nějak využit.Jinak v rodině si už dárky nekupujem protože bylo dost těžké něco vybrat, tak jsme se domluvili,že se bude kupovat jen dětskám.O vánocích se sejdem a to je nad všechny dárky.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:52 ® tomashr reakce na …
-
Robur> Jede v tom jako ta část majetku, které se chceš zbavit?
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:49 ® Robur
-
ta v tom jede se mnou
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:48 ® sus1 reakce na …
-
Robur> A ženě si to teda už řek,že pude????
reagovatkdyž se budeš zbavovat majetku.
- Úterý 21. prosince 2010 ve 13:41 ® Robur
-
špóruju, investuju, zbavím se části majetku
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:40 ® hraji reakce na …
-
Robur> prosím prozraď jak to uděláš, že budeš pracovat jej do 55? Potom to hodíš na invalidní důchod nebo znáš jinou zaručenou fintu? Že by ses v rámci vános podělil s kamarády.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:38 ® Robur
-
musíš si to rozvrhnout, pracovat max. do 55ti, nestresovat se a hlavně jíst hodně ryb
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:32 ® sus1 reakce na …
-
hraji> Tyyy vole,to je blázen,prej do 80??!!!
reagovat
Po tom ,, plastovém " jídle, co požívá, tak max do 70 a to bude hodně rád. - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:24 ® Robur
-
to jsem potřeboval na vánoce slyšet
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 12:58 ® hraji reakce na …
-
Robur> do 80 nemáš šanci přežít, tak dlouho to nikdo nevydrží
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 12:34 ® Robur
-
já to beru jako úsměvnou záležitost, až já budu 80letý morous, tak se toho už te´d bojím a lituji svoje blízké. V rodině máme i člena, který si medikamenty typu geriavit přeje. Lidi jsou různí.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 12:16 ® hraji reakce na …
-
Robur> když ony takové komentáře víc vypovídají o dědečkovi samotném než o těch, kteří dárky zakoupili. Ono není lehké koupit staršímu člověku, který navíc třeba nemá žádnou výraznou zálibu, dárek, který by jej potěšil. Často je to takřka nemožné. Takže dárky pro dědečky, babičky a často i pro rodiče, kteří jsou v pokročilejším věku, jsou takřka vždy rizikovou záležitostí. Ale jak z toho ven poradit neumí nikdo. Já třeba mám averzi k dárkům typu tablety Geriavit či podobné, i kdyby u nich bylo navíc „zdarma“ cokoliv
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 12:10 ® Robur
-
zkusím to vyzvědět, ale bylo to ve stylu – letos se tedy opravdu nepředal, děsný ATP.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 11:46 ® breca
-
Robur – nemohl bys zde uveřejnit ty známého dědy komentáře?
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 19:29 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Ale pochopil.
reagovat
A pak si nedělej statistiku.Přehled je přehled. - Pondělí 20. prosince 2010 v 19:01 ® Robur reakce na …
-
sus1> to jis nepochopil, kolikrát ael zapátrám v historii, řeknu si to se líbilo strejdovi, určitě to ocení i bratránek
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:21 ® sus1 reakce na …
-
Robur>
reagovatdruhé části příspěvku.
- Pondělí 20. prosince 2010 v 15:09 ® Robur
-
od známého si děda vedl poznámky s hodnocením obdržených dárků, našli to vpozůstatlosti a bylo to vtipné i nasírací zároveń.
Osobně si vedu seznam komu co dávám. 1/ vyhnu se opakování 2/ někdy je to inspirativní a mohu to použít i pro jiného obdarovaného
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:51 ® kerob
-
Ja jsem rad, kdyz je uz po vanocich, nemam je moc rad. Darky, jejich hodnotu nebo potrebnost moc neresim a projevuju radost nekdy zcela spontanne, nekdy umirnene, ale kritiku ci nelibost si rozhodne nechavam pro sebe – vzdyt s kazdym rozbalenym darkem se ta pakarna blizi k finale
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 11:53 ® breca
-
Já se držím jedné zásady: Raději dárky dávám, než je dostávám. A to hlavně proto, že radost obdarovaného je i pro mě radostí. Druhá věc je, že smysl Vánoc se nám nějak vytrácí. Není přeci důležité co a jak moc je „Naježíno“, ale to, že jsme se po roce zase všichni sešli a prožili několik klidných dnů se sváteční atmosférou…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 11:09 ® tomashr
-
Minimálně v 90ti procentech případů „nevhodných“ dárků se ztotožňuji s tím, co píše hraji a Fisherboy – i na nevhodný dárek je dobře reagovat pozitivně a nekazit radost tomu, kdo ho dal.
reagovat
Připouštím ale možnost výjimky, pokud to přesáhne jistou mez – ať už opravdu extra pitomý dárek či někdy může člověka něco až urazit, pak je asi určitá negativní reakce na místě. Ale mělo by to být opravdu výjimečné, rozčilovat se kvůli každé blbosti je v této věci chyba. - Pondělí 20. prosince 2010 v 10:19 ® FISHERBOY
-
nemůžu mluvit za ostatní. ale ja mam radost i z toho co nepotrebuju…a kdyz vidim jak treba babička napjatě kouká jak se to vnoučkovi bude líbit… a pak tu radost jakou má, že vybrala ,,dobře"…tohle přeci tý bábině nemůžu zkazit.
reagovat