Vyhledávání
Kolik máte prutů?
12.2.2005 | jake | 16.462 zobrazení | 121 odpovědí
Rád bych věděl, kolik má každý rybář tak průměrně prutů? Je mi jasné, že to záleží od toho, jak dlouho kdo chytá. Zjišťuji to hlavně proto, že já sém mám zatím dva (jeden klasický „kaprařský“ na chytání na těžko a jeden vláčák – podotýkám, že jsem začal s rybařinou loni) a chystám se koupit si na jaro feedr – nicméně má drahá polovička už má uštěpačné poznámky – na co že mi budou 3 pruty a že mi 2 musí bohatě stačit a když ji argumentuju tím, že každá rybolovná technika si vyžaduje svůj specifický prut a že každý rybář má v průměru takových 5 – 6 prutů (to je jen můj odhad), tak mi to nevěří a tvrdí, že je to blbost. Tak prosímVás napište, kdo kolik? – ať jí to tady můžu ukázat černé na bílém – joooo? Doufám, že jí spadne čelist.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. října 2010 ve 13:31 ® AdamHT
-
15 kousku
reagovat - Úterý 26. října 2010 v 9:46 ® hraji reakce na …
-
sethy> chytám ryby, to máš 11 odhozových prutů, 10 bičů, tři závodní plavačkářské děličky atd. Prostě tak akorát vybavení.
reagovat - Pondělí 25. října 2010 v 18:52 ® sethy reakce na …
-
hraji> co s tím proboha dělaš
reagovat - Pondělí 25. října 2010 v 11:57 ® hraji
-
Celkem jich mám 38, většinu na plavanou. Ale nejdou se tam i vláčecí a muškařské pruty.
reagovat - Pondělí 25. října 2010 v 10:51 ®
-
Já mám jeden feeder Shimano SpeedMaster Heavy a jeden teleskop SPRO. Neuvažuji prozatím o koupi něčeho dalšího, toto mi stačí.
reagovat - Pondělí 25. října 2010 v 9:56 ® tucnak11
-
Ja mam 2 a jeden v gatioh nefunkčni.
reagovat - Neděle 24. října 2010 v 7:28 ® Piranha
-
4× obyc teleskop 3.60, 6m a 2.70, 2× bolonka 4,5 a 6m, 2× sumcak, 2× muskarskej, 1× feeder, 1× dirkarskek a 1× matchka 4.20 a jeden bič. Bajvoko 14 sukovic.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:54 ® ladamaj
-
osobně jich vlastním 10 a se synátorem dalších 8 a ještě přibudou.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 15:32 ® džigit
-
Letos jsem tři poslal dál,ale třináct mi jich ještě zbylo
reagovatale neříkám,že by se mi jěště nějaké nesešly
- Sobota 23. října 2010 ve 12:15 ® Bucho
-
Ja jsem začal s rybařinou letos, mám 2 kaprové pruty a 2 pruty na přívlač. Ještě plánuji koupi dvou prutů, jeden na UL přívlač a druhý feeder
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 10:37 ® skwor
-
U mě se to docela střídá. Momentálně 5 vláčáků, matchka, boloňka, picker, feeder, mušák a pár starých nepoužívaných teleskopů.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 10:32 ® Cudla
-
mam jich moc ,ale dost mi jich ještě „chybí“Mam taky jak říkám důchodcovskej koutek,pruty ve výslužbě ke kterym mě váže nějaký pouto.Občas si udělam „radost“ něčím novým něco naopak daruju děckam v kroužku.
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 22:39 ® stump
-
Přečetl jsem pozorně vaše „zpovědi“ a musím se přiznat, že už si na své pruty, které jsem používal po čas svého rybaření ani nevzpomínám. Rybařím od r. 1960 a vím jen, že jich bylo hodně.Teď jich visí v polici za mnou 19.Dá se z nich vybrat ke každé rybolovné technice něco. Jasně vedou pruty feederové.Těch je 7.
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 21:24 ® samomo
-
tak ja mam 2kaprarky 3 feederky 1 privlacku 1 sumciarku a 1 zlomenu matchku,..
reagovat - Středa 2. března 2005 v 16:28 ® Gudaska
-
Aktivní: 2 mušáky 5 přívlačáků 1 feeder 3 plavačkové 4 „klasická“ položená Historie: přibližně viz aktivní (rúzné plné lamináty, 2 štípané bambusáky – moucha, několir různých teleskopů, 1 hliník na položenou . . .) Ale jistě a naprosto přesně to ví manželka!
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 15:53 ® Matrix
-
joa ty pruty jsou 1 vlacak 1 feeder 2 deleny kratky pruty na nastrazni rybky 2 kaprovy teleskopy a 2 univerzelni teleskopy
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 15:47 ® Matrix
-
Tak me bude za tyden 15, chytam 8 let a mam celkem 8 prutu a v nejblizsi dobe se chystam koupit matchku.
reagovat - Neděle 27. února 2005 ve 14:44 ® rett.rett
-
jo jeste malickost ma pritelkyne mi k vanocum koupila vlacak od berkley skeletor 300cm 2–12g. neni to levna zalezitost ale ví ze predelavam dum a je mnoho investic a na novou sezonu bych ho nemel,je hodna a udelala to sama takze zalezi na ní a jak bere tveho koně!!!!
reagovat - Neděle 27. února 2005 ve 14:35 ® rett.rett
-
ahoj . máš pravdu každá rybolovna technika vyzaduje své nářadí!!¨je potreba si dvakrat trikrat do roka udelat radost!koupi něčeho co se ti libi. já osobně mam 4 vlacaky,z toho tri berkleye.2pruty match,1feeder shimano,1winklepicker,2pruty na polozenou,1bolognesku. a spoustu dalsich musel bych se dojit podívat ))bižuterii na ryby kupuji kazdy měsíc okolo pětikila,mně osobně připada zbytecna kabelka pro damy za 8 az 10 tisic a kazdy mesic šminek za tisice. ale to uz je na tvem posouzeni. na obranu tve drahe polovicky zase toto pokud to nenarusi chod domactnosti tak kdo si hraje nezlobi!!!:o)))takže na ryby si kup co budes chtit a udelej si radost!!v dnesni uspechane době je to na miste!!jsem zamestnan nejsem podnikatel takze ziji na urovninormalniho clovicka v teto republice,a nejake penizky se na meho kone vzdy najdou!konkretne moje draha polovicka se do rybariny neplete,nema to cenu,stejne by pohorela!!měj se ))))
reagovat - Čtvrtek 24. února 2005 ve 14:19 ® Tloust
-
jake:Tys ho koupil už dneska ?
reagovat - Čtvrtek 24. února 2005 ve 12:15 ® jake
-
A už ho mám. Feedříka. Heč peč…
reagovat - Úterý 22. února 2005 v 18:40 ® Honza
-
6kaprařských,2sumčí,2plavačka,4teleskop,no pane jo,ještě že manželka to nepočítá…
reagovat - Úterý 22. února 2005 v 17:22 ® PJ
-
To jsem rád, že neživím firmy sám. Mám: 2× feeder 1× match 2× kaprák 2× vláčák a chystám se na 3. 1× 3-dílný „univerzál“ 1× teleskop
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 13:46 ® doktor
-
1× bolonězka 1× kaprák 1× šťukáč 2× vláčka 3× na sumce 3× staré lamináty 4× staré teleskopy
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 13:34 ® Vyhulmektrava
-
no zatím docela málo Jinak je to 1× feeder 1× teleskop na položenou 1× stearší teleskop na plavanou a 2× univerzál
ale určiťe zase nějaké přírůstky přibudou ale to je jiný příběh taqk příšťe
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 12:27 ® mOJIK
-
No tak já mám 1vlačák 1teleskop na plavačku a 1teleskop na položenou. Chystám se kupovat nějaký pořádný prut na dravce.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 9:05 ® hraji
-
Především bych chtěl podotknout, že počet prutů je hodně závislý na specializaci nebo nespecializaci jednotlivých kolegů. Já sám mám docela slušnou sbírku:
muškařský 3× vláčecí 5× match 2× feeder 3× kaprové děličky 4× zbytek těžko zařaditelný 5×
ale podotýkám, že lovím 32 let.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 17:01 ® pupak
-
Hombre – v tvejch letec sem mel taky jen jeden proutek na fsechno
reagovat))
- Čtvrtek 17. února 2005 v 15:22 ® Mlady_Rybar
-
1. na všechno, všechno na 1.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 14:36 ® jake
-
to Raf: Asi to tak taky vidím – na těch 5–6 prutů maximálně, větší počet už mně připadá pro ultrafanatiky a to já (zatím) nejsem Ale nikdy neříkej nikdy. Přiznám se, že u mně je to o penězích – ono ze dvou učitelských platů uživit pětičlenou rodinu a psa a k tomu ještě investovat do koníčků je někdy problém ( a to syn taky rybaří a je na tom zhruba podobně jako já). Letos feedr, příští rok možná mušák nebo sumčák – ještě uvidím. a to s tím feedrem chci chytat i na plavanou, protože žádný spcial na plavanou nemám – loni jsem chytal s kapřákem a potom raději s vláčákem (ale obojí mělo mouchy – kapřák moc těžký, vláčák zase krátký – 280). No uvidíme
reagovat