Chytej.cz

Kolik máte prutů? necteno

12.2.2005 | jake | 16.462 zobrazení | 121 odpovědí

Rád bych věděl, kolik má každý rybář tak průměrně prutů? Je mi jasné, že to záleží od toho, jak dlouho kdo chytá. Zjišťuji to hlavně proto, že já sém mám zatím dva (jeden klasický „kaprařský“ na chytání na těžko a jeden vláčák – podotýkám, že jsem začal s rybařinou loni) a chystám se koupit si na jaro feedr – nicméně má drahá polovička už má uštěpačné poznámky – na co že mi budou 3 pruty a že mi 2 musí bohatě stačit a když ji argumentuju tím, že každá rybolovná technika si vyžaduje svůj specifický prut a že každý rybář má v průměru takových 5 – 6 prutů (to je jen můj odhad), tak mi to nevěří a tvrdí, že je to blbost. Tak prosímVás napište, kdo kolik? – ať jí to tady můžu ukázat černé na bílém – joooo? Doufám, že jí spadne čelist.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. října 2010 ve 13:31 ® AdamHT
AdamHT

15 kousku

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 9:46 ® hraji reakce na …
hraji

sethy> chytám ryby, to máš 11 odhozových prutů, 10 bičů, tři závodní plavačkářské děličky atd. Prostě tak akorát vybavení.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 18:52 ® sethy reakce na …
sethy

hraji> co s tím proboha dělaš :-D

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 11:57 ® hraji
hraji

Celkem jich mám 38, většinu na plavanou. Ale nejdou se tam i vláčecí a muškařské pruty.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 10:51 ® 

Já mám jeden feeder Shimano SpeedMaster Heavy a jeden teleskop SPRO. Neuvažuji prozatím o koupi něčeho dalšího, toto mi stačí.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 9:56 ® tucnak11
tucnak11

Ja mam 2 a jeden v gatioh nefunkčni.:-93;

reagovat
Neděle 24. října 2010 v 7:28 ® Piranha
Piranha

4× obyc teleskop 3.60, 6m a 2.70, 2× bolonka 4,5 a 6m, 2× sumcak, 2× muskarskej, 1× feeder, 1× dirkarskek a 1× matchka 4.20 a jeden bič. Bajvoko 14 sukovic.

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 20:54 ® ladamaj
ladamaj

osobně jich vlastním 10 a se synátorem dalších 8 a ještě přibudou.:-))

reagovat
Sobota 23. října 2010 v 15:32 ® džigit

Letos jsem tři poslal dál,ale třináct mi jich ještě zbylo :-)) ale neříkám,že by se mi jěště nějaké nesešly :-D

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 12:15 ® Bucho
Bucho

Ja jsem začal s rybařinou letos, mám 2 kaprové pruty a 2 pruty na přívlač. Ještě plánuji koupi dvou prutů, jeden na UL přívlač a druhý feeder

reagovat
Sobota 23. října 2010 v 10:37 ® skwor
skwor

U mě se to docela střídá. Momentálně 5 vláčáků, matchka, boloňka, picker, feeder, mušák a pár starých nepoužívaných teleskopů.

reagovat
Sobota 23. října 2010 v 10:32 ® Cudla
Cudla

mam jich moc ,ale dost mi jich ještě „chybí“Mam taky jak říkám důchodcovskej koutek,pruty ve výslužbě ke kterym mě váže nějaký pouto.Občas si udělam „radost“ něčím novým něco naopak daruju děckam v kroužku.

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 22:39 ® stump
stump

Přečetl jsem pozorně vaše „zpovědi“ a musím se přiznat, že už si na své pruty, které jsem používal po čas svého rybaření ani nevzpomínám. Rybařím od r. 1960 a vím jen, že jich bylo hodně.Teď jich visí v polici za mnou 19.Dá se z nich vybrat ke každé rybolovné technice něco. Jasně vedou pruty feederové.Těch je 7.

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 21:24 ® samomo
samomo

tak ja mam 2kaprarky 3 feederky 1 privlacku 1 sumciarku a 1 zlomenu matchku,..

reagovat
Středa 2. března 2005 v 16:28 ® Gudaska

Aktivní: 2 mušáky 5 přívlačáků 1 feeder 3 plavačkové 4 „klasická“ položená Historie: přibližně viz aktivní (rúzné plné lamináty, 2 štípané bambusáky – moucha, několir různých teleskopů, 1 hliník na položenou . . .) Ale jistě a naprosto přesně to ví manželka!

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 15:53 ® Matrix
Matrix

joa ty pruty jsou 1 vlacak 1 feeder 2 deleny kratky pruty na nastrazni rybky 2 kaprovy teleskopy a 2 univerzelni teleskopy

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 15:47 ® Matrix
Matrix

Tak me bude za tyden 15, chytam 8 let a mam celkem 8 prutu a v nejblizsi dobe se chystam koupit matchku.

reagovat
Neděle 27. února 2005 ve 14:44 ® rett.rett
rett.rett

jo jeste malickost ma pritelkyne mi k vanocum koupila vlacak od berkley skeletor 300cm 2–12g. neni to levna zalezitost ale ví ze predelavam dum a je mnoho investic a na novou sezonu bych ho nemel,je hodna a udelala to sama takze zalezi na ní a jak bere tveho koně!!!!

reagovat
Neděle 27. února 2005 ve 14:35 ® rett.rett
rett.rett

ahoj . máš pravdu každá rybolovna technika vyzaduje své nářadí!!¨je potreba si dvakrat trikrat do roka udelat radost!koupi něčeho co se ti libi. já osobně mam 4 vlacaky,z toho tri berkleye.2pruty match,1feeder shimano,1winkle­picker,2pruty na polozenou,1bo­lognesku. a spoustu dalsich musel bych se dojit podívat ))bižuterii na ryby kupuji kazdy měsíc okolo pětikila,mně osobně připada zbytecna kabelka pro damy za 8 az 10 tisic a kazdy mesic šminek za tisice. ale to uz je na tvem posouzeni. na obranu tve drahe polovicky zase toto pokud to nenarusi chod domactnosti tak kdo si hraje nezlobi!!!:o)))tak­že na ryby si kup co budes chtit a udelej si radost!!v dnesni uspechane době je to na miste!!jsem zamestnan nejsem podnikatel takze ziji na urovninormalniho clovicka v teto republice,a nejake penizky se na meho kone vzdy najdou!konkretne moje draha polovicka se do rybariny neplete,nema to cenu,stejne by pohorela!!měj se ))))

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 ve 14:19 ® Tloust

jake:Tys ho koupil už dneska ?

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 ve 12:15 ® jake
jake

A už ho mám. Feedříka. Heč peč…

reagovat
Úterý 22. února 2005 v 18:40 ® Honza

6kaprařských,2sum­čí,2plavačka,4te­leskop,no pane jo,ještě že manželka to nepočítá…

reagovat
Úterý 22. února 2005 v 17:22 ® PJ

To jsem rád, že neživím firmy sám. Mám: 2× feeder 1× match 2× kaprák 2× vláčák a chystám se na 3. 1× 3-dílný „univerzál“ 1× teleskop

reagovat
Pondělí 21. února 2005 ve 13:46 ® doktor

1× bolonězka 1× kaprák 1× šťukáč 2× vláčka 3× na sumce 3× staré lamináty 4× staré teleskopy

reagovat
Pondělí 21. února 2005 ve 13:34 ® Vyhulmektrava

no zatím docela málo Jinak je to 1× feeder 1× teleskop na položenou 1× stearší teleskop na plavanou a 2× univerzál

ale určiťe zase nějaké přírůstky přibudou ale to je jiný příběh taqk příšťe

reagovat
Pondělí 21. února 2005 ve 12:27 ® mOJIK

No tak já mám 1vlačák 1teleskop na plavačku a 1teleskop na položenou. Chystám se kupovat nějaký pořádný prut na dravce.

reagovat
Pondělí 21. února 2005 v 9:05 ® hraji
hraji

Především bych chtěl podotknout, že počet prutů je hodně závislý na specializaci nebo nespecializaci jednotlivých kolegů. Já sám mám docela slušnou sbírku:

muškařský 3× vláčecí 5× match 2× feeder 3× kaprové děličky 4× zbytek těžko zařaditelný 5×

ale podotýkám, že lovím 32 let.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2005 v 17:01 ® pupak

Hombre – v tvejch letec sem mel taky jen jeden proutek na fsechno:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 17. února 2005 v 15:22 ® Mlady_Rybar

1. na všechno, všechno na 1.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2005 ve 14:36 ® jake
jake

to Raf: Asi to tak taky vidím – na těch 5–6 prutů maximálně, větší počet už mně připadá pro ultrafanatiky a to já (zatím) nejsem Ale nikdy neříkej nikdy. Přiznám se, že u mně je to o penězích – ono ze dvou učitelských platů uživit pětičlenou rodinu a psa a k tomu ještě investovat do koníčků je někdy problém ( a to syn taky rybaří a je na tom zhruba podobně jako já). Letos feedr, příští rok možná mušák nebo sumčák – ještě uvidím. a to s tím feedrem chci chytat i na plavanou, protože žádný spcial na plavanou nemám – loni jsem chytal s kapřákem a potom raději s vláčákem (ale obojí mělo mouchy – kapřák moc těžký, vláčák zase krátký – 280). No uvidíme

reagovat