Vyhledávání
Velikost navijáku
12.12.2010 | Shimano911 | 6.146 zobrazení | 60 odpovědí
Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. prosince 2010 v 10:26 ® tucnak11 reakce na …
-
tomashr> Duležite že šlapou.Kamaradovy navijak made in Japan se rozesral po 2 rokach vlačky a ja mam Thailand a mam ho 5 rokem ide jak mašynka aš si jej kouřy s kominka.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 9:50 ® tomashr reakce na …
-
tucnak11> Místo výroby je bez diskuse, tak 90% je „rozvojová Asie“ a z ní Čína má největší díl.
reagovat
Jde ale o to, že některé navijáky jsou dělané opravdu ve stejné továrně a tak se objevují pod více značkami (někdy i dost renomovanými)jen s drobnými změnami – a přijde mi, že zrovna tyhle malé baitrunnery od Abu a Dragonu by mohly mít tento společný původ. - Úterý 21. prosince 2010 v 9:40 ® tucnak11 reakce na …
-
tomashr> 80 procent se děla v Čině.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 9:35 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> Ja mam 40-ku.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 9:26 ® tucnak11 reakce na …
-
Stroft> Take mam Sufix šnuru jak 0.12 mm tak 0.15 mm jen davam fluocarbonovy navazec jak je čista voda,silon použivam Mikado-King-Profesional-spinning,jen mě štve že nedělaji v 0.12 mm jen ot 0.14 mm.A vlačim cely rok jak pstruh tak MP-va silony měnim každym rokem co se jedna vlačky.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:45 ® pepíno reakce na …
-
kerob> Ne jako urážku určitě ne ale sem zaregistrovanej chvíli tak mi dej čas nemam stim skušenosti a tak to někdy nevyjde.Myšlenka mně předběhne a je to na světě,uvidim za půl roku když zbyde čas na psaní.Jinak dík za upřímnost je my to tak bližší,ok.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:21 ® kerob reakce na …
-
Stroft> 100 lidi 100 chuti, me by to fakt nestacilo, ale je fakt, ze chytam hodne ruznorody reviry.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:19 ® kerob reakce na …
-
pepíno> vim kde jsou ony klavesy, ale nedelam na platforme PC a velmi casto se stava, ze diskuzni fora nepoberou hacky a carky, takze je proste nepisu. Kazdopadne si to neber nijak osobne, zadny problem nemam, ale zarazi me, proc si to proste po sobe neprectes, kdyz uz neco verejne napises. Neni preci problem napsat normalni vetu, aby ten, kdo to cte, nemusel patrat po tom, co jsi chtel vlastne vyjadrit. Fakt to neni slozity a ani casu to moc nezabere. Nic vic jsem ti sdelit nechtel a pokud jsi to pochopil jako urazku, tak sorry.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 22:08 ® pepíno reakce na …
-
kerob> Hele k tématu,kdybys nevěděl tak háčky a čárky sou v druhý řadě odzhora na klávesnici jestli víš co to je a neurážej když sám nejsi lepší, máš asi problémi tak se nad sebou zamysli pane homo sapiens.Jinak dík je to poučný,takoví lidi jako ty to maj těžký v životě tak si to neztěžuj ještě víc.Zdar a věnuj se svému odbornému tématu a pravopisu,a nezapomen druhá řada ze zhora.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 18:13 ® Stroft reakce na …
-
kerob> Já odvláčím vše na Sufix performance braid 0,15 s 5ti metrovým návazcem z monofilu na konci, síla dle potřeby.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:59 ® PetrC reakce na …
-
Stroft> hernajs, až teď jsem si všiml tvé přezdívky…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:32 ® kerob reakce na …
-
Stroft> ja vlacim jak snurky, tak monofily. Snurky od 0,06 do 0,20 a vlasce na vlacku 0,12 – 0,16 – 0,18, na velky ryby 0,22 a dokonce se u me najde i 0,30. A vzhledem k tomu, ze vlacim (a od zahajeni nedelam v podstate nic jinyho) na spouste ruznorodejch revirech, tak nekdy pouziju snurku a nekdy vlasec, podle aktualnich podminek, nekdy je vhodnejsi jedno a nekdy to druhy…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:22 ® Stroft reakce na …
-
PetrC> Přesně, horší vlasec není.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:06 ® PetrC reakce na …
-
kerob + sethy + Stroft> kluci, že se na ty ryby nevyserete, hádáte se kvůli nim a to podstatné vám uniká.
Mimochodem, Stroft je pěkná plečka.reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 17:00 ® tomashr reakce na …
-
tucnak11> Upřímně to tělo tebou odkazovaného Dragonu je poměrně podobné tomu mému Abu Garcia – kdoví, jestli se to nedělá na stejné výrobní lince „kdesi v Číně“…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 16:22 ® Stroft reakce na …
-
kerob> Mno, já na monofil nevláčím už 10let
reagovatNa plavačku dávám 0,12 a tu bych opravdu na vláčku nedal
- Pondělí 20. prosince 2010 v 15:11 ® kerob reakce na …
-
Stroft> metr rozhodne nestaci, na Slapech pri chytani ze brehu dodelam i 20m za den (i vic). Navic u vlacky v podstate permanentne zatizenej vlasec jezdi ockama, cimz se samozrejme opotrebovava vic nez pri plavany a i tech nahozu za den udelas u vlacky vic. Jinak na 10 let starej vlasec (jakejkoliv) bych nepovesil ani vanocni ozdobu. Na vlacku pouzivam vesmes stejnej vlasec jako na plavacku, i stejny prumery a zatimco na plavacku ho vymenim tak 1× do roka (a to spis pro jistotu), tak na vlacku i 4×.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 15:03 ® kerob reakce na …
-
pepíno> na hrubky nekoukam i kdyz jich tam mas nepocitane, ale trosku mi chybi rozdeleni do vet a nejakej aspon trosku ceskej slovosled. Ono je to pak takovy myslenkovy vyblitek, bez hlavy a paty, myslenky bez smyslu. I kdyz si to prectu nekolikrat, nejsem si jistej, co jsi tim chtel rict i pres to, ze jsem cetl to, nac reagujes. Byl by opravdu takovy problem psat alespon jako lidoop, kdyz uz ne jako clovek?
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:53 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> máš pravdu předsedo,onehdá jsem si vyzkoušel a za ty love pohoda.Jen ach vzal větší.
reagovat
Já sehnal druhou Ticu,tak zatím neměním - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:33 ® Stroft
-
sethy> Kameny, stačí odříznout 1 metr.Rotačky, použít trojobratlík a stroft je nesmrtelný
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:20 ® sethy reakce na …
-
Stroft> vlačka, taham vlasec po kamenech po dně, rotačky ho kroutí atd.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:15 ® Stroft reakce na …
-
sethy> Dovolím si oponovat. Plavačka..daleko více zdolávaných ryb než u vláčky
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:07 ® sethy reakce na …
-
Stroft> plavačka x vláčka velký rozdíl.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 13:50 ® Stroft reakce na …
-
sethy> To mi hlava nebere, já mám na některých plavačkových cívkách i 10 let staré strofty a nevidím větších problému.Že vy to kluci „fikaní“ , nakupujete někde v bazaru
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 12:05 ® tucnak11 reakce na …
-
tomashr> Abučko je levnějši ja take jisem šel do Maxima ot Dragona chytam s kamošem druhym rokem a nemužu se nahvalit za 1200 to je opravdu dobry navijak krasně naviji.Ta cena to asi Dragon se zmylil proti otmu co ten navijak vydrřy,ja bym ho brat ve třydě nad 2000 tys.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 11:34 ® pepíno reakce na …
-
tomashr> ahoj nevim jestli můžu radit ale mam ted chvíli naviják od shimana Catana taky novinka 2011 a videl sem v obchodě 3velikosti navijáku,mam ho na přívlačáku a mně funguje bezvadně jemně chodí a nejsou tak robustní,myslim že by šel ten větší i na feeder,nevim chce to skusit ale to záleží na jednotlivci,každýmu sedí něco jinýho.Věc názoru.Já osobně mam shimano v oblibě a nemnel sem snim problém nikdy,Okuma neni taky špatná,a taky nestojí tolik dobrej pomněr kvalita cena.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 10:40 ® tomashr
-
tucnak11> Tyhle malé baitrunnery jsou na feeder opravdu dobré a fakt je, že tebou odkazovaná nová verze XT 2011 by mohla odstranit některé nectnosti „letošních“ ST a DL. Otázkou ovšem je, zda budou zásadně lepší než povedené malé baitrunnery od Abu Garcia za polovinu ceny, viz http://www.tropicliberec.cz/…nner-503-new . Abu z odkazu mám a nemohu o něm říct naprosto nic špatného…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 9:41 ® tucnak11
-
Kamarade dej si novinku 2011 special pro FEEDR,dělaji ve 25-ce a 40-cecena 2800 kč
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 0:17 ® sethy
-
Stroft> mě taky pul roku max (tj. celou vláčkařskou sezonu) a to střídám x cívek.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 v 0:02 ® pepíno
-
kerob> Tak si přečti co napsal Shimi911 a pak co já.Tomu se říká konverzace a názor a jestli je tam nějaká hrubka tak nejsem první ani poslední,pic.
reagovat