Vyhledávání
Vytyčovací prut
12.12.2010 | Shimano911 | 9.364 zobrazení | 64 odpovědíZdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. prosince 2010 ve 21:06 ® osprey reakce na …
-
Shimano911> Když ti seberou papíry, píše se o tom zápis. Trvej na důsledném zaznamenání toho, cos dělal i na nákresu použité sestavy a pověz tomu dotyčnému, že si budeš stěžovat, že jako veřejný činitel překročil své pravomoci, když ti neoprávněně sebral papíry. Buď slušný a nekompromisní.
Pokud lovíš na jeden prut, nemůže nikdo ani ceknout.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 20:57 ® Stroft reakce na …
-
Shimano911> Při lovu s anglánem(wagler)to provozuji běžně. By to musel být, vážně mentál aby ti dělal problémy.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:56 ® Shimano911 reakce na …
-
Já bych chytal na 1 prut. ten druhý bych měl jako označovací. Mě šlo jen o to že je zakázáno označování krmných mííst bojkou. Jestli to náhodou někdo nebude brát stejně. Kamarádovi chtěli za něco podobného sebrat papíry.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:49 ® osprey
-
Podle mě s tím nemůže být problém. Lidi ale budou vidět tři nahozené pruty, což se jim nemusí pozdávat a RS tě má právo vyzvat, abys to vytáhl a předvedl. Použil bych pak sestavu, u níž bude jasně vidět, že opravdu neslouží k lovu, ale označení místa.
Problémy by ti mohl dělat jen nějaký hlupák, co chce být důležitý (i takoví se ale k placce dostanou).
reagovat