Vyhledávání
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | 13.494 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. ledna 2011 v 0:01 ® kura11 reakce na …
-
tucnak11> dragon ma nove chvejace praveepodobne na blanku TD seria fishmarker tusim a dlzky su od 1,98m 1–7g, dalej to ide 2–12, 4–18 tusim a tak, vyzerta toi zaujimavo… akurat mi tam vadi horne srobenie
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 21:26 ® LuboO reakce na …
-
oxandrolon> ja nejak nerad zasahujem do prutu, lebo to po.erem, jedine skracujem, ked odlomim spicku
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 21:07 ® oxandrolon reakce na …
-
LuboO> tiež som o ńom uvažoval na pstruhovku, s rukovaťou sa nepáraj, normálne to odpíľ a na koniec nalep kus korku, alebo daj tenučkú kovovú koncovku aby si dovážil prút
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:37 ® LuboO reakce na …
-
oxandrolon> na smacky pouzivam tento prut v dlzke 240 cm, je to dobry prutik, len by mi sekla trochu kratsia rukovät, nemam problem s dlzkou, chytam s nim na smacky do 7 cm a lieta to v pohode, pouzivam ho aj na rieke, cize dlhsi by som nechcel. Zdrzi aj rotacku 0, max 1 a wobleriky do 4 cm, ale nie v prude, tam je to uz moc silene.
http://www.mikado.cz/wedka.php?…
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:41 ® tucnak11
-
kingkubik>Je to na male gumy a mermyšky, dost těžky jak na takovou kratkou delku,ja na ul mam Michella 2–6 gr TD-ML- 2–14 gr Fast na voby do 7 cm a jig hlavy i 8 gr v pohodě.
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 20:12 ® oxandrolon
-
ja chvejivku moc nemusím, mám TD 2,75m 3–14g mediumfast, chytám prevažne smáčky okolo 8cm, ale prút zvláda aj malé woblere a rotny .....2,4m prút sa mi na smáčky zdá prikrátky
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 17:18 ® nm reakce na …
-
kingkubik> tohle je jenom na gumu. Převážně na mikro
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 11:39 ® kingkubik
-
prosim nemate kdokoliv zkusenost s timhle prutem? YAD Denver http://www.fishing-profi.cz/…enver-240-10 …ty spicky jsou chvejivky asi ze?ja mam yad portland a spokojenost maximalni ale to je prouzek na pstruhy.dekuji za kazdou odpoved
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 14:15 ® osprey reakce na …
-
džigit> Oni tu ergonomii během pár let ještě doladí. Designéři musejí za něco brát peníze. I když základem prutu byl je a bude blank. S ním každý klacek stojí i padá.
reagovat - Sobota 11. prosince 2010 v 0:14 ® džigit
-
osprey> někdy by mohla být i posuvná…
reagovat
Jinak krátká přední může padnout „do dlaně“ a tvarovat jednodíl se prodraží - Sobota 11. prosince 2010 v 0:03 ® osprey reakce na …
-
hraji> Jednak design, jednak se může ušetřit za korek (začíná být buď nekvalitní nebo drahý) a pak taky předloktí někdy docela pěkně padne do té díry mezi částmi rukojeti.
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 v 18:19 ® PetrS
-
pulena rukojet-myslim ze jde jen o vzhled a setreni materialem
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 ve 14:14 ® KORNJD reakce na …
-
hraji> Určitě jen vzhledem!Jinak těch pár gramů nemůže až tak vadit:)Osobně v tom výhodu ani nevýhodu nevidím!!
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 v 10:50 ® tucnak11 reakce na …
-
hraji> Promě k ničemu jen vzhled,člověk ani nepozna tyh 3 gr korka,a ještě musi davat baha aby neklepnul kde o kamen a měl s toho pul rukojeti.
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 v 10:35 ® hraji
-
Já bych se v rámci této diskuze zeptal, k čemu je dobrá ta dělená rukojeť? Mě napadá je to, že se ušetří pár gramů, které se pro vyvážení sestavy stejně nacpou zpět ve formě zátěže.
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 v 10:30 ® tucnak11 reakce na …
-
osprey>To je ten problem chytal jisem no testoval Tinyho 2 roky dřyve,je super jak na hvějivku co ja zas v lasce nemam,jen ta delka mě štve proč neudělaji Polacy v 210 cm odpověč jisem dostal přymo ot majitele,Češi by museli pořadat sami na svuj rynek,tak jak Polacy pořadali Šhimu aby stavěli hvějivky co tu 3–4 roky temu nebyly ot Šhimy k zehnani.Budu muset asi napsat im meil aby udělaly na test rakosku 210–225 cm do 8 gr jen ne hvějivku za rozumnou cenu.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:51 ® džigit reakce na …
-
kingkubik> ta Tiny je ale trochu jiná chvějivka.Na první pohled ani nepoznáš…
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:46 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Ten Dragon by zvládl přesně to, co píšeš v zadání otázky. Jenom někdo má radši kratší pohotovější proutky, tento má 270 cm.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:21 ® sethy reakce na …
-
kingkubik> UL niky nebude univerzální, pořád to bude jen UL
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:03 ® kingkubik reakce na …
-
osprey> no ja prave chvejivku asi moc nechci brat z duvodu univeraslniho pouziti
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:01 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Dragon Guide Select Tiny. Ale je to poměrně dlouhá chvějivka.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 22:50 ® kingkubik
-
ty pezony jsou hezky … tak co zadny jiny tipy na pruty?
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:05 ® KORNJD reakce na …
-
tucnak11> No právě ten co máš ty jsem viděl na jedný německý strácne a spoustu dalších který jsme vůbec nevěděl že existujou a moc pěkný kousk to byli:)Ale už tu stránku nemůžu najít:(Protože ve středu se mi zasek počítač a muselk jsem ho přeinstalovat:(
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 10:42 ® tucnak11 reakce na …
-
KORNJD> www.tropicliberec.cz tam jisou je te co ja mam dovezen ot Adolfa jen cena je tak 700 stovek
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 2:09 ® hecht
-
PetrS> Jo tak pokud chytáš opravdu jen na ty nejmenší smáčky, tak dejme tomu, že to necítíš. Já mám ULXko koupené na smáky druhým rokem. Pro mě je to jednička na tuto nástrahu. Používám ale hlavně smáky 4 – 8 cm a hlavičky od 1,5g do max 4 g.Ty nejmenší pidi smáčky totiž nasadím až na dírkách, no a tam to zvládnu s kratším klackem za zlomek ceny ULX.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 ve 20:12 ® KORNJD reakce na …
-
kingkubik> jo měl jsem ho v ruce náhodou před rokem a půl nebo tak nějak to ty norstreamy moc lidí neznamlo!!Já k němu přišel taky jako slepej k houslím u jednoho pána co tady chytal na jednom revíru ale nebyl místní a dali jsme se do řeči protože jsme oba vláčeli a on neměl nic na střední přívlač a já zase nic na lehkou tak jsme si to prohodili!!A vím že jsem si to užíval jako blázen!Odkud jsi a na jaký vody bys to chtěl???Jinak na těch veletrhu si to všechno pěkně ošmakej:)Ať víš co ti sedne do ruky!!!
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 18:50 ® PetrS
-
osprey> skousel jsem jen maly smacky s wolframovejma hlavickama cca 1g na ULX jsem je skoro necitil takze jsem nemnel zadnou kontrolu nad nastrahou tudiz na chytani se smacky zatizenymy kole 1g tento prut nedoporucuju ale na rotacky a maly voblery je super
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 18:12 ® kingkubik reakce na …
-
KORNJD> http://www.norstream.cz/item.php?… a stimhle mas teda zkusenost myslim v delce 259 a gramazi 1– 10?jako je mi jasny ze na smacka by byl ten robonson cortez ideal ale zase sem tam chci piuzit mensiho wobika ci nejkou gumu a to uz by jsem asi moc dobre neudelal
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 15:57 ® KORNJD
-
tucnak11> Penzony jsou pěkný!Nemáš nějakej odkaz kde by se jich dalo vidět víc????
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 15:54 ® KORNJD
-
kingkubik> já jsem měl taky úplně ten samej problém:)A už jsem myslel že se zblázním:)Do nekonečna jsme četl recenze a diskuze na netu! Až jsem si uvědomil že je důležitý na jakých místech s tím budeš chytat!A prutů je teď celkem dost!Toho cormorana mám taky a je to supr ale to samý je supr norstream a i mitchela mám trout lure 6–12g a ten je taky supr,ale každej je supr v něčem jiným:)Jestli chceš chodit se smáčkem tak je lepší mít k němu delší prut-líp se ti s ním bude pracovat(samozřejmě že v rozumné gramáži),ale zase jestli budeš s ním chodit někam na pstruhovej potok, kterej přeskočíš tak ti bude překážet:)
reagovat