Chytej.cz

prut s delenou rukojeti na UL

7.12.2010 | kingkubik | 13.494 zobrazení | 109 odpovědí

dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 8. prosince 2010 ve 12:35 ® kingkubik

tak ja chytal s pezonem a ta delena rukojet mi tak sedela ze jsem se z toho malem udelal:Dne ale asi to vidim tak ja psal PetrS nejlepsi asi bude to nechat do toho brna ze:(ja vim ze ted nemam kam spechat a v tomhle pocasi uz se na fisky moc nedostanu a zacina mi pomalu z toho jebat:D:D:Dale tak zatim ocumuji co se da:D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 11:46 ® tucnak11
tucnak11

co se jedna s dělenou rukojeti tak znam jen Cormorana a -Ghost Bustra ot Dragona.

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 10:49 ® tucnak11
tucnak11

Ja mam Michella Privilege 212 cm 2–6 gr na male smačky ,mermyšky a mikrotvistry,take na strimry a rad jisem že neni to hvěivka nemam je v lasce rukojet ma 25 cm to je parada a to cela,akce ma semoparabolika vyzkoušeny a stal mě 15 euro v akcji kamoš mi dovezl s Něměcka,ryzikoval jisem jen jak by mi nesednul tak dostal by vnuk,vaha prutu je 10,05 dkg jen vnuk asi si počka jak kamoš doveze delši kus,jen kratši.Chytam na hačky bezprotihrotu na pstruhovej tak takova rakoska mi hiběla,trafil jisem do binga mi sednul za te prahy tak to je bomba.Na větši smačky ot 7–12 cm mam TD-NEV 2010 270 cm 2–14 grJen na Michella mi chibi navijak asi budu přemyšlet o 1000-ce a nebo 500-ce ot ŠhimyTechnium a nebo Sedonu 500-ku

reagovat
foto/forum/2010/th-img15696.jpgfoto/forum/2010/th-img15697.jpgfoto/forum/2010/th-img15698.jpg
Středa 8. prosince 2010 v 0:31 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Jelikož mám možnost volby tak pro lov na smáčky do 5cm většinou šáhnu po jemnějším prutu. (Carbostar, Dynamic II) Pokud půjdu se zátěží nad 1,5–2g (řeka), nebo budu chytat na větší smáky,větší dálku – seberu ULX (nebo Excelera do 10g)
Aha, neodpověl jsem na dotaz…ULX je mi na malé a lehce zatížené smáky moc rychlý a tvrdý…takže málo citlivý. S prutama to mám trochu komplikovaný :-)
Na druhou stranu někde už jsem tu psal,že kdybych si měl ze všech jemných prutů co mám nechat jen jeden, byl by to právě ULX.

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 ve 22:49 ® osprey reakce na …
osprey

PetrS> Mohl bys uvést konkrétní důvody, proč se ti Cormoran ULX jeví jako nevhodný na smáčky? Vadí akce, gramáž, je moc měkký, málo citlivý? Není v tom žádná jízlivost. Já to vidím stejně jako sethy a tak mě zajímá, proč někdo jiný dojde k jinému názoru.

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 ve 21:43 ® sethy reakce na …
sethy

PetrS> mám ULX na smačky a luxus…tady je vidět, že každému sedí něco jiného.

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 ve 21:30 ® Char
Char

Na letošní sezonu jsem pořídil chvějivku Mivardi Impérium Jig Spin 240 3–15g za 750 kaček, na smáčky v pohodě, malého wobka taky utáhne, rotačky jsem nezkoušel, ale doporučuji zajet na nějekou výstavu a vyzkoušet co ti sedne do ruky

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 ve 21:02 ® PetrS
PetrS

vydrz do noveho roku a dojdi si vse okouknout na veletrh (praha,brno) jinak ja mam cormoran ULX na smacky ho nedoporucuju

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 ve 21:01 ® Robur
Robur

řekni Sanderovi, ten umí rozdělit jakoukoliv rukojeť. KOnec vtipu:-D

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 18:11 ® skwor reakce na …
skwor

kingkubik> Kolik chechtáků na to máš? Sám bych nehleděl na dělenou rukojeť, ta je na nic.

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 17:47 ® nm reakce na …

kingkubik> jak říkám na gumu mi nesedí,ale někomu může. Podle mě není tak citliví na toho smáčka. Na to používám jiné pruty. Taky záléží kolik do toho opravdu chceš investovat. Jinak mrkni na cormoran black bull hc ultra. cena kolem 1000kč. Tohle už je opravdu na lehkou vláčku a na rotačky 0000,000 a 00

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 17:32 ® kingkubik reakce na …

nm> hm tak to jsi me vazne nepotesil:Da me tak nadchnul kruci…ja si snad nevyberu:D

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 17:11 ® nm reakce na …

kingkubik> tento prut je spíš na rotačky. Guma mi na tento prut moc nesedí. Jinak je to celkem dobrý proutek za ty prachy. Chytám s ním od 000 až po 1 rotačku a zvládne i plandu do těch 8g. Mám ho teda v délce 2,13m. Ty delší už jsou celkem tuhé

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 17:11 ® kingkubik reakce na …

kerob> taky se spise priklanim k delsi verzi jen asi bude problem sehnat nekoho s osobni zkusenosti ale uz neco citam na mrku:Dty jo ale vypada vazne moc dobre

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 16:48 ® kerob reakce na …
kerob

kingkubik> ja osobne bych vzal ten delsi, ale tohle si musis rozlousknout sam. Osobni zkusenosti s nim nemam.

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 16:44 ® kingkubik reakce na …

kerob> ty jo ten norstream je docela krasnej…asi s nim nemas nejaky osobni zkusenosti vid?a nevim ted jestli delku delka 244 a gramaz 2–12 nebo 259 1–10g:D myslis ze v tech dvou gramech bude rozdil:D

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 15:57 ® kerob
kerob

kdyby sis to treba rozmyslel s tou delenou rukojeti:
http://www.norstream.cz/item.php?…

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 15:53 ® sethy
sethy

Kdybys nutně nepotřeboval tu dělenou rukojeť (na chytání to nemá žádný vliv) tak co třeba tohle:
http://www.rybolov.cz/…privilege-ul

reagovat
Úterý 7. prosince 2010 v 15:47 ® kerob
kerob

chvejivka neni na rotacky a woby vhodna (ale nejaka 00,0 s primhourenym okem i velikost 1 ci woblirek 3cm se jakztakz da), je to delany na gumy a podle me jeste jen do urcite vahy.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1