Vyhledávání
Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů
6.12.2010 | rastos | 4.176 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:46 ® Martin51 reakce na …
-
Jo,neodolal jsem pěkný slevě Tropic-Liberec a již ho mám doma.Funguje to dobře,přijímač je opravdu mini ve velikosti signalizátoru.Na signalizátorech mi vadí paměťová dioda,problikává po skončení záběru ještě 1/2min dost to v noci oslňuje. Při vybití baterií na 5 volt to zakváká a vypne a už se to s tebou nebaví. Myslím, že to odpovídá ceně.Většina těchto levných příposlechů jsou žrouti baterií(např.SEMA)Mám Flajzara to je držák ale i jiná cenová kategorie, ten používám na delších výpravách
reagovat - Sobota 11. prosince 2010 v 18:04 ® candos
-
jsem si koupil Digital set Skarp Trend 3+1 sada signalizátorů v akci za 2100,anebo SACCON.CZ Milfa Carpsound VTS 3+1+dárek Kryston 2190kč,raději si připlatím než nějaké PL.
reagovat - Sobota 11. prosince 2010 v 8:49 ® sus1 reakce na …
-
hraji> Já to nemyslel na soupravu.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 21:32 ® hraji
-
sus1> ale to né. Proč tak pesimisticky. Já si myslím, že ta souprava je opravdu velmi dobrá, jen si nejsem jistý k čemu vlastně.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 17:46 ® sus1 reakce na …
-
hraji> Do hro…
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 15:10 ® hraji reakce na …
-
sus1> naopak, já to mám strašně jednoduché. Když vidím, jak se někdo, komu je zatěžko vyplnit kartu, domáhá informací, rád mu pomohu.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 15:08 ® hraji reakce na …
-
rastos> no tak sháněj, nic ti nebrání.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 13:56 ® sus1
-
hraji> Nemáš to jednoduchý,no??!.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 13:52 ® rastos reakce na …
-
zas nejakej chytrák
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 9:12 ® hraji
-
Předpokládám, že jsi prohledal všechny internetové diskuze a informace na netu a tak tě nemůže nic překvapit. Tady máš vše potřebné, co bys měl vědět předem. Zkušenosti si budeš muset získat sám. http://www.tropicliberec.cz/…ger-top-carp
reagovat