Vyhledávání
muškaření v zahraničí
4.12.2010 | mcflurry | 6.807 zobrazení | 15 odpovědí
chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. prosince 2010 ve 14:59 ® Barr reakce na …
-
bubu> Souhlasím.Je tam pěkný stav duháků od 40–60,občas tam plave 80.Místně pěkný stav lipana do 50cm.Říkám místně,protože k rybnatosti třeba mých oblíbených Otavy,Jizery před 20 lety to má daleko.Jsou úseky bez lipanů.V křišťálové vodě jsou ryby dobře vidět a když se nepoplaší,berou.Další původní ryby jsou v mizivém počtu.Příroda v okolí je pěkná s výhledem na hory.Okolí není liduprázdné,je celkem rušné,přirovnal bych to k Váhu pod Ružomberokem.Kdo někdy chytal na Severu jako já,je trochu zklamán.Když je hezky,je kolem vody rušno.Italové ortodoxně chytají na suchou a nedivím se jim,protože proč si nechytit těch pár ryb které stejně pustím,tou nejhezčí metodou.Kdyby mě někdo přemlouval,tak bych tam jel,ale raději bych ho přemluvil do Švédska.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 13:50 ® bubu reakce na …
-
Barr> no právě,já tam byl a i když jsem v drtivé většině chytal strýmra,můžu říci,že to není až tak jednoduché,jak to může vypadat. Jasně,mohlo to být i rukama. Ale snad bych se i vsadil,že jsou i tací,co za den nechytili nic. Já jen chtěl,aby muškaři,jedoucí tam prvně,neměli pak hubu dokořán,že jim ty ryby na muchy neskáčou jak šílený. Nic víc.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 0:06 ® Barr reakce na …
-
bubu> Tak já tam byl a rozhodně,jako kdekoliv jinde,nechytáš okamžitě rybu za rybou,.Třeba půl dne nic,a pak si zachytáš.Hlavně duháky.Na Idrici jsme třeba celý den nic nechytli,až k večeru začali lipani brát.Není to lehké chytání.Také musíte mít štěstí na stav a čistotu vody,chce si tam předtím zavolat.Stačí delší déšť a voda má barvu mléka.Když je hezky,je tam dost rybářů,většinou z Itálie.Mluvím o září,nevím jak to vypadá v létě.Jezdí tam(na Soči) rafty.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:33 ® Piranha reakce na …
-
bubu> nebyl a nechyta ale chtel bych
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:17 ® hraji reakce na …
-
bubu> ho vyženil ne? On to zkouší i jinde, tuhle pohádku.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 17:31 ® bubu reakce na …
-
Piranha> jen se zeptám,už jsi na tý Soči,nebo Idrijce byl? A jestli ano,vážně si chytal rybu za rybou?
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 17:05 ® bubu
-
mcflurry-jseš nemocnej? Jinak si nedovedu vysvětlit ten úlet s tím 13-ti letým synem. Ve svých 20-ti,že?
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 16:26 ® Barr
-
Piranha> myslel jsem to komplexně a jsou třeba lidi,kteří si rybu chtějí nechat nebo někde tam udělat a masaři nejsou.Jsou lidé,kteří mají celoroční povolenku na Traun.Ryby – ve Slovinsku,v Traunu, Muru,jsou nadprůměrných velikostí nebo aspoň byly.Mě osobně to už moc neláká,je to pro příliš frekventované,raději budu chytat ve Švédsku,Norsku.To není na tři dny,že?
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 14:04 ® Piranha reakce na …
-
Barr> Ja vim ze Budejičáci jezdej obcas prave na Traun.Masařská povolenka mne nezajima.Nepojedu 300,400 km pro 3 duhaky
reagovatto si je koupim v tescu za 150
Nejde mi ani nejak o trofejni rybu i kdyz by potesila, jde mi spis o to chytat ryby jednu za druhou prumernych velikosti.Proste si pekne zachytat a kdyz to zpestří nejakej pekne dvoukiláč tak tim líp.A taky rad fotim a jsem rad v nové, pekne prirode.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 13:39 ® Barr reakce na …
-
Přesně to nevím,myslím,že to bylo na stejné úrovni jako ve Slovinsku,ale i tam záleželo na úseku.Brali jsme si na úsek chyť a pusť,je nejlevnější.Na Traunu je to asi jedno,mám pocit,že si tam nejde nechat nic,taky jsem se o to nezajímal.Už jsem tam asi 2 r nebyl.Ještě blíž je asi Mur.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 13:07 ® Piranha reakce na …
-
Barr> na Traun je ale dost mastna povolenka.Pocitam od 50 éček ne.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 10:09 ® Barr
-
Tak tohle je Soča,předtím Idrica(snad se to tak píše).Zvláště na Idrici je lipanů jak kdysi na Otavě a na Soči také,plus duháci a nějaký marmorata.Lipani jsou do žluta.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 9:59 ® Barr reakce na …
-
Po cestě vázat,to jsem ještě nezkusil,chce to využít dokud se jede po dálnici,pak je to samá zatáčka.Slovinsko není tak daleko a Soča,Idrica jsou krásné řeky.Traun je ještě blíž.Kolik stojí ty tři dny?
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 9:18 ® Piranha
-
Ahoj, kamarad dela zajezdy na 3 dny do slovinska na lukrativny reviry.Lovi se tam jak velci lipani, tak i pstruzi, hlavatka a ruzne zajimave formy pstruhu.Cestuje se tam luxusni karavelou, kde je stolecek a po ceste si muze vazat.V cene je pobyt zarizeni povolenky, a pruvodce po zajimavych revirech. Myslim si ze Roman umi i nadstandartni sluzby, kdy muze v pripade nejake dohody i zapujcit nejaky kus vybaveni.Odjezd je z prahy. Pokud te to nejak zaujalo, tak se ozvi a pres osobku vic.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 0:26 ® osprey
-
Je otázka, kolik za to, ale asi by bylo fajn nějaké Rakousko, Slovinsko, Bosna či severní Itálie. Jsou tam krásné řeky s nádhernými rybami. Samozřejmě to není úplně levné, ale stojí to asi za to – pro muškaře. Ve Slovinsku je třeba slavná řeka Sava Bohinjka, v Rakousku Traun.
A už máš slova do Googlu
reagovat