Chytej.cz

úhoř a sýr necteno

12.2.2005 | Robur | 8.744 zobrazení | 45 odpovědí

Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 16. února 2005 v 19:42 ® rybar11

Aji brambory jsou živočišného původu, bo se hnojí hnojem a ten je z živočichů! Nezacházejme příliš daleko nebo zjistíme, že vše je tak trochu živočišné........ Všecko souvisí se vším!

reagovat
Středa 16. února 2005 v 19:20 ® Padis
Padis

Mate pravdu na ty pstruhovce je to o malér

reagovat
Středa 16. února 2005 v 16:41 ® jake
jake

to HaD: Máš pravdu – (u těstovin určitě, u rohlíku nevím – nejsem pekař – tam je něco živočišného – ) já jenom předávám to, co mi bylo sděleno na školení a tam jsme skutečně na tuto věc byli několikrát upozorňováni a mám dokonce pocit, že uváděl i případ svého známého, kterýžto chytal na pstruhovce na sýr a přišel tak na určitou dobu (nevím přesně kolik) o papíry. Ale mám pocit, že někdo tady na fóru z chytejáků je členem RS, takže by nám do toho mohl vnést jasno. BigMike ???

reagovat
Středa 16. února 2005 v 15:35 ® HaD
HaD

jake: nerad bych polemizoval, ale stejnou analogií by se za nástrahu živočišného původu dal považovat i rohlík, kolíko atd. obsahují přece vajíčko, mléko apod. což má taky živočišný původ. Zajímavý by byl názor někoho z RS.

reagovat
Středa 16. února 2005 v 9:58 ® jake
jake

to dudu: Nechápu co na tom nechápeš? Odpověď je prostá – každý sýr se dělá z mléka a mléko je produkt od krávy – čili naprosto jasně nástraha živočišného původupůvodu a to je rozhodující – v RŘ je psáno, že na pstruhové vodě nesmíš chytat na nástrahu živočišného původu (nikoli živočišnou). Nechci tady dělat chytrého, ale vzhledem k tomu, že jsem si dělal papíry teprve loni, tak mně některé fakty ze školení stále znějí v uších – no a toto je jeden z nich – měli jsme skvělého školitele (doc. Šimek), který nám spoustu takových věcí, které by člověka normálně vůbec nenapadly (a toto je asi jedna z nich) opakovaně kladl na srdce sýr je vynikající nástraha, ale na pstruhovce nelze – je živočišného původu. Jak jsem koupil, tak prodávám . Dokonce vím, že to byla i otázka v testu.

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 23:08 ® dudu

jake-myslíš tím šunkový sýr, nebo to nachápu? Napiš nějaký bližší info, co tě vede k tomu zákazu.

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 21:57 ® Padis
Padis

víc záběrů jsem měl na tavenák. Rad bych vyzkoušel romadúr nebo olomoucké syrečky,ty spíš dřív ale sním.

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 19:17 ® MichalB

Ne, na uhore jsem syr nezkusil, ale proc ne… Na kousek tavenaku chytis kde co:-) Kdyz mi dosla housticka, tak jsem tahal plotice a cejny na chleba s maslem a tavenakem. ulomil jsem kousek stridky a dipoval jsem to sejrem – zadnej zazrak, ale par sebevrazednejch zaberu jsem mel.

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 17:52 ® jake
jake

To Padis: Sýr na pstruhovce?????? To je tak o papíry Je to nástraha živočišného původu – bacha na věc!!!

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 16:55 ® Padis
Padis

Jo žížala je lepší apon si myslím. Na pstruhovce se ten sýr vyplatí zkoušet

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 14:06 ® koko

Skúšal som to dávnejšie. Bolo to v čase keď na dážďovky išli úhory dobre. Na syr naložený v mlieku ani ťuk.

reagovat
Pondělí 14. února 2005 ve 21:13 ® Padis
Padis

Tlouště jsem chytal na taveny bez příchuti a na hady tvrdý chce ho ale dát na chvíly uležet do mléka aby trošku změkl.

reagovat
Pondělí 14. února 2005 ve 20:24 ® rybar11

Slyším to prvně. Je mi to divné, přečetl jsem o rybaření tak 5 knih a nikde to tam nepsali. Ale zajímalo by mně jaký maj neradši? hermelín či uzený? tavený či veselou krávu?

reagovat
Pondělí 14. února 2005 v 19:41 ® Robur
Robur

Formuluji ještě jednou, nějak jsem si to po sobě nepřečetl. Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelé a dobré chytat úhoře na sýr, ale nepoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Myslím na úhoře

reagovat
Neděle 13. února 2005 ve 20:48 ® Padis
Padis

Zkoušel jsem to nechytl jsem žádného. Bohužel v tu dobu hadi nešly. Velmi dobře na něj braly tloušti. Ale letos ho vyzkouším znovu už v květnu na řece.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1