Chytej.cz

Smáčci a prut

28.11.2010 | MarSs | 14.514 zobrazení | 94 odpovědí

Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 1. prosince 2010 v 0:21 ® osprey
osprey

Odeona mám doma taky, ve 290 cm. Používám občas dodnes. Jsou lidi, co ho nenávidí, pro jiné je to nadčasový prut.

Mě docela vyhovuje. Zvládne pracovat s malými nástrahami a přitom má sílu vytáhnout velkou rybu (zatím štika 83 cm, ale ten prut má na víc, přestože se s ním dají chytat i čudly jako dlaň).

reagovat
Úterý 30. listopadu 2010 ve 22:25 ® vanvan

Já používám Jaxon Odeon 1–8g. je to starej kompozit s chvějkou a nedám na něj dopustit.Pokud ho seženeš neváhej.. ale asi to bude passe. Moje drahá p=olovice má Abu garcia kdys to koupila v Táboře dva za jeden a taky to jde výhoda je velká očka.

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 ve 14:54 ® AdamHT
AdamHT

Já si koupil kingfishera 2–10 g na smaky 7ku pletenku a citlivost je dobrá.

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 v 0:58 ® osprey
osprey

Ahoj.

Když se člověk fakt snaží, dá se vodit i gramová hlavička na násadě od koštěte. Ale ten pocit nebude nic moc.

Velice rychle pochopíš, že ten Berkley je vynikající wobblerák, ale pro práci s malými nástrahami moc citu nemá. Je na tobě, jestli se s tím budeš nějakou dobu potýkat (ono to nakonec „nějak“ půjde) anebo někde seženeš pár stovek na laciný prut s „jednocifernou“ gramáží.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1