Chytej.cz

Ktotý s týchto teleskopov je lepší. necteno

26.11.2010 | David20 | 13.161 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.

D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO

Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:23 ® Kantik reakce na …

něco na ten způsob

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 v 0:50 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

D.A.M super nature tele 100;-)

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:32 ® Hora reakce na …
Hora

David20> zkus se podívat ještě na teleskopy od Byronu třeba tady http://www.byron.cz/shop/index.php?… S prutama od nich mám ty nejlepší zkušenosti,ostatně ty Raptory nejsou taky špatné,slyšel jsem dost lidí co si je chválí.Do jara máš dost času abys sis je prohlídnul a vyzkoušel jak Ti budou sedět.Držím palce.:-1

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:06 ® osprey reakce na …
osprey

David20> Ono je to těžké – není důvod, abys s těmi teleskopy nezachytal. Jde o to kde a jak často budeš chytat, kolik jim naložíš a tak. Lidi, co dnes opravdu dokážou pruty pořádně zatěžovat (hodně vycházek, velké ryby, těžké podmínky) obvykle používají pruty dělené.

Normálně bych došel někde do obchodu, vyzkoušel, podíval jak se to chová, jak silná je stěna blanku a rozhodl se sám.

Nakonec ti tu může odpovídat někdo, kdo měl ty pruty párkrát u vody, za vycházku třikrát přehodil a chytil dva kapry do půl metru, ale je naprosto spokojen (teoreticky – nechci se nikoho dotknout) a pak někdo, kdo je denně u vody a na osmdesáté vycházce v pořadí zlomil špičku.

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:42 ® Kantik

S DAMem mam dobré zkušenosti

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2010 v 15:50 ® David20

A co hovorite na ESOX Raptor Spider 3,6m 3lb

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 v 10:44 ® tucnak11
tucnak11

Teleskopy nikdy koupiš kamarade i 3 dilniak za par korun,jisou křehke,obzvlašč grafit,jak uš jit tak do kompozytu tam je šklolaminat+ grafit a vice pliskiřycy tak je měkši.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 v 0:22 ® saman
saman

mam tyhle a jsem spokojenej Prut Pezon&Michel Rafale Classic 300 30–80gr koukni na http://www.tropicliberec.cz

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 v 0:18 ® 

D.A.M. jsem si testoval a ne… nechci Pouze můj názor…

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:44 ® džigit reakce na …

David20> to se asi dočkáš u většiny prutů.Někomu sedne,někomu ne.Další věc je kvalita zpracování, hlavně zda jsou tyto výrobky kus od kusu stejné.Nic nadpřirozeného v tom nehledej.Proto se tu lidi různě „seskupují“ z důvodu obecné zkušenosti s danými značkami.Proto se na otázky tohoto typu špatně odpovídá…

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:27 ® David20

A tie pruty SPRO niekto hovorí ze su zlé niekto naopak ze sú super.A tak isto to bolo aj u prutov D.A.M nieviem sa rozhodnut.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:11 ® džigit reakce na …

Sander> já měl nějakou vláčku spešl edici k 125 výročí,per­fektní komponenty a zpracování,bohužel taky dutá a velmi křehká špice.Po pár hodech jsem si ji prohlíd :-(( reklamačka neprošla…

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:03 ® Sander
Sander

DAM je srágora.
Mám, už bych nechtěl.
Láme se, materiál špice je dutý, tvrdý a tímpádem dost křehký.

reagovat