Chytej.cz

Skutečnost či fantazie necteno

26.11.2010 | Hony | 3.104 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 13. února 2011 ve 22:03 ® drobcek reakce na …

Hony ale pozri si lepšie obal toho vlasca a neudáva sa tam nosnosť ale pod číslom je drobnučkým písmom v angličtine napísané „na ryby do“ – voľný preklad… Inak vlasec nič moc…

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 ve 23:02 ® nm reakce na …

chosebaits> přesně tak

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 ve 23:00 ® chosebaits
chosebaits

nm> a proto nekoukám na čísla a věřím ozkoušeným věcem.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 ve 22:56 ® nm reakce na …

Hony> se silonem jaxon nemá moc dobrou zkušenost. Hodně se kroutí a rychle padá pevnost a přestává držet v uzlech

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 v 19:59 ® osprey reakce na …
osprey

Hony> Viděl jsem mraky fíglů, jak se spotřebitelem vydrbat. A taky jsem viděl reálná měření provedená organizací EFTTA (snad to mám dobře – ta organizace hájí spotřebitele a dělá nezávislé testy). Mám pocit, že podle těch nezávislých měření se žádný zkoumaný vlasec v průměru 0.20 mm nepřehoupnul přes 4 kg anebo jen o chlup. Na druhou stranu, kdyby dvacítka unesla tři kila za jakýchkoli okolností, v 90% případů bych s ní vytáhl skoro všechno.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 ve 13:13 ® Hony

Je mi to jasné, ale vlasec s pevností šňůry mě dostal. síla 0,325 mm – zátěž 18 kg, 0,275 mm, zátěž 14 kg , Průměr: 0,25 mm/Nosnost: 12 kg

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:03 ® osprey
osprey

Nelámal bych si s tím hlavu. Papír snese všechno, ale reálné nosnosti vlasců jsou si relativně podobné. Odchylky jsou obvykle tak 10 – 30 %. Daleko větší rozdíly jsou vostatních vlastnostech.

Já od vlasce spíš vyžaduju, aby se mi s ním dobře chytalo, neměnil své vlastnosti a aby mi vydržel v dobrém stavu aspoň sezónu.

reagovat