Vyhledávání
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | 4.196 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. února 2005 v 15:16 ® HaD
-
Tomash: víš, možná že je třeba špatně právě to, že je mu fuck, co si o něm kdo myslí
reagovat - Pondělí 14. února 2005 ve 14:58 ® rybar11
-
Psal jsem to ze strandy. Má svůj svět… není to ten obyčejný rybář, co má dva staré telata a chytá furt na jednom místečku! Mládí vpřed!
reagovat - Sobota 12. února 2005 v 0:07 ® Tomash
-
pif : Tak s tím souhlasím!!! Jen jestli to rybář11 nenapsal za srandy… Dělat práci za prachy, která tě baví, navíc spojená s rybařinou. TO JE BOMBA!!! Jo a který rybář v ČR nezná Jakuba Vágnera???? Myslím, že jemu je fuk, co si kdo myslí a nedivím se mu. Jinak ve spoustě věcech se podle mě plete- viz třeba tato hláška…
reagovat - Pátek 11. února 2005 ve 23:42 ® pif
-
rybár,nevím,ale myslím si,že hńup seš ty,tebe by nebavilo se živit tím,co tě baví?mě jo!!!já mít tu možnost,co využil wágner,šel bych do toho taky a bylo by mě uplně jedno,co si povídají ostatní závistivci. to je můj názor,možná špatný,ale prostě ten člověk byl ve správnou dobu na správným místě a nenechal si ujet vlak.
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 19:25 ® dudu
-
Tomash- Dík za doplnění, to v atlasu nemám, a bohužel sem ju ani neměl na prutu.
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 18:46 ® rybar11
-
Pochybuju o tom, že pozná jezero.........
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 16:40 ® Tomash
-
dudu : V seznamu ti chybí ještě vůbec největší sladkovodní ryba Arrapaima Obrovská…
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 15:44 ® rybar11
-
Vágner je podle mého názoru hňu*. Nemám ho rád, protože se živí, tím co ho baví! Nejhorší je ale, že porušuje rybářský řád… Dělá frajera, že v zahraničí uloví supr velkého cumce… No a co, to by zvládl každý (sponzorovaný výrobci tou nej technologií a vybavením). To jezero může být tak nanejvejš někde v bývalém SSSR, tam měli největší i mikroprocesor, ne?
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 15:44 ® Prizrak
-
pídžej: Tak do takovýho „koupaliště“ by mě nikdo nedostal. Si představ, že se ti vo nohu votře taková viza. Brrr, už jenom vzpomínka na to a ježí se mi chlupy…
reagovat - Pátek 11. února 2005 ve 14:37 ® PJ
-
To bude nějaký koupaliště.
reagovat - Pátek 11. února 2005 ve 13:41 ® dudu
-
Tak sem prolistoval Atlas ryb a teoreticky by to mohlo být i 6 ryb, pokud by je někdo navozil do „soukromýho“. sumec vyza okoun nilský okoun baramundi kostlín dlouhonosý jeseter velký Pokud je to tam dobře uvedený.
reagovat - Pátek 11. února 2005 v 8:03 ® Tomash
-
jaryn :
reagovat - Čtvrtek 10. února 2005 v 7:13 @
-
Luban – už to nakousl, jinak je to tedy vyza velká, sumec velký, podniktal bílý kůň a delfín.
reagovat - Středa 9. února 2005 ve 23:37 ®
-
Veľké ryby nad 100kg,pozvoľna miznú. Niektoré skončia fakt vo vode,zabalené do pletiva a niektoré s dierou v čele. Niektoré ulovené končia v revíroch ako je Pankrác,poprípade na Slovensku Ilava.
reagovat - Středa 9. února 2005 ve 21:59 ® jaryn
-
Vy umíte akorát kecat, ale takový jezero jste ještě nenašli. Tak mu nezáviďte. Kubík nikdy nelže.
reagovat - Středa 9. února 2005 ve 20:23 ® playboy007
-
budu se opakovat když napíšu, že kuba počítá mezi ryby i krokodýly. sledujte Jak na to!
reagovat - Středa 9. února 2005 ve 20:14 ® Chose
-
Co na to říct?Ho asi maminka porodila,když stála v tramvaji a on spadl chudák na hlavičku. Tt, jinak to nevidím…
reagovat - Středa 9. února 2005 v 19:41 ® Tomucha
-
Když to říká J. V. tak jo musí být pravda ne?asi to bude Vodník, Potápěč, utopenej námořník a mořská zbloudilá víla. jinak mě žádný tvorové trvale se vyskytující ve vodě nenapadají Mějte se velrybáři
reagovat - Středa 9. února 2005 v 18:37 ® Tomash
-
Jakub V. to někdy přepískne… Třeba myslel Radutu – kapr šupináč, kapr lysec, kapr hladký a amur – když by se to sečetlo a byly by to fakt ty nej, tak by celkově snad i měli nad 100kg. Jinak od J. V. to beru, jako další pokus o to se zviditelnit… Jinak HaDova poznámka o jezeře Loch je docela zajímavá a co se týče ágnera asi nejpravděpodobnější!!!
reagovat - Středa 9. února 2005 v 17:39 ® red
-
))) ano pan SuperVagner nam to povie … ale teraz nechcel aby ho niekto nepredbehol a on by nebol na titulke ))))
reagovat - Středa 9. února 2005 v 17:25 ® HaD
-
čistě teoreticky by to mohlo být kdekoliv a ta obsádka? je jich nejmíň 5 a všichni nad 100 kg mají
- Pupák nenažraný … přežraný malými pstruhy v ucházejícím bely boatu
- Toulovec hmyzí… pod kterým se prolomila lávka
- Láďa-vydra slizký který přepadl přes bort lodi
- Milky vilný koupající se s davem dívek
- BigMike ukecaný … plavající a povídající si ostatními „giganty“ z jezera
- Středa 9. února 2005 v 16:49 ® jiris
-
sumec, vyza, nilskej okiš a nejakej prerostelj prasotolstolobec. tak to je ten revir
reagovat - Středa 9. února 2005 v 16:37 ® ywan
-
ak by na tom náhodou bol kúsok pravdy tak to môžu byť len 4 druhy alebo poddruhy sumca ( alebo inej big fish ). ale aj tak je to len na zasmiatie
reagovat - Středa 9. února 2005 v 16:31 ® ywan
-
takúto pi*** mohol zverejniť iba Slovenský rybár........( ja poznám jazero kde je 6 druhov rýb nad 100kg – šťuka – zubáč – kapor – lieň – pstruh a tá mrena má možno aj 150kg )
reagovat - Středa 9. února 2005 v 16:28 ® HaD
-
tuším, že to bude někde ve Skotsku
reagovat