Chytej.cz

Na ryby bez prutu necteno

24.11.2010 | noba | 19.059 zobrazení | 20 odpovědí

tak jsem dnes vyrazil ma vláčku na slapy. po 1,5hodine jizdy jsem dorazil na místo a tam jsem zjistil že mám vše potřebné až na jednu maličkost, a to prut. měl jsem v autě sice náhodou jěště jeden, ale ten taky neměl jednu drobnost. A to naviják. takže jsem zas slavnostně vyrazil na cestu k domovu. Máte taky podobnou skušenost? at vím že nejsem blbec sám:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 10. května 2011 v 0:42 ® Fryw
Fryw

Při nakládání výbavy do auta při návratu z dalešické přehrady, jsem nechal o auto opřenou dvoudílnou laminátku. Měla 3 špičky na výměnu, tak se dala použít na všechno možny. A hlavně to byl prut na kterym jsem začal vůbec chytat. Je to tak 16 let a do dnes jsem se s tím nesmířil :-D

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 20:07 ® Kantik reakce na …

Jeff> Taky jednou papíry

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 12:49 ® Jeff
Jeff

Tak já jednou papíry, ale taky jednou krmení a to jsem pak hodinu ryl klackem jezeďákům pole abych našel žížalu, domů se mi nechtělo :-)

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 v 0:52 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

soused takhle jednou vyrazl na ryby a vidíme ho jak jede směrem k vodě a najednou se kouknu a on za chvíli jede zpátky ptám se to už máte nachytáno?? a on ne zapoměl jsem si pruty :-D :-D :-D takovej výtlem:-93; :-93; takhle velikej

reagovat
Sobota 27. listopadu 2010 ve 12:31 ® tucnak11
tucnak11

Chystal jsem se na vlačku den před s velkim orgazmem a u vody jisem zjistil že nemam navijak:-D Přyjel jisem dom zjebal babu ceru kočkam rozkopal ryč a šel jisem se ožrat jako ta červena myš:-D

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 ve 13:32 ®  reakce na …

Tino> Tak nějak by se chytat určitě dalo,ale už to neni ono :-) ..

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 v 9:26 ® Tino reakce na …
Tino

pořád bez špiček můžeš chytat na těžko :-)

reagovat
Pátek 26. listopadu 2010 v 0:09 ® 

Pro někoho to neni třeba vůbec důležitý,ale nedávno jsem doma zapoměl povolenku.Pře­mejšlel jsem dlouho co teď,ale naštěstí sem nebyl daleko od domova. Už sem ale zažil i takovou náhodičku,jako že jsem si vzal feeder a nechal doma špičky.Když sem šel navazovat,poslední očka nějak chyběli. :-)

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:59 ® osprey reakce na …
osprey

noba> No, jeden známý si chystal monstr akci na víkend, připravoval, blejskal cajk, pak měl v pátek nějaký veselejší večer, po kterém si nedal budíka, probudil se v sobotu v poledne a už nikam nejel.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 20:25 ® -tom-

Stalo se mi to letos taky, s tím rozdílem, že jsem šel pěšky asi 45 minut v dost mizerným terénu a jelikož nosívám proutek v batohu na zádech, došlo mi to, až když jsem byl na místě. Nikde jsem se s tím nepochlubil a doma jsem jen ucedil, že „dneska nic nebralo“. Tak hurá, je nás víc :-) Ale jinak takový schválnosti, jako že zrovna člověk chytí trofejní rybu, chce si jí vyfotit a má vytlučený baterky, nebo zjistí, že má baterky i foťák, ale zase v něm nemá kartu, která zůstala doma…to se děje furt. A pokud je už všechno v pohodě a člověk náhodou odchytí kolegu rybáře, aby ho s úlovkem vyfotil, pak doma zase zjistí, že trofejní štika vypadá na tý fotce ukrutně malinká a fotka se vůbec nehodí na pohonění si ega mezi kamarádama :-))

O tomhle tématu a zákonech schválnosti by se fakt dalo napsat hodně :-)

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 20:16 ® noba
noba

řek bych že stále vedu. jet na vláčku 80km a až namístě zjistit že nemám prut to je něco.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 20:14 ® DEATH

Tak papíry párkrát, pean, když ho někdo potřeboval z rodiny na něco a nebyl ve vestě. Víceméně to bylo tak, že člověk věděl, kde to má a den před tím to přesunul jinam. Nejvíc co se mi povedlo, tak jsem nechal pruty, když jsem šel ráno před bytem a až v půlce cesty mi došlo, že sice s perfektně sbaleným báglem, ale jen s podběrákem v ruce to asi moc nepůjde. Takže no stress :-)

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 20:04 ® stump
stump

Ahoj. Já byl přesvědčen, že největší zapomínač jsem já. Poněkud mne utěšuje, že je nás víc. Papíry jsem zapomněl jen jednou. Různé méně i více potřebné rybářské nezbytnosti zapomínám s železnou pravidelností. Nejhorší je záměna. Kamarád mne pozval na fídrovačku k malé říčce a já jsem přijel s dvěmi, 3lb kapráky. Měl jsem zabaleny dva futrály a popadl jsem ten nevhodný.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 15:17 ® kety.vydra
kety.vydra

noba : Buď v klidu,já se běžně vracívám (většinou samozřejmě od vody) domů pro papíry (celou vestu,páč tam mám i jiné drobnosti,jako metr,peán)… :-)

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 ve 22:13 ® osprey
osprey

Prut jsem vozil na kole v ruce, takže ten jsem nikdy nezapomněl. Ale cokoli ostatního (naviják, nástrahy, papíry, krmení,…) s přehledem.

Taková věc jako lov na feeder, kdy je na paternosteru navázaný kus šutru (krmítka zůstala doma) a na něj se namačká koule z krmení, to mi nedělá problém.

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 ve 21:10 ® inspo reakce na …

noba> Ale měl bys prut. :-)

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 17:40 ® noba reakce na …
noba

inspo> no jo, ale to bych tam došel tak za 3 dny:-)

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 17:13 ® Robur
Robur

stálo by za to vyhrabat téma které bylo nějak: neobvyklé historky atp., tam byly docela perly

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 16:45 ® inspo

Choď pěšky jako já a vždy si uvědomíš, že ti chybí něco v ruce. :-)

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 16:31 ® Márty
Márty

ja akorát dojel na ryby bez papírů:-D

reagovat