Vyhledávání
baitrunner
21.11.2010 | deniiis | 24.686 zobrazení | 11 odpovědí
kamarád mi doporučil ať si koupím baitrunner ,tak sem si ho koupil ale nechápu jak to funguje nemohl by mi to někdo vysvětlit?Jasně přední brzdu chápu ale tu jakoby „zadní brzdu“ to sem nepochopil jak mile utáhnu přední tak ten baitrunner je ůplně povolený a naopak.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. listopadu 2011 v 8:46 ® tucnak11
-
Osprey ti to krasně napsal tak se toho drž.Aco se jedna kdo prvni udělal Bajčaka tak to je Šhima bojovku take.
reagovat - Neděle 6. listopadu 2011 ve 12:12 @ DaJu3d reakce na …
-
Vážený pane i já moc dík za skvělou radu. Chci si koupit nový plně kovový dobrý naviják na dravce v moři. Jednu mašinku mám tedy set s prutem 4.10… Atak ještě jeden set potřebovat. Moc díky asi takový naviják koupím, protože ze zkušenosti dravci jsou hodně chytráci a pazůři. Přeji hezký den milý pane… Dalibor
reagovat - Pondělí 23. května 2011 ve 20:32 ® holatkojan
-
měli ti k tomu přibalit chytráčka robura,pač ten ví vše a nejlíp.
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 11:36 ® kerob
-
Pallermo> vyrobcem tehlech navijaku neni Mivardi, vyrabi je firma Viva, coz je obrovskej vyrobce, kterej vyrabi navijaky pro desitky firem. Konkretne tohle se jmenuje v originale Viva Attract Carp a ten navijak neni vubec spatnej. Slusne vyrobenej, ze slusnych materialu… par jsem jich uz rozebranejch mel a problem jsem zadnej nenasel.
reagovat - Pátek 20. května 2011 ve 21:34 @ Pallermo
-
Dobry den chtel bych se zeptat ohledne techto navijaku co si myslite o nich staci na zacatecni kapratinu nez nasetrim na poradny odhozaky ..? a tyto pak vyuziji na feeder a normal rybareni http://as-fish.cz/…ner-6000-Kod-MIV-RMLIN60-,5493.html
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:07 ® kerob reakce na …
-
Herink> Shimano ma patent na BaitRunner z roku 1986, Okuma byla zalozena 1987
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:39 ® Herink reakce na …
-
bubu> Já někde četl že je to patent značky okuma.
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 v 17:27 ® Shimano911 reakce na …
-
Robur>
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:40 ® osprey
-
Baitrunner je naviják na záběry typu „jízda“. Nahodíš, vyšponuješ, dáš prut do stojanu a seřídíš obě brzdy – baitrunnerovou na volnoběh s lehkým odporem a zdolávací utáhneš tak, jak ji chceš mít na zdolávání ryby. Pak páčkou aktivuješ tu baitrunnerovou. Když máš záběr, naviják pouští přes tu baitrunnerovou brzdu vlasec. Ty přijdeš k prutu a jak pohneš klikou navijáku, přeskočí ti to na tu seřízenou zdolávací brzdu. No a zdoláváš.
Já to doma nemám. Prostě si to po záseku dobrzdím sám. Ale není to špatná věc.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:20 ® bubu
-
deniiis-a to jsi povoláním rybář,jo? Máš to teda v kartě. Baitruner je patent shimana, na sobě dvě nezávislé brzdy. To znamená,že si nastavíš brzdnou sílu na každé,jak potřebuješ. Zadní se zapne „natažením“ té páčky nad kolečkem brzdy. Tím je vyřazena brzda přední. Jakmile pootočíš kličkou,nebo shodíš tu páčku nad zadní brzdou,vyřadíš zadní brzdu a brzdí zase ta přední.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:25 ® Robur
-
kuwa, někde se stala chyba, zapomněli k tmu přibalit mozek. Když ti to kamarád poradil, tak se ho zeptej na důvod a rovnou i na zacházení.
reagovat