Vyhledávání
které plemeno psa je nejlepší společník k vodě.
21.11.2010 | mcflurry | 66.481 zobrazení | 327 odpovědíChci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. srpna 2012 v 18:27 ® jouda.net reakce na …
-
Alivio> Vycvičená činčila je skutečně výborný společník na ryby.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 18:23 ® Shrek
-
Mě zaujal svého času Gadasnik se svým mývalem…
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 17:46 ® jouda.net
-
Se psem jsem na ryby nikdy nechodil, místo psa sebou beru činčilu.
reagovat - Sobota 7. dubna 2012 ve 12:37 @ apepa reakce na …
-
Omlouvám se.Mám nějaký problém s odesíláním fotek.
reagovat - Sobota 7. dubna 2012 ve 12:34 @ apepa reakce na …
- reagovat
- Sobota 7. dubna 2012 ve 12:29 @ apepa reakce na …
-
Taky mám westíka.Má rád vodu a proleze každé rákosí,každou bažinu a skovávačku.Někde jsem se dočetl, že westíky vyšlechtili,mimo jiné,na lov vyder a tak to má nejspíš v genech.Problém je ,když z něho večer začne opadávat bahno na koberec,to se moc nelíbí manželce.
reagovat - Sobota 7. dubna 2012 v 9:40 ® džigit reakce na …
-
Pavel77> jsem si na Tebe ráno vzpoměl.Tež umí natrhat třešně na jaloně?
reagovat - Neděle 18. března 2012 ve 22:19 ® rgb23 reakce na …
-
kety.vydra> bígl by se hodil spíš na Arapaimu, na sumce už je trochu přerostlej
reagovat - Neděle 18. března 2012 v 7:52 ® Pavel_77
-
já mám k vodě tyto mazlíky
reagovat - Neděle 18. března 2012 v 0:04 ® MIG-35 reakce na …
-
Barr> Nedělej chutě!!
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 13:28 ® Barr reakce na …
-
Horalcz> Neuvažuješ ještě o Blackovi? Že byste byli kompletní.Tedy,nejseš-li abstinent.
reagovat - Sobota 17. března 2012 v 6:42 ® Shrek
-
Nakládám své německé ovčáky a mizím na ryby, mějte se.....
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 3:31 ® kety.vydra
-
Srnčí pinč nebo pražský krysařík,v podstatě až po jezevčíka nebo bígla-dobré na sumce…
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 15:54 ® Horalcz
-
Já mám westíka,děsně rád se mnou chodí na ryby.když vyrážm je hned nastartovanej a když ho náhodou neberu,kouká na mě jako,že ho nemam rád.Přidávám dvě fotky jak využívá čas,mám jich víc,ale jen pro ukázku stačí tyto.
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 12:24 ® kerob
-
Ja jsem na nasi prvni spolecnou vypravu k vode docela zvedavej
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 7:43 ® sagittarius reakce na …
-
MIG-35,za čtrnáct dní jedu na Hněvkovice a chlupatí rybáři jedou také,tak se pokusím udělat pár fotek a hodit je na stránky.Sagittarius.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 0:07 ® MIG-35 reakce na …
-
sagittarius> Taky nádhrný psi!§ Hodíš sem foto??
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:00 ® Mrknato reakce na …
-
džigit> Důvod proč se ozbrojit......
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 19:10 ® Bigpista reakce na …
-
Robur>
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 17:55 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> ty vole, ti zabil kormorána
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 16:43 ® Bigpista
-
Určitě není ideální labrador. Toho mého k vodě vzít nemůžu. Prostě bych ho neudržel na břehu, je to strašnej vodomil. A o jeho obranářských dovednostech nejlépe vypovídá tahle fotka.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 16:26 @ Dag Hammarskjoeld
-
Se můžu jen zopakovat: Zajímavé téma. Ideální plemeno asi neexistuje. Ani obecně, ani z hlediska rybaření. Doma mám amerického kokra, ve firmě dva německé ovčáky. Pokud se jednou za uherský rok vydám chytat ryby ze břehu, je ten kokr fajn. Ovčáky s sebou vzít nemohu, jsou dost ostří a mohli by ve chvíli, kdy na ně nebudu dohlížet, někoho sežrat. Zase bych tak mohl přijít levně k vercajku… Já ale převážně muškařím a občas vláčím a brodím při tom. A na to správného psa nemám. Kdysi jsem došel korytem Hronu k muškaři, co měl s sebou anglického kora, který seděl na břehu, pozoroval ho a šel po břehu s ním. Pokud jsem to zkoušel se svými kokry (teď mám už druhého), tak to byla katastrofa. Chvíli sice vydrželi sedět na břehu a koukat na mě, ale kdokoliv, co šel po břehu vyvolal jejich snahu mne chránit. A nebo lezli pro změnu za mnou v snaze „zachránit“ mne, před utopením. Komická situace. Já zabroděný po prsa zápasím s rybou a kokr se vrhne mezi nás a plave mezi námi. Nebo na mne leze ve vodě jako na ostrov. Se psem brodit nechodím…
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 15:57 ® džigit
-
sagittarius> máš pravdu předsedo,mně uchvátila ta fotka toho Alabaje,tak jsem to oživil.Ono vidět psa,kdy vlastně nevíš jestli není řízlý ledním medvědem musí být pro nenechavce zážitek
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 10:58 ® sagittarius
-
Nejlepší psí plemeno na rybařinu asi není.Potkávám plno rybářů kteří mají sebou psí miláčky různých ras. Mě doprovází beauceron a vlkodav.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 10:20 ® Bery reakce na …
-
Ahoj co je to za rasu je to krásnej pes. díky
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 10:17 ® Bery
-
Já beru tuhle potvoru , ale asi nejde o to jaká je to rasa měl jsem dřív jezevčíka a ten byl chytrej jako člověk. PS pes by hlavně neměl být hladovej jinak ti sežere to co jsi měl pro ryby.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:37 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Čistě bílou sem měl, leč loni na jaře se střetla z něčim věčim a rychlejšim…
reagovatJá je mam místo povolenky.
Akorád ta tmavá mi nějak nehlídá spíš si pobíhá po okolí. Párkrát se mi stalo, že na mě čekala doma jak chodim „kousek“ vod baráku na ryby. A nejlepší plemeno na ryby? No přeci to co máš doma!!
- Středa 14. března 2012 v 19:04 ® džigit reakce na …
-
milášci
reagovatAle v bílé se do sněhu hodí asi víc
- Středa 14. března 2012 v 18:55 ® MIG-35 reakce na …
-
Určitě!! Se mnou chodí tohle…
reagovat - Středa 14. března 2012 v 17:32 ® džigit
-
myslíte,že se bude na příští zimu k vodě hodit?
reagovat