Chytej.cz

které plemeno psa je nejlepší společník k vodě. necteno

21.11.2010 | mcflurry | 66.416 zobrazení | 327 odpovědí

Chci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. ledna 2011 v 19:18 @ Morawan

Zajímavé téma. Ideální plemeno asi neexistuje. Ani obecně, ani z hlediska rybaření. Doma mám amerického kokra, ve firmě dva německé ovčáky. Pokud se jednou za uherský rok vydám chytat ryby ze břehu, je ten kokr fajn. Ovčáky s sebou vzít nemohu, jsou dost ostří a mohli by ve chvíli, kdy na ně nebudu dohlížet, někoho sežrat. Zase bych tak mohl přijít levně k vercajku… Já ale převážně muškařím a občas vláčím a brodím při tom. A na to správného psa nemám. Kdysi jsem došel korytem Hronu k muškaři, co měl s sebou anglického kora, který seděl na břehu, pozoroval ho a šel po břehu s ním. Pokud jsem to zkoušel se svými kokry (teď mám už druhého), tak to byla katastrofa. Chvíli sice vydrželi sedět na břehu a koukat na mě, ale kdokoliv, co šel po břehu vyvolal jejich snahu mne chránit. A nebo lezli pro změnu za mnou v snaze „zachránit“ mne, před utopením. Komická situace. Já zabroděný po prsa zápasím s rybou a kokr se vrhne mezi nás a plave mezi námi. Nebo na mne leze ve vodě jako na ostrov. Se psem brodit nechodím…

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 v 0:45 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

a co třeba kokršpaněl máme ho a v klidu sedí vedle mě a je rád když může byt snámi

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:32 ® 

Jirko,to máś pravdu,s tou kopou papiera by mal problém aj bernardýn:D

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2010 v 10:55 ® hraji
hraji

Luban> ještě že u nás takové peníze vůbec nemáme, z českých korun by ten pejsek dostal akorát hnačku. A navíc by je ani nesežral, protože koruna je teď mimořádně tvrdá měna. ;-) To perlíni, to by byla jiná.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2010 v 10:44 ® 

Riešili ste tu škody aké napáchal váš pes…Kamarát nechal položené na stole 1000euro,no a zožrala mu ich jeho jorkšírica:D 500€ roztrhaných na malé kúsky,zbytok sa nenašiel:D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 16:46 ® džigit reakce na …

sus1> i Ty lichotníku :-)) běžně straším,či mnou straší děti… :-D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 16:27 ® sus1 reakce na …

džigit> Tahle je mnou neupravená, jak jsem získal, tak jsem přeposlal,nic víc.:-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 16:25 ® džigit reakce na …

sus1> sem netušil,jak jsem ve spánku roztomilý :-D Akorát Ti zopakuji to co kluci na fotografování ryb-přestaň si hrát s těma barvama!!! Já mám poctivý alko červený nos a tohle?!? Navíc už určitě nemám tak sametově jemnou pleť :-D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 16:20 ® sus1 reakce na …

džigit> Tak se dívej.:-))

reagovat
foto/forum/2010/th-img15705.jpg
Středa 8. prosince 2010 v 15:15 ® džigit reakce na …

sus1> já spal na zemi v přízemí a pochybuji,že by se za mnou někdo vydal.Leda Mary při nočním pochoďáku :-))

reagovat
Středa 8. prosince 2010 v 15:13 ® džigit reakce na …

Klon> 34 a je spíše unuděný.On by si nejraději chodil a „ochcával“.Pokud to obejdem a ví,že se chytá,zalehne.A pak to chceš rozumně vyfotit a on takhle :-D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:42 ® kerob reakce na …
kerob

DJ> chodil jsem se slecnou, ktera delala zavodne parkur, obcas jsem i jezdil a s klidnym svedomim muzu rict, ze pokud uz nikdy na kone nevlezu, chybet mi to nebude, nikdy jsem se v konskym prostredi necitil dobre, lidi byli povetsinou divny…

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:32 ® Klon reakce na …
Klon

DJ> Koně??? Tak to jde mimo mě.Z jedný strany nalezu a z druhý hned spadnu:-D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:31 ® sus1 reakce na …

džigit> :-D ,ne ,tak teda tohle nemyslim.
Mam doma jednu tvojí fotku,(někdo mě ji posla,už ani nevim kdo), jak si spal v Brně po srazu na chatě,tak někdo vycvaknul.:-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:30 ® DJ
DJ

Když tu tak řešíte psí kámoše pánové, co říkáte na koně, napad mě kladrubák když čtu slovo klabonos. Jezdil tu někdo zvás někdy. Když jsem měl ještě do 110kg, jezdíval jsem, ale se 130 už mě nikde nevezmou pač nemaj chlaďáka co by mě unes a na vlaštovky nemužu, ale i tak. Koně jsou taky super kámoši :-) a představa, že si mušák a krámy složim do batohu projíždim se kolem kanálu, občas slezu, prolovim úsek co mám rád, nebo tam kobyla vleze se mnou :-) pak zas vysednu a za mnou utiká kámoš pes. Možná je to až moc romantická a ulítlá představa, ale na starý kolena bych si ji rád splnil. Navíc každýmu chlapovi bych doporučil i to prostředí kolem nich. Nikde jinde jsem v životě naráz nepotkal tolik krásnejch, svobodnejch a živočišnejch holek jako u kobyl :-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:25 ® Klon reakce na …
Klon

džigit> Pěknej klabonos.Jen je nějakej zmohlej néé??Kolik váží??Ten nemá přes 30 vid..

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:22 ® džigit reakce na …

sus1> snad nemyslíš?!? teda myslíš vůbec :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img15701.jpg
Středa 8. prosince 2010 ve 14:19 ® džigit reakce na …

sus1> s kratkym zobakem ja akurat Ostravak :-)) a pak eště jakysyk ptak… :-D

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:17 ® sus1 reakce na …

džigit> Myslim tim klasickej tvar hlavy,kapišto??ty s tim kratkym zobakem???:-))

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:16 ® sus1 reakce na …

kerob> Ještě že nejsem stařešina.:-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:14 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> az mi bude 50, tak to „uz“ pro me bude znamenat jina doba. Z pohledu staresiny je tech 8 let smesna doba, z meho pohledu to je 27,58% meho zivota. :-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:13 ® džigit

sus1> „súdruh, a čo to také klasický pes“? :-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:08 ® sus1 reakce na …

džigit> Nemůžu si pomoct,ale ta ,,prasečí" hlava mě ,,klasického " psa nepřipomíná.:-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:06 ® sus1

kerob> To já neřikam, jen jsem se pousmál tomu ,,už 8 let.„
Jako že ,,už“ je to hodně.:-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 14:05 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> neni mi 50 a neni to manzelka. Za 8 let si myslim, ze cloveka poznas celkem dobre.

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 13:52 ® džigit reakce na …

Klon>

reagovat
foto/forum/2010/th-img15700.jpg
Středa 8. prosince 2010 ve 13:48 ® sus1 reakce na …

kerob> Už 8 let.:-))

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 13:43 ® džigit

Klon> trikolor.Ani nevím,ale někde jsem tu dal foto-něco najdu

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 13:41 ® kerob
kerob

džigit> je jasny, ze vse co delas s tim tvorem, v nem jakousi stopu zanecha. Moje pritelkyne je otrla a na leccos zvykla, vzdyt se mnou zije uz 8 let :-)

reagovat
Středa 8. prosince 2010 ve 13:39 ® Klon
Klon

džigit> němec??? to máš bílé zbarvení???

reagovat