Vyhledávání
které plemeno psa je nejlepší společník k vodě.
21.11.2010 | mcflurry | 66.419 zobrazení | 327 odpovědí
Chci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. prosince 2010 ve 12:33 ® Klon
-
kerob> Jj taky jsem se setkal s lidmi co říkaly že ničily ale nebylo to hrozný,ale většina říká to co já
Na výstavě mi do konce jeden říkal,že ten jeho je pořád v pubertě (6 let ) a pořád ho drží dělat voloviny.Prý se taky stává že s toho nevyrostou…
Já třeba mám problém s hračkami,at jí koupím cokoliv má to na pár minut…Do konce jsem někde našel na internetu hračku,která se prý nedá zničit.Koupil jsem jí a když přišla domů,tak v příbalovém letáčku bylo napsano: " některá plemena dokáží tuto hračku zdeformovat nebo jinak poškodit,není proto vhodná pro plemena bullteriér a pitbull"
reagovatSuper byl jsem s toho odvázanej.1000 kč fuč a měla to asi na hodinku
- Středa 8. prosince 2010 ve 12:28 ® džigit
-
tucnak11> až budu potřebovat něco na úklid pod lužkem,dam vědět
reagovatnechej na novu sezonu pod kačenu,nebo na trhačku
- Středa 8. prosince 2010 ve 12:21 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit>kulove pravy, na prodej.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 ve 12:14 ® kerob reakce na …
-
Klon> kamarad ma bulinku a devastovala, to je pravda, ale tak strasny to nebylo, dulezity je aby mela moznost devastovat jen veci k tomu urceny, takze mela hromadu veci k devastaci a z hodnotnejch veci nakonec znicila jen drevenej botnik. Takze skoda radove stokoruny. Ted je ji 7mesicu a uz je v klidu, nic nenici.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 11:46 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> bo je plyšovy
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 11:42 ® tucnak11
-
Tento je krasny mily a vypada něštiastně.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 11:28 ® Klon
-
Jinak abych pořád nechválil,tak bulíci jsou velcí ničitelé.Nesmějí se nudit a hlavně musí mít každodení fyzický zahul( né vytrvalostní ale silový,běh u kola je pro ně pohroma.)
Můj bulík když byl na půl roce a tedy v pubertě,tak má na svědomí.Sedačka rozervaná,letiště v ložnici taky,z něj koukali pružiny.V pokoji pohovku a v kuchyni všechny židle okousaný.Během 2 měsíců škoda cca 150 tisíc.Přítelkyně z ní byla na prášky a jelikož jsem si bulíka prosadil já,tak sem to dostával sežrat…Na výstavě jsme se pak dozvěděli že to dělaj všichni bulíci..
Dnes už je v pohodě.Další věcí je že nás upozornovali na to že si zabírají místa a to je jejich…V obýváku si zabrala křeslo a jakmile do něj někdo sedne už je u něj a otravuje dokud z něj nevypadne.Dále si zabrala celý pokoj a věřte že když je tam někdo cizí,tak jí má pořád za pr…lí a kontroluje ho co dělá
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 11:17 ® Klon
-
jersey> Džigit odpověděl za mě
.Samozřejmě pokud chceš mít štěnata.Tak musíš mít fenu uchovněnou a opravdu se toto hlídá.Myslel jsem ale bez papírové psi.Hodně lidí aby ušetřilo,tak si koupí psa bez PP a tam není záruka že to nekřížily v příbuzenském vstahu apod.
Ten pes může být pak zdraví a může se vyrovnat i psům za desetitisíce,ale taky může být v pr…i jak zdravotně tak psychicky.Mám kamaráda a ten má taky bulíka.Je zdravý,nadherně stavěný i zbarvení má jak má být,ALE ten pes nereaguje vůbec na výcvik má to na háku…Byl s toho tak špatný že se obrátil i na odborníka a ten pak konstatoval že to je nějaký psychycký blok.Tenkrát jsem to slyšel po prvé a jak je vidmo,tak i psi mají psychcké problémy.
Další věcí bych konstatoval,že je snad nejhorší a to že každý kdo má psa,tak ho určitě miluje a davá mu přednost před vším.Aspon u mě to tak je,pro psa bych udělal cokoliv..Najednou ti pes předčasně zemře a to je fakt rána. Neříkám že pes s PP musí být vždy zdraví a nejlepší předpoklady,ale určitě tam je nějaká minimalizace nemocí apod.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 10:41 ® Robur
-
taky jsem měli šíleného oříška, taková chodící krabice od bot, ale byl malej a byl náš. Brával jsem ho na fotbal, když jsme hráli, tak jsme řešil, kam dát hodinky, tak jsem je dali Zorince na krk na obojek. Kamoš odcházel dřív, chtěl si hodinky vzít. jen z hecu, jsem zavolal Zorinko, hlídej. Kamoš se vychechtaně ohnul a už měl prokouslou ruku.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 10:28 ® džigit reakce na …
-
Robur> nekopnul,on nadával ale nedal na něj dopustit.Jen na výstavy jsme přestali jezdit
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 9:44 ® Robur
-
a kopnul?
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 9:26 ® džigit
-
jersey> nechci se mezi Vás plést,ani se nikoho zastávat.Záleží na tom,jak to kolega myslel.
reagovat
Ty máš pravdu v tom,co píšeš- u málo psů určitého druhu je kontrola krytí nutná,někdy až nezbytná.Jenže jsou i případy,kdy se množí příbuzensky, ale děje se tak pod přísným dohledem a jen za splnění určitých podmínek/ale to je na jiný,psí server/.
Já bych nazval přílišným přešlechtěním zkracování nosů u boxerů a jiné podobné „aktivity“.Z toho totiž plynou zdravotní problémy…
A nejde jen o psy.Vzpomínám,jak jsme měli kocoura-peršana a nikdy na výstavě nevyhrál,protože neměl správně dlouhý/v tomto případě krátký/ nos.Tata se nas.al a řval po rozhodčí,zda ho nemá postavit před zeď a kopnout do pr.ele - Středa 8. prosince 2010 v 0:36 ® jersey
-
Klon: s tím přešlechtěním to není zas tak úplná pravda.Respektive přešlechtěných je spousta plemen,ale spíš je potřeba vědět proč.I náš pes (clumber spaniel) je přešlechtěnej.Ale je to proto, že je to celosvětově málopočetné plemeno.(stav cca před 5 lety: Rakousko 0,Německo 2,Slovensko 2,Polsko 1,Švýcarsko asi 20…).V US na tohle plemeno čekají až4 roky.Prostě je jich fakt málo.Jezdili jsme s ním po výstavách,je to interšampion,a šampion asi 10 států.Na světové výstavě v Dortmundu,kde bylo 33(!!! nevídanej počet) psů jsme skončili 4.V té době měl náš pes hodnotu 200000,– a psali nám lidi z celého světa, že chtějí od našeho psa nakrýt fenu.A proč to celé píšu? Třeba proto, že nakrejeme třeba dánskou fenu ale když se vrátíme 4 pokolení dozadu,najdeme tam příbuzné… Takoví psi jsou pochopitelně registrováni a na každé krytí musíš mít souhlas Klubu Chovatelů.Takže to nemůžeš třískat mezi sebou,jak se ti zlíbí.A nebo jo, ale v tom případě na psa nebudeš mít papíry a takovýho koupí jen vůl…
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 0:26 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>tak jsem našel toho Africké plemeno psa Borboel najdeš na netu moc heskej schválně jukni je to takoví drobeček
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 ve 21:53 ® Sander
-
No jo, otec tý naší byl belgický bígl šampion Xailo Het Hulterhof, matka česká šampionka taky s nějakým přívlastkem, třicet pelíšků uvnitř rodinného domu, štyrycet na zahradě, a co to bylo platný…
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:38 ® džigit reakce na …
-
Klon> kontakt nechci,jen jsem chtěl vědět stanici…
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:34 ® Klon reakce na …
-
džigit> pokud by jsi chtěl kontakt,tak bych ho určitě někde měl mít u rodokmene,takže myslím že by nebyl problém.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:33 ® Klon reakce na …
-
džigit> Mám jí z jížních čech.Tenkrát jsem hledal po netu všude možně chovné stanice a jediná která byla fakt na úrovni byl v Chomutově tuším.Problem byl ale že měli jen mini bulíky a to jsem nechtěl…Pak jsem narazil na jednu paní s Prahy a ta mi dala kontakt…Přijely jsme tam a hafani byli jak v hotelu.Každý měl zateplenou velkou boudu.Výběh měli jak pole.Vše nám ukázala,rodokmeny,zdravotní zkoušky apod.Štěnata byli odčervená a čipovaná.Matka byla jejich a otec s Anglie.Spousta ocenění a proto byla i cena taková…Vše doloženo a ukázáno…Bylo mi i nabídnuto vidět otce…
Předpoklady pro štěně byli velmi dobré…
Dnes toho vůbec nelituji.Mám testy na srdce,ledviny,klouby a oči.Vše v pořádku… Jejich přístup byl fakt na úrovni.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 ve 14:20 ® džigit
-
Klon> odkud máš tu fenku?
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 ve 14:07 ® ladamaj reakce na …
-
Klon>stím slechtěním máš pravdu já jsem jel pro boxíka z CHomutova až do Vyškova stál mě 10.000 a jak jsem již psal pro mě rána do srdce měl sem ho 2roky.Dnes mám známou která má chovnou stanici a jak bude tak mě opět psa boxíka né prodá ale věnuje.Má nastarost i cvičák pro hendicap supr ženská.Když se to dozvěděla tak ho obrečela výcvik jsem dělal sám za její pomoci radu co a jak byť sem skušenej kynolog ale asistenční pejsky se nikdy nedělal tak mě pomohla a to člověk v mém případě dokáže ocenit pokud ne tak na to mám svůj názor a to zde nemohu psát,vše je jak říkáš a já to říkám také jaký pán takoví pes.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 ve 12:02 ® Klon
-
Jinak abych ještě dodal,když jsme na rybách,tak doopravdy nemám strach jít v noci spát.Když jí posadím před bivák a ráno se probudím,tak jí tam najdu.Pro mě výbornej pes na všechny situace…Dalo to hodně práce.2 roky 3× týdně cvičák a víkendy ještě mimo cvičák…
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 11:57 ® Klon
-
Tak tohle je můj hafík.Anglický Bullteriér zbarvení originál žíhaná. Zkoušky na poslušnost,obranu a stopu. Má 35 kg a ačkoliv jsou těžší plemena,tak ona ja jak buldozer.Opravdu maj neskutečnou sílu jak v těle tak v hubě. Pro ty co by napadlo že to jsou zlí hafani,tak to není pravda.Jde jen o přístup člověka.Jinak ani sami nenapadnou jiného psa.Pozor ale na to když je pes napadne,nenechají se a pak neumí přestat.Maj to v krvi a dokud nezustane druhý ležet,tak nepřestanou.
Chytrost nic moc,byli šlechtěni pro boj.Nejprve na krysy ve stokách a souboje se psi a pak na býky.Píše se že to je jediný pes který je tak blbý že neuteče ani před býkem a proto je používali na zápasy s nimy…
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 11:43 ® Klon reakce na …
-
DJ> S tím přešlechtěním souhlasím,protože hodně lidí má psi jen aby na tom rejžovali a připouštějí to i mezi sebou.Pak jsou psi často nemocný nebo mají problemy s klouby,srdcem,oči apod.
Na druhou stranu si za to lidi kteří si takové štěně koupí můžou sami.Je to dost o penězích a doopravdy se vyplatí kupovat jen psa s rodokmenem a nejlepe ještě čerstvá krev např otec anglie,matka čr…Máš pak i velkou šanci na kvalitu toho psa…
Mě pes vyšel s PP na 30 tisíc a doopravdy můžu říct že od ostatních stejné rasy jdou poznat rozdíly…
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 11:05 ® ladamaj reakce na …
-
DJ>možná natom něco bude ale boxík je fakt perfektní uplně je miluji ale musí se opravdu vycvičit a budí respekt Ivo Sláma ho znal ohromnej mazel ale supr hlídač,obranář byl vycvičen že jsem se na něho podíval a vše bylo jasné.Pro mě se to stalo srdeční záležitostí mám jeho foto všude skrátla člen rodiny a ztráta mě málem stála můj život dost těžko se o tom píše ale jednou to musí ven.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 10:56 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>jeto možné našel sem to na netu ale stakovím pesou nepotřebuješ ani zbraň
reagovat,juknu mám to plemeno zapsané prolezu pc a povím ti.Láďa
- Úterý 7. prosince 2010 v 10:30 ® DJ
-
Takže jsem měl pravdu
reagovatz celého fóra vyplývá, že nej pes je Boxer. Z 90% jsou to pohodáři se sportovnim duchem. Maj čipernou povahu, jsou to vlastně celoživotní puberťáci co zbožnujou rodinu. Jediná pakárna je, že chov už nabízí převážně přešlěchtěný psy a dost často má pak tohle plemeno zdravotní prolémy
- Úterý 7. prosince 2010 v 0:12 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> a nepleteš si to s Dogue de Bordeaux?
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 0:02 ® ladamaj
-
džigit>tak to máš doma malou zoo
reagovatjinak jsem pejskař od 15let vše služební plemena.Také jsem měl svého psa jako služebního to tě jistě napadne mé bývalé zaměstnání.Když jsem se dostal do těchto zdr.srače. tak sem si vycvičil boxéra jako asistenčního kvůli 8 napadením suproví pes ale onemocněl ve 2letech to byla rána byl to miláček někteří z chytej ho znali byl moc hodnej.Dnes mám labradora také dobrej ale na žádného z pejsků které jsem měl nemá.Moc uvažuji pořízení nového ale přemýšlel jsem také o stafordu ale ještě jsem přišel na bordoeldogu pochází z afriky zatímnevím cenu ale už sem našel i kontakt kde je maj ale cenu nevím takže sem na tom podobně malé zoo ktomu člověk musí mít opravdoví vztah a pejska vycvičit jakej pán takoví pes.
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 23:19 ® hastrmanek1
-
Německá doga.Hroznej mazel.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 22:49 ® džigit
-
Sander> o pavoucích se u nás nemluví,matka se jich bojí i na papíře
reagovat