Chytej.cz

Viva Attract Carp necteno

15.11.2010 | kerob | 2.783 zobrazení | 5 odpovědí

Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. listopadu 2010 v 19:34 ® kerob reakce na …
kerob

superweb> OK, diky moc. Mel jsem ted ten navijak na servis po cca 2 letech provozu a musim rict, ze se mi libilo, jak je to udelany (az na dve veci, ale ty jsou resitelny), je to celokov, kvalita prevodu vypada v dany tride slusna, provedeni lepsi nez u stejne cenove nez treba od Ticy a mnohem lepsi nez u mnohem drazsich navi od Awa-shimy… proste me zajimaly taky zkusenosti z praxe a jestli by to byla dobra alternativa pro nekoho, kdo z jakyhokoliv duvodu nechce shimo.

reagovat
Neděle 21. listopadu 2010 v 17:42 ® superweb
superweb

Mel jsem 1 kousek, po predlonskem vykradeni sklepa uz nemam. Nicmene mam s nim cca 2 letou zkusenost a kamarad ho ma asi 4tym rokem(trosku jiny, asi starsi model). Znovu bych si ho nekoupil – zas o tolik levnejsi nez treba Shimano Baitruner neni a ma par nevyhod.. Obcas leze vlasec pod civku(kdyz neni uplne plna, jde to). U toho 4 roky stareho kousku se uz nejakou dobu prejevuje vrzani a ne uplne plynuly chod – pravda ze zadna velka udrzba neprobiha, ale mam stejne stary navijaky jinych vyrobcu, take bez udrzby, a problemy se u nich enprojevuji.

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 ve 23:57 ® kerob
kerob

mafus> dekuju :-) :-)

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 ve 20:40 ® mafus

Zkušenosti mám asi takové: Používám je druhou sezonu a jsem s nimi spokojen. Chytám převářně na řece. Jediné co jim můžu vytknout je to, že se občas dostane vlsec pod civku.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 v 15:05 ® kerob
kerob

to je on

reagovat
foto/forum/2010/th-img15471.jpg