Chytej.cz

Tradice necteno

8.11.2010 | andy5695 | 5.998 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 9. listopadu 2010 v 19:24 ® andy5695 reakce na …

Márty> proč by tě někdo kamenoval? Vždyť chytat ryby a nebrat je je stejný, jako vykrmit prase a pak ho nechat zdechnout. Určitě ani jeden z nás nepatříme mezi ty, by při každá docházce chytli. Já třeba osobně mám za rok tak třicet docházek a tři ryby.

reagovat
Úterý 9. listopadu 2010 v 19:24 ® Márty
Márty

ještě sem si vzpomněl že jsme si s taťkou „založili“ tradici (nevím jestli to tak dělá ještě někdo) na štědrý den při čekání na večer si zajdeme na vláčku ale to samozřejmě ryby pouštíme

reagovat
Úterý 9. listopadu 2010 v 19:16 ® andy5695

No, tak už se nám to začíná hromadit. Petrův zdar, první ryba se pouští, 31.12. poslední vycházka k vodě (nevím jestli to do tradic patří, ale znám dost rybářů,kteří to tak dělají). Tak třeba se toho tady objeví víc.

reagovat
Úterý 9. listopadu 2010 v 18:44 ® Márty
Márty

tradice no třeba my první rybu v sezóně vždycky pouštíme… (ted budu „ukamenovaný“ za to že ryby beru ale co už:-D )

reagovat
Úterý 9. listopadu 2010 v 10:02 ® tucnak11
tucnak11

My mame s kamošemi svoje tradyce,ja mu řeknu nazdar vole a on odpovi nazdar demente:-D a nebo nazdar dětku a ja nazdar cucaku:-D vřdycky bylo Petru zdar:-) inne neznam.

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:34 ® Libor reakce na …
Libor

andy5695> ahoj, projdi si tohle forum, něco tam je.. http://www.chytej.cz/…arska-mluva/

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:20 ® andy5695

Mě jde hlavně o to, abych neumřel úpně blbej.

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:19 ® tomashr

Vím o dost tradicích kolem rybářství v profesionální podobě – rybníkáři na Třeboňsku atd. Ale pokud to myslíš na sportovní rybařinu, tak tam mě toho tolik nenapadá (přirozeně místo lovu zdar máš Petrův zdar, ale to je asi jasné).

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:10 ® Robur
Robur

podívej, má kníže rybníky? Má. Tak o tom, hm, chr, hm, ch, hr, musí něco, hr, vr, vědět.

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

Robur> :-)) :-)) ty si vul :-)) Mohl jsi tam i desatero ze snemovny.

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:54 ® andy5695 reakce na …

To beru,ale určitě toho musí existovat víc.Vždyť rybaření je nejstarší způsob lovu, alespoň podle toho,co jsem vyčetl.

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:51 ® Robur
Robur

http://www.top09.cz/…-a-principy/

reagovat
Pondělí 8. listopadu 2010 v 19:09 @ pepČA

Zlom Prut!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1