Vyhledávání
Tradice
8.11.2010 | andy5695 | 5.998 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. listopadu 2010 v 19:24 ® andy5695 reakce na …
-
Márty> proč by tě někdo kamenoval? Vždyť chytat ryby a nebrat je je stejný, jako vykrmit prase a pak ho nechat zdechnout. Určitě ani jeden z nás nepatříme mezi ty, by při každá docházce chytli. Já třeba osobně mám za rok tak třicet docházek a tři ryby.
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:24 ® Márty
-
ještě sem si vzpomněl že jsme si s taťkou „založili“ tradici (nevím jestli to tak dělá ještě někdo) na štědrý den při čekání na večer si zajdeme na vláčku ale to samozřejmě ryby pouštíme
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:16 ® andy5695
-
No, tak už se nám to začíná hromadit. Petrův zdar, první ryba se pouští, 31.12. poslední vycházka k vodě (nevím jestli to do tradic patří, ale znám dost rybářů,kteří to tak dělají). Tak třeba se toho tady objeví víc.
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 18:44 ® Márty
-
tradice no třeba my první rybu v sezóně vždycky pouštíme… (ted budu „ukamenovaný“ za to že ryby beru ale co už
reagovat)
- Úterý 9. listopadu 2010 v 10:02 ® tucnak11
-
My mame s kamošemi svoje tradyce,ja mu řeknu nazdar vole a on odpovi nazdar demente
reagovata nebo nazdar dětku a ja nazdar cucaku
vřdycky bylo Petru zdar
inne neznam.
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:34 ® Libor reakce na …
-
andy5695> ahoj, projdi si tohle forum, něco tam je.. http://www.chytej.cz/…arska-mluva/
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:20 ® andy5695
-
Mě jde hlavně o to, abych neumřel úpně blbej.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:19 ® tomashr
-
Vím o dost tradicích kolem rybářství v profesionální podobě – rybníkáři na Třeboňsku atd. Ale pokud to myslíš na sportovní rybařinu, tak tam mě toho tolik nenapadá (přirozeně místo lovu zdar máš Petrův zdar, ale to je asi jasné).
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:10 ® Robur
-
podívej, má kníže rybníky? Má. Tak o tom, hm, chr, hm, ch, hr, musí něco, hr, vr, vědět.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:06 ® Piranha reakce na …
-
Robur>
reagovatty si vul
Mohl jsi tam i desatero ze snemovny.
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:54 ® andy5695 reakce na …
-
To beru,ale určitě toho musí existovat víc.Vždyť rybaření je nejstarší způsob lovu, alespoň podle toho,co jsem vyčetl.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:51 ® Robur
-
http://www.top09.cz/…-a-principy/
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 v 19:09 @ pepČA
-
Zlom Prut!
reagovat