Vyhledávání
Závodní přívlač
6.11.2010 | Stanik | 18.457 zobrazení | 125 odpovědí
Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 22:49 ® ladamaj reakce na …
-
dam>moc děkuji hned jdu nato moc děkuji.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 22:36 ® dam reakce na …
-
ladamaj> dnes je na trhnu pár pěkných dvd a i netu, třeba http://www.rybarskecentrum.sk/…golsko-2008/
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:43 ® ladamaj reakce na …
-
dam>tak to je paráda,já měl koupenu kazetu o tajmenech z Mong. no co nechceš puč a více jsem ji nesehnal.Něco našel kluk na youtube ale není to ono.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:34 ® dam reakce na …
-
ladamaj> jj, i tajmeny
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 11:17 ® skwor reakce na …
-
Tomik> Asi jsem pořád ULkář
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 10:40 ® Tomik reakce na …
-
skwor> SSR14 je máčka malá, na to mi lítaj 5O cm kudly…:)
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 10:35 ® skwor reakce na …
-
Tomik> A očividně to funguje
reagovatPěkný. Já se zasekl na SSR 14, nic větší zatím neplánuju.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 0:15 ® ladamaj reakce na …
-
dam>v tom Mongolsku chytáš i tajmeny!
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 0:13 ® ladamaj reakce na …
-
Tomik>takové nástrahy vlastním také a 1 tu mám ještě dělanou a ta má okolo 30cm používám hlavně při sumcařině,štiku jsem dostal vždy převážně na menší nástrahu.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 23:38 ® dam reakce na …
-
Stanik> už dva roky plním krabice, házel jsem hlavně v Mong., u nás méně, ale jo, zase mě to chytlo
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 23:33 ® Tomik
-
stanik, dam> jojo velky nastrahy jsou fajn..:) Na obrázku je 18 cm a objednané mám 22 a 28 cm..:)
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 22:44 ® Stanik
-
dam: jo, občas se to opravdu vyplatí.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 22:37 ® dam reakce na …
-
Stanik> letos jsem hodně zvětšil a příští rok ještě víc…radši se vyblbnu s pořádným wobem nebo gumyfišem…
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 22:24 ® Stanik
-
dam: s tím cajkem máš pravdu, ale člověk si občas musí udělat něčím pěkným radost. A ohledně těch nástrah s tebou souhlasím, občas u sebe pozoruju takovou tendenci chytat na nástrahy velikosti 000000000 a ve finále je to kontraproduktivní. Tak jsem se to letos snažil alespoň trochu napravit sumcovláčkou s 13 X-rapem a má to něco do sebe
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 21:57 ® ladamaj reakce na …
-
dam>také si bere hostovačku na PR vCHomutově bez problémů.Přestup chtěli ohledně závodění takže mu 2× už nedal nikdo správu že se závody konaj.Já osobně jsem mohl závodit kde koliv aniž by mě někdo omezoval.V lednu jedu na schůzi tak to tam s klukama proberu no a stavím se u Martina Peciny.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 20:56 ® dam reakce na …
-
ladamaj> proč přestupovat z MO? Hostování je zcela běžná záležitost…
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 19:59 ® ladamaj reakce na …
-
Tomik>dík za tip,jinač kde je ten váš závodní team já sem z CHomutovska syn chytal za sever a chtěj aby přestoupil právě z MO kde má vůči mé aktivitě pevné zázemí takže přejít nehodlá je to i muškař takže pojedu na Mělník k Martinu Pecinovi už jsme se delší dobu neviděli ale Martin mě zná ještě z dob kdy sem závodil.tak to nějak skloubíme no ještě nevím jak vše bude ohledně té střední školy tu bude dělat v Berouně takže mě není jasno jak to bude vše zvládat.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 19:14 ® Tomik reakce na …
-
ladamaj> Zrovna tu Ticu už bych si znova nekoupil…koukni na ty ecusimy.....
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 18:47 ® ladamaj reakce na …
-
Tomik>ticu znám mám ji na kaprařinu a na vláčku jsem na ní už pokukoval,S prutů pezon znám supr proutek.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 18:42 ® ladamaj reakce na …
-
dam>je mě to jasné když sem závodil tak takoví sortiment nebyl.Dnes je spousta zboží ale z převážné většiny ti každý nacpe to nejdražší.To na jedněch závodech sem měl možnost poznat maníka který synotoru nabízel prut za 8.000 také jsem mu řek svůj názor,Rotačky 0000 sem kupoval za 40/ks smáčky sem ani nebral.Vím moc dobře že není vše ve víbavě no nato že začíná neskončily jako družstvo nejhůř špatné je že sním nemohu chodit já vláčím jedině ze člunu rovněž i tak muším.Jinak některé závodníky jsem měl možnost poznat a spousty znám.Jinak ty značky cajku které zde padli tak ani neznám ale promne dobrá informace no budeme vidět teď jde na střední školu tak nevím co bude jinak dík za info.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:45 ® Tomik reakce na …
-
dam>
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:40 ® dam reakce na …
-
Tomik> však víš, kolik jsem jich měl…slouží dál
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:40 ® dam reakce na …
-
Stanik> mě jsem tu čest jezdit s těmi nej závodníky a myslím si, že skoro nikdo neměl nic extra. Tiki je dvojnásobný mistr světa a odchytal to s Pezonem a jetým Zauberem, jeho brácha na tom je podobně, Čepelky taky. Stejně i třeba Radim Křepelka anebo Milda Rozsypal nevynikali žádným super vybavením. Dokázali si však kvalitně připravit nástrahy a zapojit hlavu ve správný čas…takže to není o navi za 15 a prutu za 10…i když samozřejmě dokáží velmi pomoci. Mám však pocit, že čím víc závodníci zjemnili, tak přestávají šlapat na špičku
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:00 ® kubas reakce na …
-
Tomik> Taky to tak mám
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 16:25 ® Tomik reakce na …
-
kubas> To samozřejmě ne, ale dva roky většinou vydrží, pak se z ních stávají navijáky na plavačku..:))
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 16:14 ® kubas reakce na …
-
Tomik> Siria(momentálně Ecusima) jsou navijáky, který nemají ve své cenové relaci konkurenci, sám mám dvě a další Ecusima je na cestě, ale nejsou to navijáky s kterýma odvláčíš 4 roky v kuse bez známek opotřebení, to ani po nich za ty peníze nemůžeš chtít
reagovat…
- Středa 28. prosince 2011 v 15:35 ® Tomik reakce na …
-
ladamaj> No vidiš a já mám dvě siria oboje navijáky pod 1000, pak jednoho bazarovyho stradica a jednu ticu…všechny navijaky do 5000 s rezervou..
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 15:32 ® Stanik
-
S kvalitním (většinou drahým) cajkem je radost chytat ale jak píše Tomík a Dam, prut ani naviják výsledek nedělá. Rozhodují ruce, hlava a nástraha. Důkazem jsou nejmenovaní bratři kteří většinou chytají s prutem za litra a navijákem ze 900 a už deset let patří mezi českou špičku.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 13:52 ® ladamaj
-
Tomik> tak koupím levnej naviják levnej prut a kolik to vydrží syn má prut od fyrmy Quantum hyper cast 2–7g a naviják Daiwa Emblem S a jenom ten naviják stojí cca kolem 5000Kč.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 13:31 ® dam
-
ladamaj> částečně to chápu, ale Tomíkův názor mi příjde logičtější. Pokud chci vyžít celou sezónu, tak neuvalím hned v počátku balík za pruty a navijáky…ty opravdu ten výsledek nedělají
reagovat