Chytej.cz

Závodní přívlač

6.11.2010 | Stanik | 18.457 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 28. prosince 2011 ve 13:29 ® dam reakce na …
dam

Stanik> no to mi ani nepřipomínej…ale kluci zlomili ještě dražší… No trochu jsi narostl, byla to dobrá parta, bavilo mě s ní jezdit po těch akcích…

reagovat
Středa 28. prosince 2011 ve 12:29 ® Tomik reakce na …
Tomik

ladamaj> Proti gustu…

reagovat
Středa 28. prosince 2011 ve 12:17 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Tomik>Když už mám něco takového investovat tak kupuji kvalitu.

reagovat
Středa 28. prosince 2011 v 11:56 ® Tomik reakce na …
Tomik

ladamaj> Naviják za bůra? Tak takovej nemám ani jeden, většinou to jsou kousky kolem 1–2.000 Kč. Neřikam, že bych takovej naviják něchtěl, ale rozhodně není nutností. Co se týče prutů je to stejné, seženeš super prut za 1000 max za 2000. Tím nechci říct, že nářádí nehraje roli, ale většinou je to stejně jenom v rukou a nástraze…;-)

reagovat
Středa 28. prosince 2011 v 7:30 ® Stanik
Stanik

dam: jo to jsem byl opravdu ještě takovej malej smrad. Ale moc rád na to vzpomínám, a nejen já ale i ostatní kluci co se těchto akcí účastnili. A vůbec nejlepší akce byly národní kola Zlaté udice. Doteď si živě vzpomínám jak jsme zlomili ten mušák za osmičku:-)

reagovat
Středa 28. prosince 2011 v 1:17 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

dam>nepletu disciplíny původně sem ho vybavil na plavačku tu jsem také dělal no a nakonec se nechal zlákat na UL která byla původně myšlena pro mě ale to bohužel nejde.Takže ho vibavuji na UL už se zůčastnil ale nic levného to zrovna není nakonec víš sám co vše stojí okolo vláčení.Nekupuji žádné šmejdy takže naviják 5.000 prut 2.000 ceny sou přibližné raději to ani nepočítám.V té plavačce bych byl uplně někde jinde dělám spoustu věcí ale na UL se toho moc nenadělá.Jinak 1.500 bych ještě skous i když sme zviklí spát v autě nebo bivaku protože vozím sebou psi takže jde o spoustu faktorů.Jinak již závodil a chytá 11let takže ví mnoho.no ty finance sou dost našponované a otom mě nikdo nepřesvědčí už sem sním sjezdil spoustu tak vím na kolik to asi tak přijde.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 23:12 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> http://www.rybsvaz.cz/?…

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 23:12 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> lepší jsou stránky www.rybsvaz.cz

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:52 ®  reakce na …

hraji> Koukám na Územní svaz,něco málo tam je.Někdy to pročtu,ale nějak se do toho neženu.Teď je spíč čas na výrobu různých „potřebností“ :-) .Ale děkuju

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:27 ® dam reakce na …
dam

Stanik> Stando, bohužel, Mongolsko je o penězích, to říkám předem… Jinak jsme nedávno se Škerdou vzpomínali na dávné časy a musím říci, že to byla sranda, když jste k nám jezdili na pohár v RT a jezdilo se na tábory:-) Trochu jsi z toho vyrostlpivo

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:22 ® Stanik
Stanik

dam: A to jsem se ještě pěkně zapotil aby to dávalo smysl :-) Ta fotka z PFka je fakt krásná, taky bych se rád někdy podíval do Mongolska, ta příroda tam musí být nádherná.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:19 ® kubas reakce na …
kubas

mannice> Zatím né :-)

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:15 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> podívej se na stránky ČRS do sekce mládež a sport

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:10 ® dam reakce na …
dam

Stanik> byl jsi rychlejší:-D

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:09 ® dam
dam

Ahoj pánové, myslím si, že otázka této debaty byla myšlena trochu jinak. Forest, Staník, Tomík i Hraji na ni odpovídají. Ovšem Ladamaji, ty to bereš trochu moc tendenčně a motáš několik disciplín dohromady. Prvotní věcí je zájem jednotlivce nebo celé skupiny, a to hlavně do jednotlivých disciplín. Pokud někdo chce závodit, tak to snad nikdy není člověk, který včera začal chodit k vodě. To znamená, že už má určité vybavení, zázemí a zkušenosti a hlavně ví, co si může dovolit a jak vysoko mířit. Každý rybář má přeci nějaké vybavení, každý neustále šetří a utrácí za nástrahy, navijáky pruty atd. Je jedno jestli je muškař, vláčkař, plavačkář, feederař nebo kaprař… Pokud chce jít do závodů, tak ho to určitě něco bude stát. Ovšem kromě zaplacení startovného a známky je to pro všechny úplně stejné, jestli jedou na závody nebo na víkend rybařit volně. Vše něco stojí. Já tvrdím, že nemusí stát víc. Je to přece na každém. Pokud mu ovšem nejde o mety nejvyšší. Ty stojí určitě více. Ale to je stejné pro všechny sporty, i nerybářské… Nicméně znám pár reprezentantů, kteří mají na krku jednu krabičku a odchytají soutěž na dvě nástrahy… Nebudu rozmazávat náklady jiných disciplín než přívlače…tudíž náklad 1500 je absolutně v pohodě na celý víkend. Ty víkendy jsou 3. To je 4500. Nebudu už počítat nic jiného, to je totiž běžné doplňování výbavy během sezóny. Pokud někdo kouří krabku denně, tak vyhodí cca 2000, což je 24000 ročně…možná blbost, ale hned je na velice slušnou rybařinu… Nechci rozvádět životní a sociální situaci nikoho z nás, ale na každou rybařinu se dá ušetřit, a to i na tu závodní…

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 22:03 ® Stanik
Stanik

Z diskuze začínám mít pocit že ladamaj míchá jablka a hrušky dohromady, ale to jaksi nejde. Myslím že mám celkem reálný náhled na to kolik může stát závodní přívlač(dělám nyní) i plavaná (věnoval jsem se jí cca 7 let – do roku 2002). Pokud počítš že nemáš žádné vybavení ani nástrahy a pořizuješ komplet všechno, tak to je trochu jiná částka než uvádíme mi za jeden víkednový výjezd. Ale většinou už každý pár let chytá a nějakou zásobu nástrah a vybavení má, tak to jen nějak doplňuje a to rozhodně vystojí 30000Kč. Jinak jsem ženatý, bezdětný, pracující s hypotékou a moje mzda nedosahuje ani průměrného platu v ČR a i tak si tu přívlač mohu dovolit, jen se musím uskromnit jinde.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:58 ®  reakce na …

hraji> Já si z toho dělám spíš srandu,nepotřebuju si nic dokazovat.Ale nějakou tu divizi bych i docela rád zkusil.Najdu někde,nějaký seznam závodů? Tam může přijít závodit kdokoliv?

chose120> By sis moc nenahrabal :-))

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:48 ® chose120 reakce na …
chose120

mannice>Ja bych te naucil chytat za jednu vychazku za 5 korun.Pokud budes chtit do tech taju te muzu zasvetit!!:-)

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:47 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> já to také nepopírám, ale přirozený talent je potřeba nejprve odhalit, poté vybrousit, to bez toho, abys to zkusil třeba v nějaké divizi, nepůjde

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:40 ®  reakce na …

hraji> Nepopírám,ale ten přirozený talent ve mě třeba dřímá :-)) .

kubas> Ty taky jezdíš závodně vláčet ?

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:31 ® kubas reakce na …
kubas

mannice> Tak ta prvotní „injekce“ je hlavně o financích (pruty, navijáky, nástrahy). Pak jak už máš ten základ, tak samozřejmě musíš neustále něco dokupovat, ale už to není tak markantní, jako na začátku.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:15 ® hraji
hraji

mannice> ne jen čistě o financích, ale taky o nich, bez nich to rozhodně nejde ani kdybys chytal jako osprey.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:14 ® hraji
hraji

jersey> dneska se již na členství v konkrétní organizaci moc nehledí, v našem družstvu jsme minimálně ze čtyř různých MO, navíc z ČRS i MRS. Co se týče nákladů na závody. U nás je to trošku horší (plavaná). Jeden závodní víkend včetně tréninku může stát klidně i 4000 a víc. Podle typu vody a použité nástrahy a návnady, vzdálenosti a zajištěného ubytování.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:11 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

jersey> OK

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:07 ® 

Závody jsou hlavně o financího jo? Tak v tom případě se hlásim do družstva :-)) .

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 21:03 ® jersey reakce na …
jersey

ladamaj : tak to bych kecal. Osobně si myslím, že to je nesmysl, protože pořád je to ČRS, ale tohle budou vědět kluci jako Hraji apd. Ti to mají zmáklý.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 20:42 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

jersey>1.500 ne­považuji za reálné už ze své pozice,skrátka cena neůměrná.ještě se zeptám tvrdí že pokud závodí musí být v MO na Severu jeho MO je na středočeském už se ohledně toho jednal a každej řek nesmysl neboď ho nikdo nesponzoruje dík za radu.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 20:01 ® jersey reakce na …
jersey

ladamaj : ale řeč byla o tom, jestli lze za 1500,– takový víkend absolvovat. Ne o tom, jestli je 1500,– hodně, nebo málo. To je diskuze na dlouho a hlavně někde úplně jinde.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 v 18:02 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

jersey>jasně ale synátor začíná v UL původně měl jet plavačku.Víkend za 1.500 je realný možná tak pro někoho kdo má měsíčně příjem 20.000 čistého a dál nic neplatí.Já mám důchod poloviční a nepočítám co vše musím poplatit zadarmo mě nikdo nic nedá krom kamarádů jako Ivo Sláma a další.Jinak kvalitní smáček 5kč kolik jich potřebuješ jenom pár omyl pánové počítejte vše co dnes stojí né co to stálo dříve.Koukám že provás 1.500 nic není tak ho vemte sebou a pak se bude kalkulovat kolik to stojí nebo stálo bohužel taková je realita.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 v 17:42 ® jersey
jersey

Tomík a Forest :To myslím sedí.....

Ladamaj : Já teda nevím, ale přece si nekupuješ na každý závody nový nástrahy, ne? Mám doma cca nějakých 200 woblerů a mám je už léta. Mám v nich spoustu peněz a i když tak 1–2 za sezonu urvu, není to snad tak finančně náročný. Smáčky, twistry a podobnou gumovou havěť koupíš za pár korun. Ať počítám jak chci. tak si myslím, že víkend za 1500,– je zcela reálný…

reagovat