Vyhledávání
Závodní přívlač
6.11.2010 | Stanik | 18.459 zobrazení | 125 odpovědí
Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. prosince 2011 v 15:48 ® ladamaj reakce na …
-
Stanik>dal sem na závodění přednost synátoru a vím co to vše obnáší za 1500 pojedeš tak na kole né autem otom se nebudu přít já vše platím z důchodu nevím z čeho to platíš ty 1-rotačku za cca 40kč a jedna ti nestačí vobler 1–120 i víc rovněž jeden nestačí a takhle mužem počítat dokola.Já osobně když bych jezdil na mistrovství tak mě to přijde někde okolo 30.000 do zahraničí a to teď nevím jak jsou hendicepovaní sportovci sponzorováni chytal bych plavačku a nato můj důchod nestačí.Bohužel je v še o penězích a to nikdo nezmění.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 15:03 ® Stanik
-
Musím souhlasit s Tomíkem a Forestem že náklady na závody nejsou až tak vysoké. Myslím že ten odhad cca 1500 Kč na víkend je celkem reálný. Hodně z toho dělají náklady na cestu a ubytování ale to si každý může zařídit podle svých požadavků a možností.
ladamaj: tu částku co jsi tady psal by odpovídá tak ceně plavačkových závodů (doprava, ubytování, nástrahy a návnady, jídlo a chlast), rozhodně né přívlačových, tedy pokud za víkend neutrhneš 10 woblerů za 300.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 ve 12:48 ® ladamaj
-
Forest>jo to stebou souhlasím defakto ve všem ale některé částky určitě nesouhlasí např.doprava 100,levné nástrahy atd. dnes je vše o penězích ať jde o jakou koliv rybolovnou techniku.Také je pravda že to musí každý zvážit sám jestli se prezentovat nebo né.Teď si vem kde všude se závody konaj no sranda to dnes není vím očem mluvím jinak bych nepsal žádný komentář a pokud závodíštak to nakonec znáš co to vše obnáší.Já sem v invalidním důchodu a starám se o 16 let syna sem sám již rok a věř tomu že to co já dělám bys asi nechtěl ani ze srandy někdy ani nestíhám a mám toho plné kecky ale to sem tahat nehodlám jinak.OK
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 10:41 ® Forest reakce na …
-
Ne jsem řadový zaměstnanec jedná nejmenované firmy na Moravě, mám ženu a 2 malé děti, ale nechlastám, nekouřím, nehoním se za mamonem dalších aktivit a své uspořené penízky vrážím do rybařiny Jsem přžesvědčený, že každý průměrný kaprař lovící na boilies utratí za sezonu min.3× tolik co já . Člověk se musí trochu snažit , hledat a né koupit to první co uvidí, popř.i hand made in home
reagovat. A když jezdíš na ryby normálně tak s sebou taky bereš psy a cestu si zaplatíš ne? Závodní přívlač má i výhodu, že se podíváš na místa , kde by jsi normálně nechytal. Např. letos bylo mistrovství republiky na Hracholuskách a neměl j sem z toho zrovna dobrej pocit jet přes celou republiku a chytat na neznámém stojáku, ale byl jsem opravdu mile překvapen.Super chytačka. Nikdy jsem nepsal, že je to levná záležitost, jen že je to levnější než feeder a plavka. Jen jsem chtěl osvětlit rybářské veřejnosti, která koketuje s myšlenkou o závodní přívlači , co to tak asi stojí. Aby nebyli jen zastrašování informacemi, že je to jen o penězích. Bo pak už můžou zabalit i samotnou rybařinu, kvůli penězům a můžou sedět doma a jen si o tom číst na netu, ale bacha i ten stojí peníze, takže všechno je vlastně o penězích a jsme zase na začátku, jde jen o to kdo je kolik ochoten investovat!
- Úterý 27. prosince 2011 v 9:53 ® Tomik
-
Opravdu to o penězích není. Jsem student a zvládám chytat ligu už třetím rokem. Chce to občas nějakou brigádku, našetřit přes svátky a narozeniny a jde to. Ta cena 4 – 5,000 je přemrštěná jak prase. Víkendový závod s ubytovanim, stravou (Hromada piva k tomu) a vším ostatním se vlezu do 1500 v pohodě.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 ve 3:44 ® ladamaj
-
Forest>kalkulace slušná doprava,mám 2 psy,několik víjezdů,tréning a spousta dalšího a ještě prosímtě kde kupuješ tak levné nástrahy na UL.Mužeš kalkulovat jak chceš tak na 1 chytání cca 4–5.000 zaleží kde se závod koná.Sem důchodce další třeba študáci pořád myslíš že jde o levnou záležitost jedině že podnikáš stakovíma přicházím do kontaktu hodně často tam se pak mužem bavit uplně o něčem jiném.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 0:40 ® Forest reakce na …
-
Pánové promiňte, že vstupuji do této debaty, ale rád bych osvětlil pojem „že závody jsou jen o financích“. Tak možná trocha nudných čísel, ale pravdivých, tak aspoon budete vědět do čeho jdete.1.známka závodníka 200 Kč 2.startovné za tým a celou ligu (3 víkendové závody) 1800 Kč ( tj.300 Kč na chlapa a víkend) 3. ubytování, strava, benzín na víkend záleží dle lokality a vkusu každého sudruha cca.100 Kč. 4. povolenka na určitý kraj ( tahle položka nám přibyla díky laskavostem některých organizací a závodníku z JM, bohužel to tak je a nyní je to už celorepubliková záležitost)-cena dle kraje a délky platnosti 5.výbava, nástrahy atd. pokud chytáte na Ul přívlač tak v podtsaě nebudet mít až tak velké náklady navíc. Pohárové závody mají startovné zvlášť. Takže to je tak asi všechno. Není to málo, to uznávám, ale oproti plavce, feedru je to nesrovnatelně méně. Teď už záleží jen a jen na vás zda jste ochotni tyhle peníze do tohoto sportu investovat. Věřte že jen o financích to není, drahý prut, naviják nebo wobler Vám rybu nechytí, ale můžete se naučit jak ryby chytat lépe a co děláte špatně. Kdyby měl někdo dotazy, jsme tady a čekám na Vás! A zakončím to stylově Líbá Forest Gump
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 v 18:26 ® ladamaj
-
chlapi určitě sváma souhlasí že veškeré závody jsou o financích.Sám semjezdil tak vím očem je řeč mužu jezdit dál a to na mistroství světa jeden víjezd 30.000 řeč je o tom jet do zahraničí unás to přijde oněco levněji ale stejně bych to neukočíroval takže chytám pro radost občas si něco vezmu ale jinak sem rovněž chyť a pusť.Dnes financuji na závody syna a mám co dělat hodně ho podporují moji známí jinak by asi také skončil no je mladej tak sem mu dal přednost no a jezdím sním a sem spokojen.Teď se chystám za Martinem Pecinou muškaři asi ví o koho jde ten sponzoroval spousty závodů na které jsem jezdil supr přítel.Synátor vlastní 2 poháry no a 1 si podělal sám svou hloupostí no člověk se pořád učí.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 v 17:25 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
ladamaj> noo tak tak
reagovatčo už
newadí aj tak budem chytať ryby pre zábavu a CHYŤ A PUSŤ
- Pondělí 26. prosince 2011 v 17:08 ® Tomik reakce na …
-
ladamaj> Určitě hrajou finance roli, ale že by to bylo jenom o financích rozhodně neni pravda…Aspon teda co se vláčky týče…
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 v 16:54 ® ladamaj reakce na …
-
TOMMY CATFISH>dnes už jsou veškeré závody opravdu jen o financích.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 ve 14:33 ® ladamaj
-
Stanik>Závodní přívlač je fakt o financích přesto mě písni na e-mail.
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 ve 13:02 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
jigovka> ja by som tiež chcel chytať závodne na prívlač ale je to pre mňa finančne náročné
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 20:11 ® jigovka
-
sakra chlape rád bych se přidal přívlač fakt žeru,ale bojim se,že bych to časově a hlavně finančně nezvlád,kde se scházíte
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 15:04 ® Udo
-
Jsme zkrátka pašáci, nekazíme legraci. Pivo, fernet,víno za chvíli máme nakoupíno.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 3:20 ®
-
→ a když ryby nechytá, v hospodě si potyká.
reagovat - Středa 17. listopadu 2010 v 17:36 ® Márty
-
" Náš závodní tým, to je samý šprým. Chytá, chlastá, nemá chybu –litr vodky, jednu rybu.Tasí rybu jednu druhou to je jim vždy velkou vzpruhou."
reagovat - Středa 17. listopadu 2010 v 1:07 ® Jak.novi reakce na …
-
džigit> Hlavně odrovnanýma zádama.
reagovat - Středa 17. listopadu 2010 v 1:07 ® Jak.novi reakce na …
-
KORNJD> Tvůj dodatek se nějak nerýmuje.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:27 ® KORNJD
-
osprey> Lestli se doho můžu vložit- Náš závodní tým, to je samý šprým. Chytá, chlastá, nemá chybu –litr vodky, jednu rybu. Brodí,vláčí,podebírá rozhodčí měřit nestíhá.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:43 ® osprey reakce na …
-
Udo> Náš závodní tým, to je samý šprým. Chytá, chlastá, nemá chybu –
- litr vodky, jednu rybu.
A jsi na řadě
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 v 17:15 ® džigit reakce na …
-
osprey> Vláčím rád a je to na mně doufám znát!
reagovatmistr promine…
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 13:05 ® Udo
-
Tak dobře, nebudu jen kibicovat, ale i pomůžu- Zkuste pokračovat :
Náš závodní tým, to je samý šprým …
reagovat - Neděle 14. listopadu 2010 ve 20:32 ® osprey
-
Pánové, já když to tady vidím a čtu, tak je zcela evidentní, že je třeba zavést na srazech hudební produkci včetně autorské tvorby. Už se těším na hity jako Pochod opilých chytejáků, Když jsem já vláčel to první léto a podobně.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2010 v 18:19 ® KORNJD reakce na …
-
džigit> Heja heja do Pomeja!!:)
reagovat - Sobota 13. listopadu 2010 ve 21:30 ® džigit reakce na …
-
osprey> heja heja už tady pěje jedna slepice z Trojanovic
reagovat - Sobota 13. listopadu 2010 v 19:03 ® osprey reakce na …
-
Udo> Myslíš místo psaní a fotek?
Něco ve stylu: My jsme mladí vláčkaři, heja heja hoj?
reagovat - Pátek 12. listopadu 2010 ve 21:23 ® Udo
-
Chlapi vemte rozum do hrsti,chce to nějakou písničku a nebo básničku …
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 10:04 ® tucnak11
-
Ja jisem hvilku byl, je to naročne jak na čas tak finance jen to byla 1 liga,vzdal jisem to.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:05 ® Alfons
-
Je to fakt našlápnutý team. Zasílám foto od móře – zastihnul jsem jednoho z Lipanů při tréninku.
reagovat