Chytej.cz

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | 18.457 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:28 ® -tom- reakce na …

důležitý jsou obrázky, lidi jsou líný číst :-D

reagovat
Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:56 ® Robur
Robur

důležitý je text, obrázky si nech do leporela:-D

reagovat
Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:40 ® osprey reakce na …
osprey

Stanik> Můžu ti v tom být nápomocen. Navíc to nemusí být bůhvíjaké literární dílo. Důležitých je těch pár fotek.

A pokud máš odvahu a chuť veřejně závodit, tak napsat něco sem není o nic těžší:-)

reagovat
Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:16 ® Stanik reakce na …
Stanik

Díky za reakci a zajímavý nápad. Udělat to touhle formou mě opravdu nenapadlo, asi máš pravdu že by to zaujalo a oslovilo více lidí. Bohužel/naštěstí mi nějak chybí chuť a odvaha se zde veřejně exhibovat, nicméně tě alespoň částečně poslechnu a něco tu o nás napíšu, aby si lidi mohli udělat představu o tom co jsme zač.

reagovat
Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:36 ® osprey
osprey

Já si myslím, že bys mohl ten fungující tým představit formou čtenářského článku. Pár fotek, povídání, kdo je kdo, něco o tom, jak se vám daří a bude to daleko větší prezentace týmu i větší šance, že se najde někdo ochotný se k vám přidat.

Já to nebudu, tvrdě své závodnické sklony potlačuju – tím spíš, že jsem na dvou srandamačích s přáteli zjistil, že je potenciálně mám.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1