Vyhledávání
Závodní přívlač
6.11.2010 | Stanik | 18.453 zobrazení | 125 odpovědí
Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 31. prosince 2011 ve 20:26 ® dam reakce na …
-
osprey> tak já toho najezdil celkem dost a chytal hodně různých vod, ale zase jsem se vrátil na svou domácí vodu a byl jsem mile překvapen…pokud to kormouši nevyžerou, tak třeba bude příští rok i co fotit…tedy pokud to chytím
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:24 ® osprey reakce na …
-
dam> Já myslím, že se do reálu vrátíš snadno. U mě si zase vem, že jsem dvacet let chytal na pár kilometrech řeky, takže si teď díky autu taky rozšiřuju obzory. Je spousta revírů, kde na tu vodu čumím jak péro z gauče a ani nevím, co bych tam měl chytat. Ale lepší se to.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 17:31 ® dam reakce na …
-
osprey> myslel jsem to s nadsázkou. Ale někdy ti závidím, že ses do toho nikdy nepustil…mě se už dnes docela blbě vrací do reálu, ale tolik jsem toho zase nezapomněl, tedy snad
reagovatObčas si dávám i do třetí nohy
budu se těšit…
- Sobota 31. prosince 2011 v 17:30 ® dam reakce na …
-
hanis93> kvůli osahání novinek se tam jezdilo…dnes tam každý jede za slevami…bylo to klidnější, byl čas popovídat s starými známými…prostě bylo to jiné. Asi stárnu
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 14:45 ® hanis93 reakce na …
-
to je fakt kazdy rok jezdim do Brna na motocykl a kdyby z toho byla takova vetes farma jako rybarsky veletrh tak bych se tam asi taky uz neukazal, jenze ta vystava tak k tomu proste slouzi ty motorky jsou tam taky vystavene abys sis na ne sedl a vyzkousel, poptal se, u rybariny nerad kupuju neco na co sem si nesahl a neporovnal s obrazkem a bohuzel letak ci katalog vyrobce mi ktomu nestaci
reagovatnavic sama kaprarina a boilie vem to cert
samozrejme kazdeho gusto
- Sobota 31. prosince 2011 ve 13:50 ® osprey reakce na …
-
dam> Nejsem závodník. Byl jsem se na závodech podívat a neobstál bych. Já hledám ryby – konkrétní, jednotlivé a zajímavé. Jsem pomalý, naučený vybírat si místo a čas. Z pohledu závodů je to nepřínosné.
Odmítám chytat malé ryby, ale závodníkovi nezbývá než tuto činnost trénovat a být v ní dobrý.
Za podzim jsem například uvláčel čtyři tlouště, jeden byl maličký, další měli cca 45, 50 a 52 cm. S tímhle přístupem se závody nevyhrávají.
Taky třeba skoro vůbec nechytám na malé rotačky a to je pro závodníka jedna z klíčových dovedností.
Pokud si na toho panáka vzpomeneš, tak na můj účet nalejem dalšího do druhé nohy
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 8:43 ® dam reakce na …
-
hanis93> ty jsi to asi nezažil, ale dříve byl veletrh pouze jako výstava, bez prodeje…musím říci, že to bylo podstatně zajímavější, dnes je to vietnamská tržnice…od prodeje jsou tady obchody
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 23:44 ® ladamaj reakce na …
-
dam>naprosto stebou souhlasím.Norsko jsem chtěl jet také ale hlavně ohledně velryb nafotit natočit.Je jasné že bych určitě skusil pilkrovat ale jet za masem to bych neskousnul i když vím jak do Norska jezdí ale nic není nevičerpatelné a už takhle je odvoz ryb omezen.To Mog. je na tom 100× lépe rovněž Aljaška je spousty vod které jen tak nikdo nenavštíví až budeš mít ty CD tak dej vědět.Láďa
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 23:39 ® hanis93
-
a to je to co me mrzi protoze kdyz uz tam jedu pres pul republiky tak cekam velky vyber a slevy :/
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 23:06 ® dam reakce na …
-
hanis93> v klidu
reagovatv Brně by to mělo být jako dřív…tady jsou infa http://www.bvv.cz/…asene-firmy/ Mavep to asi skrečuje a Rapalu zastupuje Normark, ten jen vystavuje, nikdy neprodává…
- Pátek 30. prosince 2011 ve 22:52 ® hanis93 reakce na …
-
jezis sorry za tu hloupou otazku o uspesich nevedel jsem s kym mam tu cest
reagovatkdyz je rec o te vystave nevite nekdo jestli bude vystava v brne zase polovicni jako vloni a predloni nebo krize letos(2012
) brno mine, cili jestli to ma cenu tam za necim poradnym jet?? hrozne me totiz zklamalo ze salmo, pro me hlavne rapala nebo jine vetsi znacky tam nemeli nic moc zastoupeni.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 22:41 ® dam reakce na …
-
osprey> sorry, přejmenoval jsem tě, máš u mě panáka
reagovatna výstavě
- Pátek 30. prosince 2011 ve 22:40 ® dam reakce na …
-
hanis93> no nějaké ty úspěchy byly, možná i budou
reagovatOspray je propalovač
Ale na druhou stranu on je taky skoro závodník, zná toho určitě víc než já a myslím si, že když si uděláš čas a pročteš tady pár článků o lovu na přívlač, tak budeš dost v obraze…je zima, a to je nejlepší část roku na vzdělávání, hledání, ptaní se…až příjde období zkoušení, tak už musíš vědět, co chceš dělat a proč. Ty to budeš mít podobné i s hokejkou, taky musíš trénovat, abys byl na sezónu připravený…
Takže kdykoliv se ozvi, Chytej je plnej chytrých hlav
- Pátek 30. prosince 2011 ve 22:33 ® dam reakce na …
-
osprey> trenér nebo závodník, to máš jedno
reagovatale je potřeba aby mladí kluci převzali to převzali po nás a vnesli do toho nové směry…
- Pátek 30. prosince 2011 ve 22:14 ® osprey reakce na …
-
hanis93> Bavíš se s bývalým reprezentatem a reprezentačním trenérem
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:57 ® hanis93 reakce na …
-
diky moc pokusim se to nastudovat a pripadne to zkusit ja byl vzdycky soutezivej typ tak nevidim duvod porovnat svuj um s jinymi
reagovatjinak muzu se zeptat v cem soutezis?? pripadne nejake uspechy a tak?
- Pátek 30. prosince 2011 ve 21:23 ® dam reakce na …
-
hanis93> vlastně sis na něco už odpověděl. Ale jsou dvě možnosti, jak začít. Vlastně tři. Za prvé, můžeš chytat váš krajský přebor. Tam nepotřebuješ žádného parťáka a chytáš sám za sebe. Jen musíš mít registračku a známku. To je většinou o dvou závodech v jeden den, případně ve dvou dnech. Za druhé, můžeš se přihlásit do divize, kde v případě úspěchu postupují první 4 týmy do II.ligy skupiny B. K tomu už potřebujete být alespoň dva a třetí je náhradník. Za třetí, můžeš se domluvit s nějakým týmem, který tě vezme pod svá křídla. Většinou však hledají právě náhradníka, ale nemusí tomu tak být… Závody ligy probíhají 3.kolově. každé kolo je někde jinde. Závodí se celý víkend týmově. Tým jsou dva závodníci. Jeden vždy chytá a druhý dělá rozhodčího. Odpoledne se vymění. Nezdá se to, ale je to docela náročné, jsi na nohou minimálně dva dny od brzkého rána do pozdního večera… Ryby se loví podle toho, jaké se v dané lokalitě vyskytují. Většinou se hned měří, což je vlastně bodování… Je toho asi i víc, ale zkus i pročíst pořádání soutěží a celé řády. Hodně ti napoví. Zbytek rád vysvětlím…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 21:07 ® hanis93 reakce na …
-
diky za ochotu
reagovatzajimalo by me jak vubec takove zavody probihaji a vse kolem
koukal sem ze ta divize se chyta jednou rocne, ta 2.liga probiha ve 3. kolech- jestli jsem to teda dobre pochopil tak v te divizi za sezonu odchytas jenom jeden vikend?? to by se potom totiz dalo casove zkloubit i s tou letosni maturitou protoze driv jak v cervnu se asi stejne nezacina ze??
je toho moc sorry
tak jeste jedna- musel bych prihlasovat tym jak sem koukal minimalne o 3 osobach? nebo sem nekam prirazen ci snad chytam sam za sebe? predem diky za vycerpavajici odpoved
- Pátek 30. prosince 2011 ve 20:59 ® hanis93 reakce na …
- reagovat
- Pátek 30. prosince 2011 ve 20:09 ® dam reakce na …
-
hanis93> doporučím ti se obrátit na tvého zástupce na svazu, což je Standa Pernický. Kontakt bude na stránkách vašeho svazu. V každém případě je dobré si pročíst řády na www.rybsvaz.cz v oddělení přívlače. Zjistíš, že je tam určitá posloupnost. Začíná to divizí a končí extraligou. Divize a II.liga jsou soutěže týkající se tvého kraje a ještě VČ a JM. Takže to ježdění je v řádu 100km. Každý mladý závodník je vítán a určitě se zapoj, pokud máš zájem… Pokud by jsi něčemu nerozumněl, tak se mi klidně ozvi…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 16:40 ® hanis93
-
nevim no v mych 18 letech mam pocit ze jedine co mi nechybi je ta chut do zavodeni a vubec samotne privlace. finance a zejmena to cestovani je asi opravdu problem. hraju florbal v moravskoslezske lize a to cestovani je na tom asi nejhorsi a to se bavim o vzdalenistech do 100 km
reagovatneexistuje nahodou nejaka privlacova liga v ramci samostatneho moravskoslezskeho kraje seznam.cz totiz nic nehlasi
??
- Pátek 30. prosince 2011 ve 13:48 ® dam reakce na …
-
ladamaj> sice jsme dost vzdáleni od tématu, ale Staník promine. Norsko má jednu nevýhodu…je blízko. Je kouzelné, vnitrozemí se ten ruch skoro nedotýká…bohužel je spousta lidí, kteří si relativně levně dojedou pro plné mrazáky, ale to není o těchto rybářích…je tam spousta komerčních lodí, velikých lodí, hodně právě z Ruska, a ty tomu dávaj záhul… Mongolsko je poměrně stranou, cesta něco stojí a trvá…tam těch lidí nikdy moc nepojede. Jen ti, co hledají neporušenou krajinu daleko od civilizace a nebo je zajímají třeba památky a historie, nebo Gobi a její kouzlo… Tak jak nemusím JV, tak v lednu budou dva díly o Mongolsku a vím, že to bude mít úplně jiný nádech a scénář, rád se na to podívám…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 12:41 ® ladamaj reakce na …
-
dam>stěma zbohatlíkama to snad je všudety plení vody o 106.Norsko je natom obdobně.Skrátka co je nedotčeno tak tam najedou takoví party no a jak to končí víš.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:54 ® dam reakce na …
-
ladamaj> dřív byli lidi nadšeni a snažili se to chránit…ovšem nástup ruského rybolovu na jezerech v Mongolsku byl skoro likvidační pro síhy a asamozřejmě i jiné druhy ryb…dnes tam jezdí ruští zbohatlíci a vládne jim chlast… Jinak vidět ty klády ze skály je neskutečný zážitek. Hlavně to bývá v místech kde jim nejsi schopný poslat nástrahu
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:47 ® ladamaj
-
dam>tu kazetu jsem měl za dob komoušů ale vše co tam bylo natočeno bylo supr jak zacházení s rybou tak žádné masaření.No natu dobu fakt šetrné zacházení s rybou.Tajmeni byli vidět i ze zhora když lezli po skalnatém břehu no neco neuvěřitelného fakt pěkné.Jinak jestli se tam dostane ten černej hnus tak dojde k narušení ekosystému a pak to bude trvat léta než se to srovná no budeto jako unás a všude kde kormoš je.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 10:17 ® dam reakce na …
-
ladamaj> viděl jsem mnoho videí i fotek, ale většinou si to každý nechává v úzkém kruhu přátel…ten, kdo tam jednou byl, tak většinou velmi k Mongolsku přilne a nerad vidí, že jsou pitomci, kteří ho ničí…naštěstí to není ještě hrozné, ale hrozí jim tam kormoráni, stejně, jako u nás
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 0:32 ® ladamaj reakce na …
-
dam>vím otom to co sem měl tak bylo chakt pěkné ale asi toho z Mongolska bude víc.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 23:52 ® dam reakce na …
-
ladamaj> na netu jsem neviděl snad jediné solidní ruské video…zacházejí s rybami strašně
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 23:41 ® ladamaj reakce na …
-
dam>tu kazetu jsem měl tenkrát právě přes ruskou ambasádu sehnal mě to známí.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 22:59 ® dam
-
ladamaj> není za co…nesmí člověk koukat na ruská videa, tam je to docela mazec
reagovat