Vyhledávání
Výlov rybníku Vrkoč
4.11.2010 | ras2ta | 6.638 zobrazení | 22 odpovědí
Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. listopadu 2010 v 17:12 ® sajmon
-
Bavíme se o výlovu v pohořelickém rybářství
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 17:43 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,to nebylo myšleno špatně a na Vás rybáře.Spíš jde o nepatřičné cetky,„žluté“ výrobky a neukázněný dav,který se Vám všude plete.Vidět děcka probíhající pod couvajícím náklaďákem apod.A o tom kdo by byl při úrazu popotahován apod.
reagovat
Já si rybu a medovinku dal,aj pivem to „zalil“ a na Vás v dobrém vzpomněl - Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 17:01 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé…bavíte se o jakém výlovu? Lovíme již měsíc rybníky v Jistebníku a ve výlovech je podstatný rozdíl. Normální výlov rybníku začíná v 6.00h a ve většině případech je už ve 14.00h slovený vč.úklidu nářadí a pověšení podložky. Každý rok je v dané oblasti jeden slavnostní výlov toho největšího rybníku a tento výlov se provádí za účasti veřejnosti tzn. i rodičů s malými dětmi,kteří se tam můžou občerstvit a ochutnat rybí speciality. Na rybářských stáncích se prodávají různé druhy ryb, které jinde nekoupíte, za přijatelné ceny a že tam je pár stánků s cetkami,tak to nám vcelku nevadí,je to zpestření pro malé děti.Slavnostní výlov u nás záměrně trvá 3 dny,každý den vylovíme jen jednu podložku,aby široká veřejnost měla možnost se přijít podívat a zakoupit si čerstvou rybu.Co se týče výroku „Matějská pouť,stánky a kolotoče“, tak si myslím,že je spousta rybářů,kteří stojí a dívají se na lovišti a stánky v okolí vůbec nevnímají…ale platí i rčení „kdo chce psa bít,najde si hůl“. To je můj osobní názor.
reagovat - Středa 10. listopadu 2010 ve 13:20 ® ras2ta reakce na …
-
Ja to nemyslel spatne,urcite je jasne ze trofejni ryby nebudou hned vylovene prvni den,ale myslim si ze velke vystavene kusy by mely byt z rybniku ktery je slovovan.Je to muj nazor..
reagovat - Středa 10. listopadu 2010 ve 12:56 ® alva reakce na …
-
Milý chlapče, já na výlovu pracoval a tak vím jak to na takové akci chodí. Co máš proti přivezení ukázkových trofejních ryb? Pokud by byly ryby v rybníce, tak není vyloučeno, že budou chyceny až poslední den výlovu. A co návštěvníci co přišli už předcházející dny, ti mají mít smůlu? Jedná se o ukázku ryb pro veřejnost, takže tento bod programu musí být plnohodnotně zajištěn po celou dobu trvání akce. A přemýšlej – tak velký sumec v chovném rybníku, kde by asi byla ekonomika chovu pokud by se celý rok futroval násadovými kapry? Co na takové akci je zaručeno je, že na stáncích prodávané ryby jsou skutečně z rybníka.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 17:29 ® džigit reakce na …
-
sajmon> se Ti musím sorrovat.Byl jsem za Širdovýma na Bezruči v Jistebníku a mám na dalších pár let pokoj.Pravda,kolotoč chyběl
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:16 ® ras2ta
-
sajmon>tak to je k placi:(
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 19:01 ® sajmon
-
Já osobně jsem na výlovu pracoval. Byla to pouť a samotný výlov nebyl o trofejních rybách. TOP ryby, které byly vystaveny na koruně hráze byly dovezeny ze sádek.
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 18:16 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Vy se na tej moravě ale máte,teda.
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:13 ® ras2ta reakce na …
-
Asi jo..:)
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:04 ® Alov reakce na …
-
ras2ta> Je jedno, jestli je zbaští oni nebo někdo na svazovce. Nemyslíš
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:11 ® ras2ta reakce na …
-
ale zrovna ty nejvetsi kusy?
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:10 ® ras2ta
- reagovat
- Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:26 ® džigit reakce na …
-
Alov> no ti tam právě byli,zřejmě nějací místní,bo letos stáli v Pasohlávkách u infocentra
reagovatTehdy tam byl i kolotoč,říkám Matějská
- Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:22 ® Alov reakce na …
-
džigit> U nás letos na výlovu už si postavil stánek i Vietnamec
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:20 ® džigit reakce na …
-
hraji> produkčního jak produkčního,ale tohle je opravdu už někde mimo.
reagovat
Nechal jsem se přemluvit před pár lety a už bych nejel.Tohle bylo jak na „Matějské“ a tak jsme zašli do Lasa naa večer strávili u kytary v rybářském domě v Pasohlávkách.
- Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:09 ® Alov reakce na …
-
ras2ta> A není to jedno? Pokud se jedná o chovný rybník, tak to tak při výlovu končí. Pomocníci dostanou nějakou tu šupinu, správci si ji taky vemou a hotovo
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:04 ® ras2ta reakce na …
-
ano to je pravda,ja tam stejnak jezdim rok co rok jen kvuli tem par kouskum…ale rok od roku jich ubyva..Zeby je meli ve vane správci??
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 11:41 ® hraji
-
On výlov produkčního rybníka nebývá o trofejních rybách. Nějaké se jistě najdou, ale smyslem takového rybníka není pár trofejí, ale masa tržní ryby běžné velikosti. Výlov Vrkoče je roky spíš cirkusové představení než výlov a tak tam nikdo rozumný nechodí, pokud nemusí.
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 8:23 ® ras2ta reakce na …
-
hups:)
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:42 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Předběhl si Robura,ten tě dá,až to zjistí.
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:44 ® regulus
-
Já sem nikam nezavýtel …
reagovat