Chytej.cz

Výlov rybníku Vrkoč necteno

4.11.2010 | ras2ta | 6.638 zobrazení | 22 odpovědí

Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. listopadu 2010 v 17:12 ® sajmon

Bavíme se o výlovu v pohořelickém rybářství

reagovat
Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 17:43 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,to nebylo myšleno špatně a na Vás rybáře.Spíš jde o nepatřičné cetky,„žluté“ výrobky a neukázněný dav,který se Vám všude plete.Vidět děcka probíhající pod couvajícím náklaďákem apod.A o tom kdo by byl při úrazu popotahován apod.
Já si rybu a medovinku dal,aj pivem to „zalil“ a na Vás v dobrém vzpomněl :-D pivo ;-)

reagovat
Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 17:01 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé…bavíte se o jakém výlovu? Lovíme již měsíc rybníky v Jistebníku a ve výlovech je podstatný rozdíl. Normální výlov rybníku začíná v 6.00h a ve většině případech je už ve 14.00h slovený vč.úklidu nářadí a pověšení podložky. Každý rok je v dané oblasti jeden slavnostní výlov toho největšího rybníku a tento výlov se provádí za účasti veřejnosti tzn. i rodičů s malými dětmi,kteří se tam můžou občerstvit a ochutnat rybí speciality. Na rybářských stáncích se prodávají různé druhy ryb, které jinde nekoupíte, za přijatelné ceny a že tam je pár stánků s cetkami,tak to nám vcelku nevadí,je to zpestření pro malé děti.Slavnostní výlov u nás záměrně trvá 3 dny,každý den vylovíme jen jednu podložku,aby široká veřejnost měla možnost se přijít podívat a zakoupit si čerstvou rybu.Co se týče výroku „Matějská pouť,stánky a kolotoče“, tak si myslím,že je spousta rybářů,kteří stojí a dívají se na lovišti a stánky v okolí vůbec nevnímají…ale platí i rčení „kdo chce psa bít,najde si hůl“. To je můj osobní názor.

reagovat
Středa 10. listopadu 2010 ve 13:20 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

Ja to nemyslel spatne,urcite je jasne ze trofejni ryby nebudou hned vylovene prvni den,ale myslim si ze velke vystavene kusy by mely byt z rybniku ktery je slovovan.Je to muj nazor..

reagovat
Středa 10. listopadu 2010 ve 12:56 ® alva reakce na …

Milý chlapče, já na výlovu pracoval a tak vím jak to na takové akci chodí. Co máš proti přivezení ukázkových trofejních ryb? Pokud by byly ryby v rybníce, tak není vyloučeno, že budou chyceny až poslední den výlovu. A co návštěvníci co přišli už předcházející dny, ti mají mít smůlu? Jedná se o ukázku ryb pro veřejnost, takže tento bod programu musí být plnohodnotně zajištěn po celou dobu trvání akce. A přemýšlej – tak velký sumec v chovném rybníku, kde by asi byla ekonomika chovu pokud by se celý rok futroval násadovými kapry? Co na takové akci je zaručeno je, že na stáncích prodávané ryby jsou skutečně z rybníka.

reagovat
Sobota 6. listopadu 2010 v 17:29 ® džigit reakce na …

sajmon> se Ti musím sorrovat.Byl jsem za Širdovýma na Bezruči v Jistebníku a mám na dalších pár let pokoj.Pravda,ko­lotoč chyběl :-))

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:16 ® ras2ta
ras2ta

sajmon>tak to je k placi:(

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 19:01 ® sajmon

Já osobně jsem na výlovu pracoval. Byla to pouť a samotný výlov nebyl o trofejních rybách. TOP ryby, které byly vystaveny na koruně hráze byly dovezeny ze sádek.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 18:16 ® sus1 reakce na …

džigit> Vy se na tej moravě ale máte,teda.:-))

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:13 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

Asi jo..:)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:04 ® Alov reakce na …
Alov

ras2ta> Je jedno, jestli je zbaští oni nebo někdo na svazovce. Nemyslíš :-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:11 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

ale zrovna ty nejvetsi kusy?

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:10 ® ras2ta
ras2ta
reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:26 ® džigit reakce na …

Alov> no ti tam právě byli,zřejmě nějací místní,bo letos stáli v Pasohlávkách u infocentra :-) Tehdy tam byl i kolotoč,říkám Matějská :-))

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:22 ® Alov reakce na …
Alov

džigit> U nás letos na výlovu už si postavil stánek i Vietnamec :-D

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:20 ® džigit reakce na …

hraji> produkčního jak produkčního,ale tohle je opravdu už někde mimo.
Nechal jsem se přemluvit před pár lety a už bych nejel.Tohle bylo jak na „Matějské“ a tak jsme zašli do Lasa napivo a večer strávili u kytary v rybářském domě v Pasohlávkách.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:09 ® Alov reakce na …
Alov

ras2ta> A není to jedno? Pokud se jedná o chovný rybník, tak to tak při výlovu končí. Pomocníci dostanou nějakou tu šupinu, správci si ji taky vemou a hotovo :-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 12:04 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

ano to je pravda,ja tam stejnak jezdim rok co rok jen kvuli tem par kouskum…ale rok od roku jich ubyva..Zeby je meli ve vane správci??

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 11:41 ® hraji
hraji

On výlov produkčního rybníka nebývá o trofejních rybách. Nějaké se jistě najdou, ale smyslem takového rybníka není pár trofejí, ale masa tržní ryby běžné velikosti. Výlov Vrkoče je roky spíš cirkusové představení než výlov a tak tam nikdo rozumný nechodí, pokud nemusí.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 8:23 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

hups:)

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:42 ® sus1 reakce na …

regulus> Předběhl si Robura,ten tě dá,až to zjistí.:-))

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:44 ® regulus
regulus

Já sem nikam nezavýtel …

reagovat