Chytej.cz

pomoc výběru wobleru na podzimní chytání. necteno

24.10.2010 | Herry | 7.684 zobrazení | 35 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 25. října 2010 v 9:34 ® tucnak11
tucnak11

No byl jisem včera a voby se spalily ani jeden zaběr ,voby patřy jaro-leto :-(( jen na tvistry 7.5 cm ot Dragona Buster a Demon tyto barvy byly nej.Jen take nebyla řadna slava:-| jen paru štiček ,jeden candoš a okoušu par kousku.minule bylo lepši ze 8 štik 7 candatu a okouše.:-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img15334.jpgfoto/forum/2010/th-img15335.jpgfoto/forum/2010/th-img15336.jpg
Pondělí 25. října 2010 v 8:09 ® LuboO reakce na …
LuboO

osprey> tak som sa podival do rubriky Z lovu a musim povedat, ze som lepsi rybar, ako ty. Ty si chytil len velke …, ja som na mojej poslednej vyprave stihol pred odchodom pohadat sa so zenou, odtrhnut mojho oblubeneho vlastenca, co chytal, nachytat listia, ako by som to tahal v bukovom lese a ako ceresnicka zlomit prut. A bonusovo slapnut do velkeho psieho … . Takze som lepsi.:)

Herry- never Ospreyovi, je to pan rybar a daj nanho, skus to s gumami, voda je studena a ryby su lenive (line). Aj hodnota spotrebovaneho materialu, ktory ponechas vo vode, bude nizsia.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 0:05 ® osprey reakce na …
osprey

Herry> V té hloubce bych použil gumy. Je to mnohem jednodušší.

Pokud jde o toho Executora, musíš si doplnit ten zbytek – kdy, kde a jak. Napadají mě dvě zcela odlišné možnosti jak ho použít – i když nikde není psáno, že budou fungovat. Podívej se do rubriky Z lovu na mou dnešní výpravu, jak skvěle umím chytat:-)) Až vymyslíš co a jak, tak tě třeba napadne, co s tou barvou.

U mě se musíš smířit s tím, že nedávám rady – jen nutím lidi myslet. Mimochodem, tím, že jsi napsal tu hloubku, tak už jsi začal. A jsou v té hloubce pořád?

reagovat
Neděle 24. října 2010 ve 23:18 ® Herry reakce na …

sváta pravda…co s ním???tahat tahat a tahat :-) jak jsem psal, jsem začátečník a úvital byl jakoukoliv radu a budu za ni velice vděčný.Na executor jsem se zrovna díval.A v jaké barvě by byl vhodný???a ještě něco!jak jsem psal, že znám jeden dobrý revír s velice velkou obsádkou candáta, tak převážně se sdržují v hloubkácho(kolo 4–5 metrů), tak si myslím, že by tam byl užitečný hlubokopotápivý nebo je možně, že vyjedou i po wobleru mělce potápivém????

reagovat
Neděle 24. října 2010 ve 22:43 ® osprey
osprey

Výběr wobbleru je jen drobný krůček na cestě za rybou. Jde i o to kdy, kde a jak ho tahat. Na tom může záviset i to, jaký wob to bude.

A navíc ryby si kolikrát vzpomenou, že něco chtějí a nic jiného je nezajímá. Horší než ženský.

Když ti navrhnu mělce potápivý Executor v 7 cm, budeš vědět, co s ním?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1