Chytej.cz

výroba boilies necteno

21.10.2010 | deniiis | 3.495 zobrazení | 6 odpovědí

včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu

ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. října 2010 v 11:54 ® kurell
kurell

http://www.chytapust.cz/…enty/c-1219/?…

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 21:07 ® deniiis

prosim vás kde se tohle dá koupit

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 12:50 ® sus1 reakce na …

hraji> :-D

reagovat
Pátek 22. října 2010 v 9:04 ® hraji reakce na …
hraji

Robur> odpověď na řečnickou otázku není snadná, protože nevíme, kolik tam dá vody a jiných kapalin.

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 ve 22:32 ® osprey
osprey

Předpokládám, že taky nějaká vejce. Kdyby ti nikdo nic lepšího neporadil, naprosto reglérně se zeptej manželky (přítelkyně, maminky,…), jak z toho udělat těsto.

Z něj naválíš kuličky a ty krátce povaříš (v cedníku ve vroucí vodě, tak do 2 minut). Ne všechny najednou, přestalo by se ti to vařit.

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 ve 22:25 ® Robur
Robur

zkus si zadat boilies do vyhledávače, piš tam i bojlís atp., články najdeš. Dále máš na horní liště záložku encyklopedie, tak se mrkni tam. Jsou různé výrobní postupy,ale ten správný zná asi nejvíc ten kámoš, ne?

Jinak řečnická otázka: Kolik myslíš že budeš mít kilo bojlísu, když součet gramů je 875?

reagovat