Vyhledávání
kapři v praze
21.10.2010 | mcflurry | 2.578 zobrazení | 9 odpovědí
prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:43 ® stump
-
Dost kaprů, nekteří i pěkní, se chytali pod železničním mostem u výtoku Botiče. Bylo tam vždy dost obsazeno a to i v zimě. Má informace už není nejčerstvější.
reagovat - Čtvrtek 28. října 2010 v 19:54 ® Hony
-
v zátoce pod bulovkou to nyní nic moc, kapři jdou spíše na řece. V úterý jsem to prošel až k rokytce s vlačákem a ani rybička. taky tam nenajdeš místní rybáře.
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 20:12 ® mcflurry
-
tak rybářů tam může být kolik chce ale ryb?xD
reagovat - Středa 27. října 2010 v 17:22 ® Hony
-
Nebo na druhé straně pod pumpou mezi mosty. Dnes jsem tam viděl 8 rybářů.
reagovat - Úterý 26. října 2010 v 0:20 ® xifa
-
Kapra musíš vysedět!!!!!!!!!! Dej si 0,30 vlasec,větší háček,aby se na to vešla velká žížala.Když budeš týden od rána do večera sedět pod Bulovkou,zžiješ se s lokalitou. Pak přijde Mobidik. Tak se potom pochlub jak si dopadl.Petrův zdar
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 21:57 ® endeross
-
chytej tam co oni, na to co oni, a kdyžtak kecej jako oni (jsi přece rybář)
já jsem na tom podobně (zaplať pánbůh, jen u feederu a plavaný), tam kde ostatní tahají ryby z vody, tak já do ní jen čučim…
na to si ale zvykneš, o to větší je pak radost z úlovku ,–)
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 21:35 ® deniiis
-
já jsem na tom skoro stejně akorát včera mi zabral super kus na boilie scopex pod bulovkou tam to zkus
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:55 ® mcflurry
-
to byl přeťuk xD
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:50 ® Robur
-
a proto jsi to zařadil do kategorie Bílá ryba? To se pak nemůžeš divit…
reagovat