Chytej.cz

Jawa / Stadion KOUPIM necteno

20.10.2010 | PavelOstrava | 9.227 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:23 ® CeP
CeP

stadiona?? pche.. takovej poklad ti asi nikdo neproda!

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 v 8:41 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> no vidíš, já měl pionýra jako hlavní dopravní prostředek a jezdil jsem na něm za holkama, ryby to byla jen výjimka

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 v 0:47 ® kingkubik

mno ja mam dva pionyry a jednu jednorychlostni babetu mel jsem dve ale tu druhou mi corkla babi:Dkdyz mi bylo 11 kseftovali jsme s pionyry jak blazni nejvssi cena se pohybovala kolem 500 za kus po generalce:Dale des?nemas sanci takovy stroje se uz neprodavaj kazdej si je vydrzuje a setri…jo sezenes ale kolem 4000.jinak to chce se divat treba na avizo ci aukro

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 22:30 ® osprey reakce na …
osprey

hraji> Prostě mě to nebavilo. Kravál, nedostatek výkonu, nepobereš o nic víc než na kolo, průchodnost terénem žalostná. Nakonec to musíš stejně někde nechat a pokračovat pěšky.

Teď mám auto a děsí mě, jak si moje stárnoucí tělo na ten komfort zvyká.

Kolem řeky dnes sice vznikají cyklostezky, jenže díky nim dojede kdekdo skoro kamkoli.

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 21:16 ® Sander
Sander

Po tomhle jsem dlouho toužil, ale v té době to bylo nové zboží a i když jsem rozflákal studentský prasátko na prášek, pořád mi 90% ceny chybělo. :-)

http://moto.bazac.cz/z/120730/

reagovat
foto/forum/2010/th-img15280.jpg
Středa 20. října 2010 ve 21:07 ® tucnak11
tucnak11

Kamaradi naco mi Java starči mi 4-takčak a na 1 litr benzynu 130 kilaku dojedu v ryhlosti 20–25 km na hodinu.kolo Bodeček cena 24 tysic a bez papiru,řaden řydičak.:-D :-D benzyn do pet lahvi a ura:-D na vlačku jak stvořen moc nemusi brat vercajtu a pohoda.motor je Honda.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15279.jpg
Středa 20. října 2010 ve 20:13 ® Hony

Jó, do motorky týdně za 25,– / 10 l, to se jezdilo.

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 20:12 ® -tom- reakce na …

Ono i kolo dokáže bejt pěkně zákeřný, když mi bylo cca. 10–11, tak jsem se na něm vysekal tak šikovně, že jsem zlomit bič a urval nožičku u navijáku (tuším Roen to tenkrát byl). Navíc uprostřed náměstí s lidma, takže jsem pobavil. Zřejmě šlo o neobvykle kvalitní „držku“, protože ještě asi 3 roky zpátky mi to jeden škleban připomněl :-(

Kdepáááák tyhle ďáblovo přibližovadla, pěšky je pěšky :-D

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 20:02 ® džigit reakce na …

hraji>apivo za dvě kačky :-))

reagovat
Středa 20. října 2010 v 19:56 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> máme to Miro chápat tak, že jsi jízdu na mustangovi nezvládl a proto jsi zvolil o něco krotší kolo? Já jezdil na Pionýrovi (Jawa 05) mnoho let a najezdil desítky tisíc kilometrů, benzín litr za 2,40 Kčs. Jó to byly časy. ;-)

reagovat
Středa 20. října 2010 v 19:51 ® Robur
Robur

Osprey, to se ti tam jako zamotala šála a jezdil jsi do té doby, než tomu došla benela? Nebo jsi chtěl národu říci, že jsi byl týden majitel motrky?

reagovat
Středa 20. října 2010 v 19:51 ® Sander reakce na …
Sander

osprey > já ale nechávám být. Neřekl jsem že sem to fórum nepatří, jen doporučil vybavenější zdroje tohoto zboží :-)

reagovat
Středa 20. října 2010 v 19:49 ® osprey reakce na …
osprey

Sander> Nech být, jsme na síti, žádné téma není špatné. Na Aukru ani v Annonci nebude kolem toho tématu nikdy tolik srandy.

Já jezdil na ryby asi týden na Mustangu. Proklel jsem ho až za hrob a následujících osmnáct let jezdil na kole.

reagovat
Středa 20. října 2010 v 19:44 ® Sander reakce na …
Sander

Robur > jako na funkci živočicháře?

reagovat
Středa 20. října 2010 v 18:05 ® Robur
Robur

ale to bys pak neměl jistotu,že dotyčný s tím jezdil na ryby. Ale jakou to má vliv na funkci, netuším.:-D

reagovat
Středa 20. října 2010 v 17:41 ® Sander
Sander

Ty jo…existují určitě efektivnější způsoby než zadat takovou poptávku na Chytej.
Aukro, Annonce…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1