Vyhledávání
Jawa / Stadion KOUPIM
20.10.2010 | PavelOstrava | 9.227 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:23 ® CeP
-
stadiona?? pche.. takovej poklad ti asi nikdo neproda!
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 8:41 ® hraji reakce na …
-
osprey> no vidíš, já měl pionýra jako hlavní dopravní prostředek a jezdil jsem na něm za holkama, ryby to byla jen výjimka
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 0:47 ® kingkubik
-
mno ja mam dva pionyry a jednu jednorychlostni babetu mel jsem dve ale tu druhou mi corkla babi:Dkdyz mi bylo 11 kseftovali jsme s pionyry jak blazni nejvssi cena se pohybovala kolem 500 za kus po generalce:Dale des?nemas sanci takovy stroje se uz neprodavaj kazdej si je vydrzuje a setri…jo sezenes ale kolem 4000.jinak to chce se divat treba na avizo ci aukro
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 22:30 ® osprey reakce na …
-
hraji> Prostě mě to nebavilo. Kravál, nedostatek výkonu, nepobereš o nic víc než na kolo, průchodnost terénem žalostná. Nakonec to musíš stejně někde nechat a pokračovat pěšky.
Teď mám auto a děsí mě, jak si moje stárnoucí tělo na ten komfort zvyká.
Kolem řeky dnes sice vznikají cyklostezky, jenže díky nim dojede kdekdo skoro kamkoli.
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 21:16 ® Sander
-
Po tomhle jsem dlouho toužil, ale v té době to bylo nové zboží a i když jsem rozflákal studentský prasátko na prášek, pořád mi 90% ceny chybělo.
http://moto.bazac.cz/z/120730/
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 21:07 ® tucnak11
-
Kamaradi naco mi Java starči mi 4-takčak a na 1 litr benzynu 130 kilaku dojedu v ryhlosti 20–25 km na hodinu.kolo Bodeček cena 24 tysic a bez papiru,řaden řydičak.
reagovatbenzyn do pet lahvi a ura
na vlačku jak stvořen moc nemusi brat vercajtu a pohoda.motor je Honda.
- Středa 20. října 2010 ve 20:13 ® Hony
-
Jó, do motorky týdně za 25,– / 10 l, to se jezdilo.
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 20:12 ® -tom- reakce na …
-
Ono i kolo dokáže bejt pěkně zákeřný, když mi bylo cca. 10–11, tak jsem se na něm vysekal tak šikovně, že jsem zlomit bič a urval nožičku u navijáku (tuším Roen to tenkrát byl). Navíc uprostřed náměstí s lidma, takže jsem pobavil. Zřejmě šlo o neobvykle kvalitní „držku“, protože ještě asi 3 roky zpátky mi to jeden škleban připomněl
Kdepáááák tyhle ďáblovo přibližovadla, pěšky je pěšky
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 20:02 ® džigit reakce na …
-
hraji>a
reagovatza dvě kačky
- Středa 20. října 2010 v 19:56 ® hraji reakce na …
-
osprey> máme to Miro chápat tak, že jsi jízdu na mustangovi nezvládl a proto jsi zvolil o něco krotší kolo? Já jezdil na Pionýrovi (Jawa 05) mnoho let a najezdil desítky tisíc kilometrů, benzín litr za 2,40 Kčs. Jó to byly časy.
reagovat - Středa 20. října 2010 v 19:51 ® Robur
-
Osprey, to se ti tam jako zamotala šála a jezdil jsi do té doby, než tomu došla benela? Nebo jsi chtěl národu říci, že jsi byl týden majitel motrky?
reagovat - Středa 20. října 2010 v 19:51 ® Sander reakce na …
-
osprey > já ale nechávám být. Neřekl jsem že sem to fórum nepatří, jen doporučil vybavenější zdroje tohoto zboží
reagovat - Středa 20. října 2010 v 19:49 ® osprey reakce na …
-
Sander> Nech být, jsme na síti, žádné téma není špatné. Na Aukru ani v Annonci nebude kolem toho tématu nikdy tolik srandy.
Já jezdil na ryby asi týden na Mustangu. Proklel jsem ho až za hrob a následujících osmnáct let jezdil na kole.
reagovat - Středa 20. října 2010 v 19:44 ® Sander reakce na …
-
Robur > jako na funkci živočicháře?
reagovat - Středa 20. října 2010 v 18:05 ® Robur
-
ale to bys pak neměl jistotu,že dotyčný s tím jezdil na ryby. Ale jakou to má vliv na funkci, netuším.
reagovat - Středa 20. října 2010 v 17:41 ® Sander
-
Ty jo…existují určitě efektivnější způsoby než zadat takovou poptávku na Chytej.
reagovat
Aukro, Annonce…