Vyhledávání
pražské revíry
18.10.2010 | deniiis | 2.563 zobrazení | 5 odpovědí
jaké máte zkušenosti s pražskými revíry myslím s kapry já jsem vyzkoušel spusta rybníků ale nikde sem neměl záběr a chtěl bych si ulovit nějakého velkého kapra ale přicházeli mi jenom maličcí ale na vltavě jsem ještě nebyl poradili by ste mi nějaké místo nebo revír kde bych si mohl chytit mého prvního kapra s víc než se 1,5kg
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 18. října 2010 ve 23:20 ® osprey reakce na …
-
bjucek> Pravděpodobně dělá potíže velikost. Tady ve fórech to musí dostat fotku maximálně 1600 bodů po delší straně.
Jinak mě těší, že to z toho břehu ještš jde. Kdybych náhodou někdy zabloudil do Prahy, tak vím, že mám šanci
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 22:25 ® deniiis reakce na …
-
bjucek> tak ty fotky zkus dát sem http://imageshack.us/
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 21:00 ® bjucek
-
dal bych ti sem i nějaký foto, ale nešlape to
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 20:51 ® bjucek
-
Mohu potvrdit že kaprů je v praze opravdu dost. Na rybníkách nechytám,už jen proto,že řeku mám tak 500m od baráku a myslím si že ty plivátka po praze jsou hned vychytaný.Máš 2 možnosti buď kapra hledat, nebo krmit. Jen upravím ospreye na chytání ze břehu určitě ještě pozdě není. Tento víkend jsme s kolegou chytli kapry 70 a 77 cm + 4 okolo 50cm a asi 3 ryby se vyřízli. Podle mě je nejlepší čas na kapry v noci, ale někdo může tvrdit opak.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 18:59 ® osprey
-
deniis: Vltava je kaprem víc než dobře zarybněná. Teď je už možná na lov ze břehu trochu pozdě anebo bys musel trošku hledat (to spíš), ale obecně je tam kaprů dost.
Stačí masivnější vnadicí kampaň pár dní po sobě a chytneš si daleko lepšího než kilo a půl. Alternativně je možné vzít těžší feeder, velké krmítko, kýbl žrádla a házet to celý den do stejného fleku. On přijde.
Ale už jsem v Praze dlouho nechytal, že studií už jsem víc jak 17 let pryč. S výběrem fleku tím pádem moc neporadím.
reagovat