Chytej.cz

Věčné téma ORLÍK necteno

15.10.2010 | joska79 | 2.762 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, letos se konečně dostanu na ryby,a to hned nevyspitatelný ORLÍK :-) Mám na víkend slíbený houseboat naproti Trhovkám a chtěl jsem se opitať :-) ,jestli máte někdo s touto lokalitou nějakou zkušenost. Na kapry už to moc nevidím (ale zkusím),spíš bych vyzkoušel candáty,nebo na vláčku štičku: Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. prosince 2010 v 0:44 ® polivek
polivek

paf

reagovat
Sobota 23. října 2010 v 1:53 ® polivek
polivek

furt se necha ale candati jdou hrozne mali dej privlac po ranu nesmis zaspat:-)

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 9:47 ® Fugas reakce na …

joska79> horkejch míst budeš mít v okolí požehnaně, to uvidíš jestli nejsi slepej:-) . A pokud budeš mít k dispozici i loďku, máš vyhráno! Vypadá to jednoduše co?;-)

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 0:44 ® osprey reakce na …
osprey

joska79> Drsná upřímnost provází všechny mé kroky. Co já už nas…l lidí:-))

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 0:39 ® joska79 reakce na …

No tak tu poslední poznámku jsi si mohl odpustit :-)) ) ,ale s tímhle počasím se asi nic jinýho čekat nedá. Beztak děkuji za reakci :-) Po návratu dám vědět jak to dopadlo (4 rybáři-osm prutů)

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 0:19 ® osprey reakce na …
osprey

joska79> Čekej velkou členitou vodu s místy rychlým přechodem do hloubky.

Ryby už jsou u břehů jenom krátce a protože probíhá podzimní cirkulace vody (vychlazená od hladiny klesá a celé se to míchá), tak jsou ryby v různých hloubkách – postupně se ale přesouvají spíš hloub, hlavně přes den.

A ještě něco – má se ochladit, což ryby k nějaké aktivitě moc nenabudí.

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 0:13 ® joska79 reakce na …

Horká místa nečekám,budu se pohybovat kolem houseboatu,jen kdyby byly nějaký tipy co mám spíš zkusit :-) Orlík moc neznám,tak to zkouším :-)

reagovat
Sobota 16. října 2010 v 0:01 ® osprey
osprey

Celý Orlík je tvůj – nějací candáti tam pořád ještě jsou a dokonce i na tu štičku můžeš narazit.

Bohužel ale nemůžeš očekávat, že tě někdo na veřejném webu bude navigovat na nějaká horká místa.

reagovat
Pátek 15. října 2010 ve 23:39 ® noba
noba

směle do toho:-)

reagovat