Vyhledávání
Nafukovací člun s kýlem
11.10.2010 | capicek73 | 10.438 zobrazení | 63 odpovědí
Ahoj,mám možnost odběru nafukovacího člunu 320 OAL,3+1 komora, pr.válce 42cm,nosnost 532 kg, motor do 15 hp, počet osob 5. Vesla, pumpa, opravná sada,lavičky součástí dodávky.
Barvy nafukovacího člunu: světle šedá
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. října 2010 v 10:49 ® kerob reakce na …
-
Beer.Beda> to, jestli se CLO plati nebo ne, je dano hodnotou a nikoliv hmotnosti. Balicky s hodnotou do 150 Euro (a ekvivalenty v jine mene) clu nepodlehaj. A veci poslany v ramci EU samozrejme taky ne. Ale zatimco ti Cinan napise na balicek hodnotu jakou chces, tak Amik tohle snad nikdy neudela – proste pisou pravej stav veci a nejede pres to vlak. Taky kupuju leccos a z celyho sveta. A jeste dodam, ze pokud by 70kg balik byl deklarovan jako gift nebo s cenou do 150 Euro, tak si celnici na 99% vyzadaj doklady k baliku a budou ho chtit mozna i otevrit. Pokud nejsi schopen prokazat hodnotu, celnici najdou stejne zbozi na netu a z prumeru cen zaplatis clo. Zajimavy taky je, ze postovny pokud je poslano pres postu, se do ceny pro vypocet cla nepocita, pokud je poslano pres kuryrni sluzbu (TNT, DHL…), tak se CLO pocita z celkovy ceny – vcetne dopravy.
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 ve 20:05 ® Beer.Beda reakce na …
-
kerob> třeba mu to pošlou jako dárek k nějakým jmeninám nebo bůh ví k čemu.Brácha takhle objednává z Číny a USA věci na RC modely a clo neplatí.Jsou to malé balíčky.Nevím jak je to se 70-ti kilogramy v balíku.
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:03 ® džigit reakce na …
-
endeross> Tvoje volba…
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 v 10:49 ® kerob reakce na …
-
sethy> bud je to z EU, coz pochybuju nebo jeste netusi, ze to bez CLA nepujde
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 v 10:43 ® sethy reakce na …
-
capicek73> bez cla? Jak, prozrad:)
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 v 9:35 ® hraji reakce na …
-
capicek73> já bych jich vzal 10, ale ideální by bylo aby se to stihlo do konce listopadu, na vánoční trh.
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 23:38 ® capicek73 reakce na …
-
jersey> Ano,máš pravdu dá,ale né za 490USD!!!
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 23:37 ® capicek73 reakce na …
-
sethy> Nepočítal,jelikož je to bez CLA.
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 23:22 ® jersey reakce na …
-
capicek73: nicméně si myslím, že člun, kterej chceš ty, se dá sehnat i tady, popř. někde v okolí.(Německo,Rakousko apd.)
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 22:06 ® sethy reakce na …
-
capicek73> a počítal jsi do toho i clo atd?
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 21:56 ® capicek73 reakce na …
-
jersey> Já jen porovnával vzhled a cenu.Můj má AL podlahu,což je ok.Ten tvůj je asi taky dobrý,jen ten pevný kýl je náročnější na dopravu.Vozit na střeše nebo vleku,popř.v dodávce.
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 21:51 ® capicek73 reakce na …
-
LuboO> Jde o to,že čím více člunů se objedná,tím menší jsou pro každého náklady za dopravu.A co se týče reklamace:Člun po přepočtu vyjde na 8800,–kč,pokud bude poškozený,dá se opravit a prodat o 2000,– až 3000,–kč méně než jsou ceny v ČR.
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 21:31 ® endeross reakce na …
-
>džigit mám k němu nedůvěru, protože nevím co všechno vydrží a nechci potom zalepovat díry po psovi, nebo se snažit co nejrychleji dopádlovat ke břehu.
Měl jsem gumáka s nafukovací podlahou a byl to člun spíš na letní kopání než na ryby. Nafukovací podlahu už nikdy víc. Právě proto chci teď něco s pevnou podlahou a protože to chci především na přívlač, tak i něco s bytelnější stavbou. Gumák má u mě plus ve skladnosti (šoupneš do kufru a jedeš), ale je náročnější na údržbu, může se propíchnout a HLAVNĚ… … to nafukování
Ten BIC se mi celkem zamlouvá a prodejce u něj proklamuje výbornou stabilitu a ,na moje požadavky, dostačující nosnost (http://www.pujcovnalode.cz/…mice-bic-245). Ale musel bych ho vozit na střeše…
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 14:45 ® Beer.Beda reakce na …
-
capicek73> jojo myslím si, že čluny budou stejné.U Zica, ale i u jiných značek se platí reklama.
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 12:53 ® džigit
-
džigit> pro upřesnění-nešli ke dnu,neboť to s tímhle asi jen tak nepude,ale začali nabírat přes záď a tak to vzdali!
reagovat - Středa 13. října 2010 ve 12:50 ® džigit reakce na …
-
endeross> proč se bojíš,že by Ti ho pes poslal ke dnu?Já mám bullteriéra a normálně s náma jezdí na raftu
reagovatUž mám druhý a ani ten první nepoškodil…
Tohle bych si zase nepořídil já!Možná na zavážku a okolo břehu a snad lehká manipulace na suchu,ale na mých 113 kilo + vercajk VRATKÉ! Viděl jsem na tom dva rybáře při zdolávačce něčeho většího a šli docela rychle pod voduToť můj osobní názor
- Středa 13. října 2010 v 9:29 ® endeross
-
Já využiju toto téma, abych se zeptal jestli nemáte někdo zkušenosti s pramicí BIC 245. Ať už vlastní, nebo i z doslechu. Jak se chová na vodě, jak se s ní dá manipulovat na suchu (v 1 člověku)apod. Případně, zda-li za ty samé peníze (cca 16tis.)není lepší pořídit něco jiného, lepšího (ale raději ne nic nafukovacího, mám psa, ketrýho bych rád bral s sebou i na člun a nechci riskovat, že by mi ho poslal ke dnu)…
reagovat - Úterý 12. října 2010 ve 23:16 ® jersey reakce na …
-
jo, kýl už vidím…ok.
reagovat - Úterý 12. října 2010 ve 23:09 ® jersey reakce na …
-
capicek73: já ti teda do toho nechci kecat,ale o tom člunu z jrc jsem se nikde nedočetl, že má kýl a nafukovací podlaha je taky na prd.....ale tvoje volba.To ten můj člun je pětikomorovej, má laminátovou pevnou podlahu a trojitý plášť.Řekl bych za málo peněz dooost muziky.Abys mi rozuměl, já ti ho pochopitelně nevnucuju, ale jen mi to připadá, že pořádně nevíš, co chceš.
reagovat - Úterý 12. října 2010 ve 22:33 ® LuboO reakce na …
-
capicek73> mam dotaz, o co vlastne ide? Snazis sa zohnat niekoho, kto si ten cln kupi, aby boli nizsie naklady? Alebo sa snazis zhadzovat clny inych, ake maju s prepacenim sracky a hovoris, ze ten tvoj je jediny pravy? Sedel si v nom? Bol si v nom vo vlnach? Alebo ked niekto da na teba a kupi si ho, aby si mal nizsie naklady na dopravu a nebude spokojny, vratis mu prachy? Toto forum sa mi nepaci a hlasujem za jeho zrusenie. Sorry.
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 19:45 ® capicek73 reakce na …
-
sethy> Souhlasím,ale je třeba ještě pořešit dopravu.Při vetším odběru (2–3ks)se náklady na dopravu snižují.
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 19:41 ® sethy reakce na …
-
capicek73> tak už si ho kup a hotovo. Je dobrej, je levnej, co dál řešit.
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 19:23 ® capicek73 reakce na …
-
Beer.Beda> Plně s Tebou souhlasím,já mám možnost ve stejném vybavení a dovolil bych si tvrdit,že stejné kvality,neboť se vyrábí ve stejné továrně za mořem.Jen s tím rozdílem,že ty máš nátisk ZICO,ale já mám poloviční cenu,což myslím že dnes rozhoduje.Ale nic proti značce ZICO.
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 18:36 ® Beer.Beda
-
Tak se koukni sem to je ještě lepší.Tan vlastním já.Je pravda, že ten už nepřevrátíš. http://www.zico.cz/…-skup288.php
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 23:25 ® capicek73
-
Chlapi,díky za reakce,teď jsem mrknul sem http://www.kaprarskaspecialka.cz/…ble-Boat-290 a ten můj je kopie JRC a ta cena?!
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 23:19 ® jersey reakce na …
-
LuboO : je v téhle cenové kategorii myslím bezkonkurenční…
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 22:51 ® LuboO reakce na …
-
jersey> mam ten isty a tiez spokojnost.
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 22:00 ® jersey reakce na …
-
Tak to buď naprosto bez obav.Neuděláš se ani náhodou.Kýl, pevná podlaha, můžeš na něm i vláčet ve stoje.Pochopitelně je spousta mnohem lepších člunů, ale já tenhle koupil za 5000,– a za ty prachy je naprosto perfektní.
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 21:53 ® capicek73
-
No,nevim,nevim člun bez kýlu.Žádná sláva ve větších vlnách.Je to jako necky.Cena mého člunu je 490USD bez dopravy.Náklady na dopravu se snižují s větším odběrem člunů.
jersey> Omluva,má to kýl,ale já osobně bych si ho nekoupil.Na Nechranicích,když se opře vítr do vody,tak jsou vlny dost velký.Na tom Tvém bych asi nevyjel,bál bych se,že se udělam.
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 21:48 ® capicek73
-
No,nevim,nevim člun bez kýlu.Žádná sláva ve větších vlnách.Je to jako necky.Cena mého člunu je 490USD bez dopravy.Náklady na dopravu se snižují s větším odběrem člunů.
reagovat