Chytej.cz

Nafukovací člun s kýlem necteno

11.10.2010 | capicek73 | 10.435 zobrazení | 63 odpovědí

Ahoj,mám možnost odběru nafukovacího člunu 320 OAL,3+1 komora, pr.válce 42cm,nosnost 532 kg, motor do 15 hp, počet osob 5. Vesla, pumpa, opravná sada,lavičky součástí dodávky.

Barvy nafukovacího člunu: světle šedá

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:25 ® osprey reakce na …
osprey

capicek73> To ještě vytáhneš na vodu, ne? O víkendu jsme lítali na kajacích po přehradě a nafukováky tohohle typu jsem viděl nejmíň tři.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 23:08 ® noba
noba

téměř přesně po dvou letech:-) dlouhé rozhodování:-)

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 22:44 ® capicek73

Více obrázků je ve fotoalbech.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 22:40 ® capicek73
reagovat
foto/forum/2012/th-img21358.jpgfoto/forum/2012/th-img21359.jpg
Neděle 4. listopadu 2012 ve 22:38 ® capicek73

Dobrý večer páni rybáři.Tak jsem si konečně pořídil Vámi tolik diskutovaný nafukovací člun s kýlem a mohu vám zdělit,že jsem z něj unešený.Už se těším na jaro

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2010 v 11:32 ® Stroft reakce na …
Stroft

Beer.Beda> :-) to čoveče nevím ale šikmoočci jsou schopni všeho.

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2010 v 9:13 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

džigit> bohužel jsem neporovnával kamarád si ho chtěl koupit, ale nějak od toho upustil.Jinak si myslím. že v tom nebude veliký rozdíl.Možná pouze v barvě.

Stroft>To si je měl skládací??:-))

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
Stroft

Beer.Beda> Tak jo, když jich koupíš kontejnér tak ti od jednoho kusu pomůžu(dětem do bázénu:-) Své doby jsem chtěl dovézt kontejnér, 5,5 metrových hliníkovek,na kontejnér mi jich napočítali 33ks a to je sakra kolos, proti plastikové nafukovačce,za­balené v papírovém ubrousku:-))

reagovat
Čtvrtek 28. října 2010 v 19:14 ® džigit reakce na …

saman> hele http://www.tropicliberec.cz/…dani-zasob-/

reagovat
Čtvrtek 28. října 2010 v 19:06 ® saman
saman

Mohl by někdo opravit ten název tematu? z kýlem? od kdy se píše z kýlem? s kýlem bych ho bral a přemýšlím jakej a od kterého výrobce do výše max 30 000.-kč

reagovat
Středa 27. října 2010 v 18:22 ® džigit reakce na …

Beer.Beda> jaký je rozdíl mezi tím Tvým a Albastarem,ne­porovnával si?Nemyslím,co píšou prodejci…

reagovat
Středa 27. října 2010 v 17:56 ® jersey reakce na …
jersey

ok, f poho. :-)

reagovat
Středa 27. října 2010 v 17:39 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

jersey> tak si přečti komentář Strofta ze středy 21:43 následující tvůj ve kterém souhlasíš. Nejsme malé děti tak toho necháme howk.

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 23:24 ® jersey reakce na …
jersey

Beer Beda: co to meleš o dvou tisících? Ty sám ses sekl o víc jak třicet procent a já to pouze upravil na poctivých 65%. Nedohaduju se, na to už sem dost starej.Jen tě upřesňuju.Když se ti to nelíbí, tak to neřeš.Tečka.

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 22:06 ® Beer.Beda
Beer.Beda

jersey> Ty wole ty vaše dva tisíce jsou kde?jsem docela blízko ne.A jestli si si všiml tak jsem to psal všechno spíš odhadem.Bral jsem to podle této 320ky. http://www.zico.cz/…-skup288.php Váhu jsem o nějaké kilo zvedl protože člun OAL má větší nosnost tak si myslím, že tam něčeho musí být víc.Jinak se nemíním dohadovat.Ještě jestli mi můžeš napsat ty přesné transportní rozměry.:-)) Dík

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 21:17 ® jersey
jersey

Beer Beda: když pominu špatné přepravní rozměry člunu a také špatnou váhu, tak když už jsme u toho počítání, mě vyšlo 165 člunů v kontejneru.Což je dle mého názoru o hooodně víc, než tvých 100.Dík a zas někdy přijď, pokecáme. :-))

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 19:22 ® ladamaj
ladamaj

Beer.Beda>čus k té váze člunu mám hondu a váží komplet jak ji prodávaj 50kg ale sou zhruba ještě o +/-20kg těžší.Pošlu ti ten můj na mejlík ale až večer mám spoustu práce dělám prezentačku mušek a do soboty se nezastavím tak zatím.:->

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 17:58 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Stroft> jersey> takže nějakou dobu jsem je vozil.Pokusím se to vysvětlit.20ka má maximální zatížení 28.2tuny, sama váží 2.2tuny, váha soupravy tj.tahač a návěs je cca 14tun. jsme někde okolo 44tun.Maximální váha celé naložené soupravy nesmí přesáhnout 40t.To znamená, že můžeme naložit pouze 24tun.Vezmu-li váhu jednoho čluny 60–70 kg.Rázem jsme někde na 370 kusech co můžeme naložit.Moment ještě nekončím.20ka má obsah cca 33 m3 člun má transportní délku 111×61×37 tj.cca 0.25 m3.Teď to přijde.Kolikrát se tedy vejde člun do kontejneru? 132 krát.Vzhledem k tomu, že jsem nepočítal s přesnýma číslama, dovolím si zaokrouhlit na 130 kousků.Děkuji :-)) zase někdy

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 19:52 ® Stroft reakce na …
Stroft

Beer.Beda> Jo,jo přitlač a mooooc.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 19:49 ® jersey reakce na …
jersey

Beer.Beda: tak to sakra přitlač…a hooooodně.O kon­tejnerech něco málo vím, neb v tom dělám.

reagovat
Pondělí 25. října 2010 v 17:27 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Stroft> Do 20 tky kontejneru se vejde cca 100 ks.podle toho jak to tam naskládaj.I tak je to hodně.

reagovat
Neděle 24. října 2010 v 19:27 ® ladamaj
ladamaj

jersey>ne myslím vůbec žádnou reklamaci jenom kvalitu.Měl jsem možnost shlédnout spoustu člunů některé jsem testoval takže bych venku nekupoval žádný člun už z důvodu případné reklamace.Od hondy mám i motor a bez problémů nehledě tomu že mě znaj a nikdy nemusím na prohlídku čekat týden ale mám to na počkání.Ke každému člunu,motoru existuje kupní smlouva a něco jako technická knížka,takže kdyby to někdo ukrat tak jak nemá doklad sebou tak ho okamžitě zadrží.Při případné prodeji musím vše nahlásit komu jsem to prodal vše má evidenční číslo které nelze zlikvidovat vše je jištěno.Nevím jestli to takto fuguje venku či u všech prodejců u nás,proto pozor na pokoutné prodejce a hlavně kopíraci z číny už sem se stím setkal to je opravdoví drek kterej poznáš až po používání.Takže každá reklama výrobce nemusí být jeho.

reagovat
Neděle 24. října 2010 ve 13:30 ® jersey
jersey

ladamaj: No, ono s tou reklamací to není zas tak horký, pokud onen výrobce má zastoupení někde na dostřel.Protože KAŽDÝ SLUŠNÝ výrobce ti vezme raklamaci kdekoli po světě, kde prodávají jeho výrobky.

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 12:53 ® ladamaj
ladamaj

Vážení ke člunům za takovou cenu bych váhal.Osobně mám člun na moře do 2m vln od hondy stál 40.000kč.Kupovanej unás a něco podobného prodává marine ten přijde okolo 20.000 neznám kvalitu.Ten můj stojí normálně okolo 90.000 já ho kupoval v akci se zárukou,takže takovou to věc bych venku nekoupil už ohledně reklamace.Takže kupovat takové zboží venku nikdy už jen stím lítáním okolo a placením takhle se dá koupit rovněž u nás a buď na splátkoví kalendář nepřeplácí se nic a nebo hotově v každém případě si ho hned odvážím domů a vím co jsem koupil.

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:22 ® Tino
Tino

… i se zárukou ;-)

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 23:40 ® jersey reakce na …
jersey

capicek73: při současném kurzu to máš s tou tvou cenou a clem v přepočtu za nějakých skoro 23000,–.Navíc jak říká kolega níže, potřebuješ naplnit kontejner.Celej ten tvůj výmysl nemá myslím budoucnost.Vezmi těch 23000,– a kup to tady a máš to.

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 22:43 ® Stroft reakce na …
Stroft

capicek73> Nevím co to máš za nabídku ale pochybuji, že ti Číňan pošle jeden kus.Tihle chlapíci obchodují jen po kontejnerech.Pochy­buji, že koupíš cca.2000 ks, které se vlezou do malého kontejnéru(20cit­ka)Dále počítej s dopravou cca 100000,–Kč za kontejnér.

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 22:27 ® capicek73

Chlapi,dnes jsem volal na celní úřad a byla mi dána tato odpověď:Na nákup zboží mimo EU se platí CLO +DPH.

CLO na tyto čluny je 2,70 procenta včetně dopravy na celkovou částku zásilky lehčí než 100kg.Doprava se počítá mimo EU tj.z přístavu v Číne do přístavu v Hamburku.

DPH neřeším jsem plátce.

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 20:23 ® Xerxes

Zdar(Petrův). Tak nevím, psal jsem privátně že bych za ty peníze jeden člun vzal, ale odezva veškerá žádná.

reagovat
Neděle 17. října 2010 ve 13:50 ® Beer.Beda
Beer.Beda

kerob> jojo ptal jsem se na to a byla mi daná tatáž odpověď jako píšeš.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1