Vyhledávání
Rybáři a kuřáci dýmky
4.10.2010 | troutkiller | 3.074 zobrazení | 18 odpovědí
Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. října 2010 ve 12:16 ® Tommy
-
Nikdy jsem neměl cigáro,fajfku,´jointa v hubě,ale fajfka mi strašně vonííííí
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:28 ® džigit reakce na …
-
osprey> to mně je jasný,ale co uražený Trout?
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:20 ® osprey reakce na …
-
džigit> Se sumíkem na prutě bys tu fajfku překous. Nebo by ses udusil
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 10:22 ® slimak
-
Ahoj, taky podpořím klub dýmkařů…před mesícem jsem dostal dýmku k narozkám , tak ji zakuřuju…:)
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 22:27 ® stump
-
Kdysi jsem také kouřil dýmku. V té době jsem byl blázen do plavané na řekách a při tom dýmka spíš překážela. Dýmka chce pohodu.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 19:07 ® Piranha
-
Doutnicek ja rad a bez sracky, ale stejne si dam nejvic cigo.Monaster ale obcas fajfnu vytahne a voní.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 18:20 ® Piranha reakce na …
-
Alov>
reagovat - Středa 6. října 2010 v 18:05 ® Alov
-
Jednu dobu jsem zkoušel jako alternativu místo cigár dýmku, doutníčky a jiné serepetičky, a jedunou věc, co mi to přineslo bylo občasná havárie v podobě „bláta na hřišti“
reagovat
Teď jsem na tom obdobně jako regulus. Cigára zůstaly a je pravda, že za víkendovou rybačku jich blafnu tak 5 paklíků. Při aktivní rybačce (vláčka, feeder, plavka) tak pětinu. Ale běda, pokud jedu na kapři. Tak to je alarm pro peněženku, žaludek a plíce - Středa 6. října 2010 v 9:50 ® berlingo
-
Já jsem ujetej na startkách, nic jiného mi nechutná. Co se týče dýmky, měl jsem na základní škole učitele, který dýmku kouřil a asi kouří do dnes, dýmka mi strašně voní, ale neláká mě.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:16 ® Juraj
-
Dýmku kouřím velmi rád, ale jen několikrát do roka, když mám čas a klid, což mi umožní si jí dokonale vychutnat. Na rybách obvykle nemám ani jedno, takže se o to ani nepokouším. To je také zážitek, na který se musím plně soustředit a uznáš sám, že plně se soustředit na dvě věci, je na jednoho chlapa moc.
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 21:56 ® džigit
-
teď mně tak napadlo,jak to máš při vláčce?Dýmka v puse,oblak kouře před ksichtem a v očích a na prutě sumík
reagovat - Úterý 5. října 2010 v 17:15 ® osprey
-
Znám jediného kuřáka dýmky, který je zároveň výborný rybář – Flipa.
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 14:02 ® kerob
-
s radosti si ubalim jointa, dymku neaplikuju
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 13:30 ® regulus
-
Kdysi před možná tak 25 lety, jsem tuhle legraci taky provozoval, tohle mi nezůstalo, ty zku.vený cigarety bohužel jo …
reagovat - Úterý 5. října 2010 v 8:42 ® hraji
-
Tohle období mám již dávno za sebou. Zůstaly mi na památku dýmky ve vitrínce. A vědomí, že mi to nijak nechybí.
reagovat - Úterý 5. října 2010 v 6:43 ® troutkiller reakce na …
-
džigit> Právě o tu pohodu jde
reagovatNesmíš nikam chvátat a jen vychutnáváš
Minulej tejden sem zachvátil nádhernou blentku od Kršky,má fantastickou kresbu dřeva a už se moc těšim až jí poprvé prubnu!
- Pondělí 4. října 2010 ve 23:37 ® džigit
-
pokud myslíš šíšu,tak jen při bobkaření a delším pohodovém pobytu.Pak se to dá krásně užít,ale…
reagovat - Pondělí 4. října 2010 ve 22:01 ® Cudla
-
Do roku 2001 jsem byl kuřák 95% čibuk nebo dýmka.Chybí mi to jedině když jdu muškařit,byl to obřad,zapálit natáhnout pršačky a pak v klídku pozorovat vodu a uvažovat co nasadit ,kde se ukáže kolečko,pak vyhaslou žužlat v hubě do první ryby.Pak se nacpalo a pomalu chytalo dál.Jinak mi nikotin už nechybí,ale pár kousků zustalo dál.Jak bude čas možná hodim foto.Jo a znam několik kolegů kteří ještě bafaj.
reagovat