Chytej.cz

Hmyzáci (i ostatní), prosím poraďte! necteno

5.2.2005 | Tomash | 2.507 zobrazení | 5 odpovědí

4all : Tuto sezónu si chci pořídit vláčecí pomůcky sbirulino&rugby a chtěl bych s nimi vodit jen streamery na stojáku i na řekách. Můžete mi dát nějakou radu, nebo cenný tip, jakou barvu streamera zvolit na okiše, štiku, bolena, tlouště. atd. A hlavně, jak je mám se sbirem vodit? Předem díky za rady. Tom*

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. února 2005 ve 21:10 ® Tomash
Tomash

rybar11 : No, tak to je jasný, ale já pstruhovku nemám, mušák taky ne. Pstruhových vod je na Teplicku velmi málo a jsou nic moc. Proto chci vláčet na mimopstruhových se sbirem… Jo a známý s ním vláčí a má úspěch hlavně na řece Labi s boleny.

reagovat
Úterý 8. února 2005 ve 20:07 ® rybar11

No, jak jsem to viděl na foice v časáku, tak mě to moc nepřesvědčilo. Takový kus plastu, či čeho. Není to vlastně zbytečné? Když chceš vláčet streamry tak si vem muškařské vybavení a je to, ne? Předpokládám, že se sliriburnem (nebo jak se to jmenuje) se chytá s normálním vláčecím cajkem, takže to jde použít jen na mimopstruhovce, že?

reagovat
Úterý 8. února 2005 v 18:31 ® Tomash
Tomash

pif & HaD : Díky za odpovědi. Uvidím, jak dopadnu a pak dám vědět… P. S : Už jsem se bál, že mi nikdo neodpoví!

reagovat
Úterý 8. února 2005 ve 12:03 ® HaD
HaD

Thom: bude o tom jeden článek-je v přípravě

reagovat
Úterý 8. února 2005 ve 12:02 ® pif
pif

tomash:na dravce zkus samozdřejmě přidat dráždivý barvy,červená,zla­tá,křiklavě zelena apod. klasicky popotahuj,navi­nout,chvilu nechat padat a opět navinout. na bolena žádnou dráždivou nedávej,dobrá je ocelová modř. nic moc rada,ale aspoň něco

reagovat