Chytej.cz

Tak to už se bude u vody i střílet? necteno

29.9.2010 | jersey | 2.773 zobrazení | 13 odpovědí

Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(

http://www.novinky.cz/…v-kapse.html

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. října 2010 ve 22:57 ® rgb23 reakce na …
rgb23
  • tom → na netu – zprávy PČR píšou, že byl porybný postřelen pravděpodobně z malorážky. Tj., projektil o fous větší než ze vzduchovky, z olova a váhy kolem 2,5g. Přes složené noviny v kapse to opravdu velkou paseku udělat nemuselo.
reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 13:45 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

MatesKGB>Ot 1968 jih otcove dělali strach jako okupanty a teras ta havět ukra-ruska se vratila jako jich synove.Jak opravdu střylal ten ukr.ja bym ho odbuhnol jen by s jeho lebky letaly cary,jen se mi nehce věžit s čeho střylal jak se kulka zastavila na novinach asi s vzdohovki a nebo prakune znam řadnou marolažku ktera by neprostřelila noviny obzvlašč s takoveho blizka.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 13:10 ® 1Mara
1Mara

Když to je fřiti , ukáčka si tu dělají co chtěj a pytlačej ostošest :-(( Se nedivím že mají zbraně a atd. kurvy vyhostit všechny ty kurvy a byl by klid, a práce :-)

reagovat
Středa 29. září 2010 v 18:37 ®  reakce na …

To zatím nikde nepíšou. Mohla to být vzduchovka, flobertka, shortka malorážka. Čert ví. Každopádně je klika, že to byly noviny a ne oko. Pokud se mu ale dostal projektil na noze pod kůži, pak zlaté noviny ať je tiskne kdokoli.

reagovat
Středa 29. září 2010 v 16:33 ® -tom-

Proč taky ne, když dneska má bouchačku každý labilní hovado, střílí se na Václaváku, po hospodách, v rodinách, tak proč ne u vody. Máme, co jsme chtěli.

reagovat
Středa 29. září 2010 v 16:03 ® osprey
osprey

Není to poprvé, co se u vody střílelo po porybných…

reagovat
Středa 29. září 2010 v 15:16 ® MatesKGB
MatesKGB

Ať už to bylo jakkoliv je hned jasné, že ti střelci měli IQ okurky. Tohle prostě normálního člověka nenapadne. Doufám, že je chytnou a budou sedět dokud nezčernají kkt.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 14:01 ® jersey
jersey

Ať důvody byly jakékoli, ať to celé bylo třeba i trochu jinak, jde o to, že se tam střílelo.Třeba plynovkou, třeba vzduchovkou, třeba malorážkou, ale střílelo.To vidím jako průšvih.Jasně třebaže ukrajinci, kteří mají víc důvodů se bát, ale jeví se mi v jejich případě jako nejlepší útěk a ne použít zbraň.Jakoukoliv.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:39 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

tomashr> Verzi na idnes jsem nečetl…Až teď.Otázka je,jestli se odněkud dozvíme výsledek vyšetřování,pokud je chytí.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:31 ® -tom-

By mě zajímalo, co to bylo za noviny, to musel bejt fakt hodně tvrdej plátek, že to zastavilo kulku…nebo ho postřelili vzduchovkou?

Celý mi to připadá…takový divný.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:26 ® tomashr reakce na …

kety.vydra> Na idnes.cz ( http://zpravy.idnes.cz/…s-/krimi.asp?… ) to popisují malinko jinak, asi bych to zatím nebral úplně doslova, kdoví jak to bylo přesně.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:21 ® kety.vydra
kety.vydra

Divím se,že porybný střílel do země (podle Novinek.cz).Já osobně (být na místě RS) bych střílel po tom,kdo mě ohrožuje na životě.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:14 ® tomashr

Jelikož šlo téměř jistě o ukrajince, tak je poměrně pravděpodobné, že nestříleli ani tak kvůli rybám, ale kvůli obavě z jiného postihu v případě, že by se to někde projednávalo. Už jen třeba nelegální pobyt a riziko vyhoštění jim může být velmi nepříjemné, klidně ale mohlo jít i o hledané osoby. Je to smutné a RS to jistě nepotěší, ale opravdu nejsem přesvědčen, že muselo jít vyloženě o střelbu v souvislosti s pytláctvím, spíš se porybný připletl do něčeho jiného :-((
Uvidíme, zas na druhé straně tohle je malér takového druhu, že to jistě kriminálka bude šetřit docela důkladně, třeba je dopadnou (zas policajty úplně nepodceňujme), to by pak mohlo naopak i někoho od podobných excesů odradit…

reagovat