Vyhledávání
Tak to už se bude u vody i střílet?
29.9.2010 | jersey | 2.773 zobrazení | 13 odpovědí
Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. října 2010 ve 22:57 ® rgb23 reakce na …
-
- tom → na netu – zprávy PČR píšou, že byl porybný postřelen pravděpodobně z malorážky. Tj., projektil o fous větší než ze vzduchovky, z olova a váhy kolem 2,5g. Přes složené noviny v kapse to opravdu velkou paseku udělat nemuselo.
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 13:45 ® tucnak11 reakce na …
-
MatesKGB>Ot 1968 jih otcove dělali strach jako okupanty a teras ta havět ukra-ruska se vratila jako jich synove.Jak opravdu střylal ten ukr.ja bym ho odbuhnol jen by s jeho lebky letaly cary,jen se mi nehce věžit s čeho střylal jak se kulka zastavila na novinach asi s vzdohovki a nebo prakune znam řadnou marolažku ktera by neprostřelila noviny obzvlašč s takoveho blizka.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 ve 13:10 ® 1Mara
-
Když to je fřiti , ukáčka si tu dělají co chtěj a pytlačej ostošest
reagovatSe nedivím že mají zbraně a atd. kurvy vyhostit všechny ty kurvy a byl by klid, a práce
- Středa 29. září 2010 v 18:37 ® reakce na …
-
To zatím nikde nepíšou. Mohla to být vzduchovka, flobertka, shortka malorážka. Čert ví. Každopádně je klika, že to byly noviny a ne oko. Pokud se mu ale dostal projektil na noze pod kůži, pak zlaté noviny ať je tiskne kdokoli.
reagovat - Středa 29. září 2010 v 16:33 ® -tom-
-
Proč taky ne, když dneska má bouchačku každý labilní hovado, střílí se na Václaváku, po hospodách, v rodinách, tak proč ne u vody. Máme, co jsme chtěli.
reagovat - Středa 29. září 2010 v 16:03 ® osprey
-
Není to poprvé, co se u vody střílelo po porybných…
reagovat - Středa 29. září 2010 v 15:16 ® MatesKGB
-
Ať už to bylo jakkoliv je hned jasné, že ti střelci měli IQ okurky. Tohle prostě normálního člověka nenapadne. Doufám, že je chytnou a budou sedět dokud nezčernají kkt.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 14:01 ® jersey
-
Ať důvody byly jakékoli, ať to celé bylo třeba i trochu jinak, jde o to, že se tam střílelo.Třeba plynovkou, třeba vzduchovkou, třeba malorážkou, ale střílelo.To vidím jako průšvih.Jasně třebaže ukrajinci, kteří mají víc důvodů se bát, ale jeví se mi v jejich případě jako nejlepší útěk a ne použít zbraň.Jakoukoliv.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:39 ® kety.vydra reakce na …
-
tomashr> Verzi na idnes jsem nečetl…Až teď.Otázka je,jestli se odněkud dozvíme výsledek vyšetřování,pokud je chytí.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:31 ® -tom-
-
By mě zajímalo, co to bylo za noviny, to musel bejt fakt hodně tvrdej plátek, že to zastavilo kulku…nebo ho postřelili vzduchovkou?
Celý mi to připadá…takový divný.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:26 ® tomashr reakce na …
-
kety.vydra> Na idnes.cz ( http://zpravy.idnes.cz/…s-/krimi.asp?… ) to popisují malinko jinak, asi bych to zatím nebral úplně doslova, kdoví jak to bylo přesně.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:21 ® kety.vydra
-
Divím se,že porybný střílel do země (podle Novinek.cz).Já osobně (být na místě RS) bych střílel po tom,kdo mě ohrožuje na životě.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:14 ® tomashr
-
Jelikož šlo téměř jistě o ukrajince, tak je poměrně pravděpodobné, že nestříleli ani tak kvůli rybám, ale kvůli obavě z jiného postihu v případě, že by se to někde projednávalo. Už jen třeba nelegální pobyt a riziko vyhoštění jim může být velmi nepříjemné, klidně ale mohlo jít i o hledané osoby. Je to smutné a RS to jistě nepotěší, ale opravdu nejsem přesvědčen, že muselo jít vyloženě o střelbu v souvislosti s pytláctvím, spíš se porybný připletl do něčeho jiného
reagovat
Uvidíme, zas na druhé straně tohle je malér takového druhu, že to jistě kriminálka bude šetřit docela důkladně, třeba je dopadnou (zas policajty úplně nepodceňujme), to by pak mohlo naopak i někoho od podobných excesů odradit…