Chytej.cz

Jerkbait - čo na naviják? necteno

28.9.2010 | maro | 5.679 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 28. září 2010 ve 13:33 ® troutkiller reakce na …

maro> Mám ti to psát znova:-)) ))

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:54 ® maro reakce na …

Čo už, v reklamnom článku to popisovali ako zostavu na jemný lov s menšími nástrahami, tzv. twichbait, preto je na tom navijaku taká divná páčka twich bar. tu je ten multík http://www.cabelas.com/…22341a.shtml

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:29 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

maro> Ale když je to jerkovací sestava, se divím, že se k tomu prodává mini vajíčko.

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:27 ® maro reakce na …

sethy má pravdu, na 0,40 je to pidi navijáčik, tej tam nevojde ani 100m. A bol som upozornený na malý priemer radiča … Neviem, či by potom predsa nebola vhodnejšia šnúra, hlavne kôli malému priemeru.

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:25 ® Jak.novi
Jak.novi

sethy> Nevím, MegaForcre nemám, píšu to všeobecně. Ale když vodím nějaký 12 cm jerkbait, slabší vlasec bych nebral.

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:16 ® sethy
sethy

Na megaforce bych 0,40 určitě nerval.

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:11 ® Jak.novi
Jak.novi

Nebál bych se 0,40 mm (monofil).

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1