Vyhledávání
Taková kaluž.
27.9.2010 | Mr. Vydra | 3.022 zobrazení | 30 odpovědí
Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. září 2010 v 0:13 ® LuboO
-
niekto tu ponukal 300 kg kapra na predaj, treba kupit, vysadit a mas na rok – dva postarane…:))
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 23:03 ® sus1
-
CeP> kšeft??
reagovat
Vlastně já taky,když je protlačim skrz slepice??? - Úterý 28. září 2010 ve 23:02 ® CeP
-
sus1> jenze on je zere. ty si s nima delal neco uuuplne jinyho..
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 23:00 ® sus1 reakce na …
-
osprey> ,,.....akorát zjistí, že se nevyplácí psát na web, že si bere ryby domů…"
reagovat
To jsem tady taky zjistil hned na začátku. - Úterý 28. září 2010 ve 22:56 ® jersey reakce na …
-
osprey: obávám se,(dle jeho reakcí), že nepochopí a nejspíš ho tu dlouho neuvidíme.Otázkou ovšem je, co ve 14 pochopí, či ne.Ale proč se na druhé straně ukazuje snaha o snížení věku trestné odpovědnosti na 14 let? Že by v těch 14 už přece jen chápali do důsledku co páchají?
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 13:36 ® osprey
-
Chlapi, zkuste to vzít věcně. Takových lidí je u nás mraky a nemá cenu je zadupávat do země. Pokud pochopí a začne tu rybařinu vnímat jinak, bude to lepší než když akorát zjistí, že se nevyplácí psát na web, že si bere ryby domů.
Jako kluk si svoje názory a postoje teprve buduje. Tady se už asi dozvěděl dost.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 13:09 ® TimiTm
-
Určitý podíl viny na tví straně asi bude, že tam momentálně nemůžeš nic chytit.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 10:07 ® Troopik
-
z karty pana vydry: Nejzajímavější úlovky: Amur 67 a Kapr 55
na to, že má 81 kg nic moc. to vypadá, že jakmile kapr má 35cm tak na něj šlápne, aby vyplázl jazyk napíše mu 38 a jde s ním domů … a to jsem si říkal, komu může vyhovovat to, že do rybníka nasaděj spoustu malých kapříků, který než stihnou vyrůst maj držku rozpáranou na desetkrát …
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 9:33 ® Robur reakce na …
-
noba> vítej v klubu, tak jsem si tím prošel. Přitom představa křupavé plotičky na máslíčku pořád láká
reagovat, ale zašpinit vezírek, čisti koupelnu po praní vezírku, čistik kuchyńskou linku, 3* si vydrhnout ruce, protože se vždycky najde nějaký zapomenutý nůž, vynést odpadky, znovu čistit poprsknou kuchyň od omastku…To té mojí nemůžu udělat
- Úterý 28. září 2010 v 1:16 ® Jak.novi reakce na …
-
noba> Je mi čtrnáct (za cviličku patnáct) a většinu pouštím.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 1:05 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Neomlouvej se. rozhodnutí je na tobě. Pokud neporušuješ předpisy, máš na úlovek právo.
A my zas máme právo rozhodnout se, komu pomoci s tím, aby nachytal víc. Člověk, co je na dobré cestě odnést si toho za sezónu metrák, přece radit nepotřebuje. To je celé.
Osobně nebudu mít radost, když začneš pouštět ryby z donucení a už vůbec ne, kdybys kvůli ponechaným rybám musel začít lhát. Pokud se k tomu rozhodnutí dobereš sám a ze svobodné vůle, bude to o něčem jiném. Já když jsem chytal první sezónu, tak jsem sežral, na co jsem sáhl. Ale rychle mě to přešlo.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 1:00 ® noba
-
no ale vemte v potaz jestli jste chyt a pust, nebo aspon chyt a přiměřeně pust praktikovali ve 14 letech. Já v té době taky zmasil na co jsem přišel, ikdyž rozhodně jsem nebyl tak úspěšnej. jinak letos jsem ještě nevzal rybu. je mi jich nějak líto a hlavně mě neba je škubat
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 0:42 ® Jak.novi
-
Kristova noho, to není možný, to není možný. Že je nenažranej beru, ale že je ještě natvrdlej…
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 23:09 ® Mr. Vydra reakce na …
-
tak promiňte budu si jich brát méně
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 23:05 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> To tam chodíš sám? Nebo jsi jediný, kdo to bere?
To víš, že tam ještě něco bude. Ale fakt musíš počkat na někoho, kdo ti poradí jak nachytat dalších 81 kg. Ode mě se sice nedočkáš žádných dalších výčitek, ale ani pomoci. Nepotřebuješ ji.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 23:00 ® Kubajs
-
Mr.Vydra:ale tys to nevychytal ale vychytali to rybáři jako jsi ty ty jsi k tomu svou částí „pouze“ přispěl,ale ber to z lepší stránky povolenku už máš zaplacenou
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 22:45 ® Mr. Vydra reakce na …
-
ale vždyť jsem to všechno nemohl vychytat
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 22:45 ® džigit
-
a už nebudeme ten nejlepší web :-/
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 22:42 ® Robur
-
ono to tedy vlastně nevychcípalo tam, ale u tebe v kuchyni. Dokonce jsi našel odpověď. Ano chyba je ve špatném krmení. Ovšem změna stravovacích návyků těm rybám život nevrátí.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 22:10 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Prostě jsme usoudili, že 81 kilama nepotřebuješ radit. Nebijeme tě, neodsuzujeme, možná ponoukáme k zamyšlení.
Pro rybařinu je z nějakého nepochopitelného důvodu hlavní to, aby byly ryby ve vodě. Když tam nejsou, chytají se hrozně blbě.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:46 ® Mr. Vydra
-
mám ryby rád jako jídlo a rybaření jako sport nevim jak vi ale já vtom co dělám budu pokračovat ale asi v menším množství protože mi to rybaření nějak nejde
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:43 ® spike
-
Mr. Vydra> Je to tak jak jsi napsal, někdo ryby pouští a někdo je bere ve velkém. Tu druhou skupinu lidí nepochopím stejně tak jako jednoho kluka z naší MO. Letos má na kontě 17 kaprů, 5 amurů a 1 štiku.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:40 ® Mr. Vydra
-
co je ????
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:39 ® CeP reakce na …
-
džigit>
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:38 ® Mr. Vydra
-
Nechci aby jste si mysleli že jsem nějaký brutální rybář. Někdo chytá chyť a pusť a já je občas i takoví lidi jsou
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:35 ® hraji
-
Dlouho jsem přemýšlel, zda to není nějaká nové forma skryté kamery ala Osprey. Ale asi není. Jenom 81 kilo, aleluja, takový špatný rok.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:22 ® džigit reakce na …
-
osprey> masařko
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:21 ® -tom-
-
Vědec zkoumá, co se stane, když mouše uthne nohu- učiní tak, položí jí na stůl, řekne „moucho lez“ a moucha leze. Zapíše si vše do protokolu o pokusu a pokračuje, utrhne jí druhou nohu, položí hmyza na stůl a „moucho lez“ a moucha leze. Takhle postupuje dál, až jí zbejvá poslední noha, utrhne i jí, položí mouchu na stůl a „moucho lez“ a… ono nic. „Moucho lez, povidáám!“… „Moucho!“, ale nic. Do protokolu si následně zapíše překvapivé zjištění: „Po utržení poslední nohy moucha ohluchla.“
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:14 ® osprey
-
Jestli tam jsou všichni jako ty, tak se nedivím, že se nemůžeš dohledat ryby.
A radu ode mě nechtěj. Jak může někdo, kdo má letos v papírech asi tak 12 kilo radit někomu, kdo má 81 jen na Doubkách?
Budeš si muset sehnat někoho, kdo toho vyliskal aspoň dva metráky.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 ve 21:05 ® CeP
-
81 kg povidas?? no to vis.. co dnes sezeres, zitra uz nechytis…
reagovat
i kdyz ten revir neni zrovna malej, ale jestli tam je par dalsich jedincu jako ty tak potes kozy.